Acı Çekmek ile ilgili Sözler

Acı Çekmek ile ilgili Sözler


Acı çekmek özgürlükse, özgürüz ikimiz de. (Hasan Hüseyin Korkmazgil)

Acı çekmekten korkan, zaten korktuğu için acı çekiyordur. (Montaigne)

İnsanın yazgısında her zaman acı çekmek vardır. (Jean-Jacques Rousseau)

İnsanlar akılsızlıkları yüzünden alınlarında yazılı olandan daha çok acı çekerler. (Eflatun)

Acı çekmeyenler başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getirmezler. (Samuel Johnson)

Acı çekmekten mutlu olduğumu söyleyemem ama cesaret kazanmak ve mutlu olmak için acı çekmem gerektiğine inanıyorum. (Carol Burnen)

Acı çekmek olmasaydı, insan sınırlarını ve kendini bilmezdi. (L. Nikolayeviç Tolstoy)

Çekilen her acının en etkili tesellisi bizden daha fazla acı çeken insanları düşünmektir. (Ernest Renan)

Elmas nasıl yontulmadan mükemmelleşmezse insanda acı çekmeden olgunlaşmaz. (Konfüçyus)

Öğrendikten ve sevdikten sonra daha çok acı çekeceksiniz. (Victor Hugo)

Eğer acıdan kaçınılabiliyorsa, yapılacak anlamlı şey nedenini ortadan kaldırmaktır, çünkü gereksiz yere acı çekmek, kahramanca değil, mazoşistçe bir durumdur. (Viktor E. Frankl)

Hayatına ileride sana acı çektirebilecek hiçbir şeyi katma. (Emile Zola)

Başka bir yaşam olmalı, böylesine acı çekmek için yaratılmış olamayız. (Kcats)

Acı çekmek kaçınılmazdır, acılardan yakınmak ise kişinin kendi seçimidir. (Art Clanin)

Acı İle İlgili Sözler Kısa, Acı İle İlgili Sözler Facebook, Acı İle İlgili Sözler Tumblr, Acı İle İlgili Ünlü Sözler, Acı İle İlgili Atasözleri, Acı İle İlgili Güzel Sözler, Acı İle İlgili Anlamlı Sözler, Acı İle İlgili Aşk Sözler

Acı ve üzüntü, engin bir bilinç ve derin bir yürek için her zaman zorunludur. Bence, gerçekten büyük insanlar, büyük acılar çekmek zorundadırlar. (Dostoyevski)

Acı çekmek, âşığa özgüdür, dost, dostuna ihanet etmez ki. (Doris Lessing)

O (düşman) topluluğu takip etmekte gevşeklik göstermeyin. Eğer siz acı çekiyorsanız onlar da, sizin çektiğiniz gibi acı çekmektedirler. Üstelik siz Allah’tan, onların ümit etmedikleri şeyleri umuyorsunuz. Allah ilim ve hikmet sahibidir.” (Nisa Suresi 104. Ayet)

Merhametin, şefkatin ve adaletin zıddı zulümdür. Haddi aşmak kötü, kırıcı davranmak, insanları üzmek, sıkıntı vermek acı çektirmek zulümdür. Sebep olmak da zulümdür.

Gelecekteki mutluluk uğruna sonuna kadar acı çekmek, onu yeni sıkıntılar pahasına elde etmek gerek. Acı her şeyi temizler. İnsan da yaşamda çok acı çeker. (Dostoyevski)

Etiketler : Acı Çekmek ile ilgili Kısa sözler, Acı Çekmek İle İlgili Mesajlar, Acı Çekmek İle İlgili Etkileyici Sözler, Acı Çekmek İle İlgili Uzun Sözler, Acı Çekmek İle İlgili Güzel Sözler, Acı Çekmek İle İlgili Yazılar, Acı Çekmek İle İlgili Sözler Tumblr, Acı Çekmek İle İlgili Ata Sözleri, Acı Çekmek İle İlgili Sözler Facebook, Acı Çekmek sözleri anlamlı, Acı Çekmek İle İlgili Cümleler
Acı Çekmek ile ilgili Sözler ile ilgili aramalar severken acı çekmek ile ilgili sözler  acı çekmekle ilgili hadisler  acı ile ilgili sözler tumblr  dayanmak ile ilgili güzel sözler  acı sözler uzun  duygusal acı sözler  yıkılmamak ile ilgili sözler  acı sözler kısa ve anlamlı
Tags: Acı Çekmek İle İlgili Sözler Acı Çekmek Sözleri Resimli Acı Çekmekle İlgili Hadisler Acı Çekmekle İlgili Sözler Acı Çekmekle İlgili Sözler Tumblr Severken Acı Çekmek İle İlgili Sözler
Sizinde Aklınızda Güzel Sözler Varsa Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz.
Yorumlar