Yılının En Güzel Özel Sözleri

Yılının En Güzel Özel Sözleri


Çok Özel Sözler
♥ Ey ay felek harap olmuş alt üst olmuş senin için. Bizi öyle harap, öyle alt üst ediyorsun etme.
Ey makamı var ve yokun üzerinde olan kişi. Sen varlık sahasını öyle terk ediyorsun etme. Sen yüz çevirecek olsan ay kapkara olur gamdan. Ayın da evini yıkmayı kastediyorsun etme.

Sonra gülüşün geldi aklıma ve içimden dedim ki; yine gelsen yine severim seni.

♥ Bazı aşklar okyanus gibidir. Görmesen de sonunun bir yerde bittiğini bilirsin, şimdi okyanuslar bile kıskanır sana olan sevgimi, görmesem de biliyorum sonunu sonsuza dek bitmeyecek.

Özel sözler ile sizde karşınızdakileri özel kılabilir ve ona özel olduğunu hissettirebilirsiniz

♥ Bak gözlerime gözbebeklerim eridi, bak ellerime ellerim çürüdü, bak yüreğime yüreğim eskidi, bak günlerce sardığın bana bak tükendi bitti… Yetti bu acı beni öldürmeye, sonum oldu son bir bakışın canıma yetti…

Seni çok özledim. Seni her özlediğimde kalbime bir yıldız çizdim. Seni ne kadar özlediğimi bilmek ister misin? Sayende bir gökyüzüne sahibim canım.

♥ Uzaklıklar küçük sevgileri yok eder büyükleri ise yüceltir. Tıpkı rüzgârın mumu söndürüp ateşi yükselttiği gibi.

Düşlerini düşleyerek yaşamak, senden nefret ediyorum derken seni sevmek, var olmayan ömrümün tamamını sana adamak, sonra göğsüne yaslanıp seni düşlemek ve sevmek kalbinin sonunu bilmeden içine bakarak…

♥ Ya girmeli hançer sonuna kadar ya da kınından hiç çıkmamalı yarı gönül vermemeli sevgili sonunda sevmeyecekse hele yarı dudak hiç doyasıya öpmeyecekse!

Paylaşmanın asaletini hiç bir zaman bencilliğin çirkinliğine tercih etme ve öyle bir arkadaş seçki sen onun için ölümü düşündüğünde o senin için çoktan ölmüş olsun…

♥ Ne varsa aradığım bil ki sende bulmuşum… Senden öncesi yoktu, seninle var olmuşum… Sende bütün umutlar, sende bütün duygular… Beni sende arama, ben artık senin olmuşum.

Alacakaranlığı sevmem ben, ya gündüz olmalı ya gece. Kurşun ya alnından vurmalı ya da namluda kalmalı. Yar dediğin ya senin gibi olmalı ya da hiç olmamalı.

♥ Ne zaman tutsam ellerini gözlerimin önünden mevsimler geçer, ne zaman gözlerin gözlerime değse samanyolundan bir yıldız düşer.

Bugün bir çiçekçinin önünden geçerken bir çiçek ben çok güzelim beni al diyordu. Onu aldım ama güzel olduğu için değil seni gördüğünde utansın diye.

♥ Bugün yeni bir meyhane keşfettim mezarlığın karşısında bir gün beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim ya da tam karşısında.

Alaca karanlığı sevmem ben, ya gündüz olmalı ya gece. Kurşun ya alnından vurmalı ya da namluda kalmalı. Yar dediğin ya senin gibi olmalı ya da hiç olmamalı.

♥ Bugün bir çiçekçinin önünden geçerken bir çiçek ben çok güzelim beni al diyordu. Onu aldım ama güzel olduğu için değil seni gördüğünde utansın diye.

Güller hep ellerinde açsın, ama dikenleri batmasın. Sevda hep seni bulsun ama seni yaralamasın. Mutluluk hep yüreğine dolsun ama beni unutturmasın.

♥ Akşamı son bulan ufuklarda… Güneş damla damla erirken… Hayatta kalan duygularımla… Sana iki kelime söylüyorum…”Seni seviyorum”

Ne seni unutacak kadar zaman geçecek… ne de geçen zaman seni unutmaya yetecek…bırakıp gittim diye unuttum sanma…zaman alışmayı öğretir unutmayı asla

♥ Ne içimde seni unutmak gibi bir his var… Ne de aşkımı körükleyen bir rüzgâr… Ne seni görmeyecek kadar güçlüyüm… Ne de görmeye dayanacak kalbim var

Denizi içerken maviler takıldı boğazıma, karaya vuran balık gibi çırpınıyorum. Bu derin uçurumun önünde hangi yazgı tutukladı beni.

♥ Ne seni unutacak kadar zaman geçecek… Ne de geçen zaman seni unutmaya yetecek… Bırakıp gittim diye unuttum sanma… Zaman alışmayı öğretir unutmayı asla.

Kahvaltı hazırladım sana da gönderiyorum, umut dolu omlet haşlanmış sevgi bir dilim tutku, seni seviyorum reçeli ve birde yalnızlık demledim kaç şekerli olsun?

Etiketler :  Özel Sözler sayfamızdaki sözleri sizler için derleyip sizlere sunuyoruz.Kısa Özlü sözler Sayfamızdaki Kısa Özel Sözleri sevdiğinize tanıdıklarınıza mesaj olarak atabilir,Facebook,Twitter,Whatsapp gibi sosyal medyada paylaşımlarda bulunabilirsiniz.Görüş ve önerilerinizi bekliyoruz.
Sizler için hazırladığımız muhteşem sayfalara bir tenisini daha ekliyoruz.Kısa ama Özel Sözler.Kısa Özel Sözler Sayfamızda Kısa ama  öylesine uzun manalı anlamlı sözleri bulacaksınız.Kısa Özel Sözler Sayfamızda ki Kısa Özel Sözleri çok beğeneceğinizi umuyoruz.kısa Özel Sözler sayfamızdaki sözleri sizler için derleyip sizlere sunuyoruz.Kısa Özlü sözler Sayfamızdaki Kısa Özel Sözleri sevdiğinize tanıdıklarınıza mesaj olarak atabilir,Facebook,Twitter,Whatsapp gibi sosyal medyada paylaşımlarda bulunabilirsiniz.Görüş ve önerilerinizi bekliyoruz.
Sizinde Aklınızda Güzel Sözler Varsa Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz.
Yorumlar