Arabesk Aşk Sözleri

En Güzel Arabesk Aşk Sözleri


Bir dilenciyim senden aşkı dilenen, her fırsatta hor görülüp belki gülüp alay edilen, bir dilenciyim geleceğini bilmeyen, senden ne para ne pul nede acımanı bekleyen.

Sen yıktın sevgilim sen virane ettin, gittin de ne oldu eyvah yazık ettin, ben bir tecrübeyi aşkta kazanırken, sen bir sevgili bir gönlü kaybettin, sevenini kaybettin.

Aşk benim dert benim hasret benimdir, al toprak al Leyla senindir. Ahhh bir gün buluşuruz Mevla’m kerimdir, beklemek ibadet kalmak zulümdür, beklemek ibadet gitmek ölümdür.

Arabesk Aşk Sözleri

Aşkını kalbimden yoktur silecek. Kader yüzümüze canım, bir gün gülecek. Seni sevdiğimi, eller bilecek, ellerin sözüne uyan, korkak değilim, seni sevdiğime canım pişman değilim.

Sevgilim sevgiden bir mabet yaptım. Ömrümü canimi sana adadım. Var mıyım yok muyum her şey senin elinde. Fırsat ver bulaşalım zamanın bir kösesinde. Kaybettim kendimi duyguları sevinde.

Bağrımda bir ateş var ne bileceksin. Ölsem de ne duyacak ne göreceksin. Hep seninle yaşadı öldü deseler, aşkından öldüğümü bilmeyeceksin. Belki biraz üzülüp kim diyeceksin.

Aşk sihrine güç mü yeter, dur diyemem ki seven gönlü kim susturmuş, sus diyemem ki. Senden gelen hiçbir şeye git diyemem ki. Anlatamam ki anlatamam ki. Senin gibi bir sevgili yaratamam ki.

Sen aşkımla bende doğan benden daha büyük bir çilesin. Arıyorum sen bul beni ben neredeyim şimdi sen neredesin? Bahtının gölgesine sığınıp ta kalmışım, bir dilenci misali el açıp yalvarmışım.

Doğan bir pişman, doğmayan iki doğuştan felekle düşmanım sanki herkeste bir kalp sevgiye muhtaç sevenler bir ise, sevmeyen iki. Bu ne aşktır ya Rabbim öldürdü beni ne kendisi güldü, ne de güldürdü beni.

Kim bilecek daha neler neler bekliyor ikimizi, belki de çok mutlu olacaktık tutsaydık dilimizi, bu inat bu kapris bu kavgalar yıprattı sevgimizi, en acı sözler bile söylerken tutmadık dilimizi.

Açık kaldı gönlümün aşkla dolu sayfası bu hatıra ömrümün en acı hatırası terk edip te gitti beni ellerim boş kalmıştım. Yalnızlığın böylesini ben ömrümce tatmamıştım. Anladım ki bu aşkta ben aldanmıştım.

Döküyorsun yaprak gibi, çiğniyorsun toprak gibi, kaçıyorsun korkak gibi, benim de bir canım yok mu? Doğru desem yalan dersin, sevap dersem günah dersin, benden daha ne istersin? Benim de bir canım yok mu?

Ne olur ne olur ne olur dön bana. Bak batıyor yine akşam güneşi. Aşkımı dillerde gözümü yollarda… Kimsesiz bırakan şu gurbet ellerde… Sanki kara bulut seni saklıyor benden. Ne olur ne olur ne olur dön bana. Yine gölgelendi akşam güneşi.

Beklerim yollarını gelecek gelecek sevgilim yok. Açmışım kollarımı saracak sevgilim yok. Bir gün olsun yüzüme gülecek sevgilim yok. Ömür boyu çekerim yar uğruna cefayı. Bu çektiğim cefayı bilecek sevgilim yok.

Hepimizin hayatı iki kelime, bir varmış bir yokmuş şu âlemde. Bir gün sana doymadan göçüp gidersem eğer. Son nefeste adın dilimde… Her şey sende başlar, seninle biter. Sevilmek ümidi sevmekten beter… Nazar değmesin sana, eller değmesin sana, sensizlik ölüm bana.

Meydan mı verirdim bu ayrılığa, bilseydim bu kadar zor olduğunu. Bilseydim dünyanın böyle karanlık, bilseydim bu kadar dar olduğunu. Dilimden sıçrayan bir kıvılcımın bilseydim biranda kor olduğunu. Bilseydim su anki gönül acımın, senin yokluğunda var olduğunu.

Etiketler : Özlü arabesk sözler, En güzel arabesk aşk sözleri, Arabesk aşk sözleri twitter, Harbi arabesk aşk sözleri, Ünlü arabesk sözler, Arabesk aşk sözleri facebook, Kısa arabesk aşk sözleri, Anlamlı arabesk aşk sözleri, Arabesk aşk mesajlar
Özlü arabesk sözler, En güzel arabesk aşk sözleri, Arabesk aşk sözleri twitter, Harbi arabesk aşk sözleri, Ünlü arabesk sözler, Arabesk aşk sözleri facebook, Kısa arabesk aşk sözleri, Anlamlı arabesk aşk sözleri, Arabesk aşk mesajlar
Sizinde Aklınızda Güzel Sözler Varsa Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz.
Yorumlar