Arabesk Aşk Yazılar

En Güzel Arabesk Aşk Yazılar


Anlarsın sevdiğim ele düşünce kıymetimi soysuz ele düşünce, unvanın duyulup dile düşünce, lakabını dilber takarlarsa dön.

Demişsin ya onun gibileri cebimden çıkarırım diye. Dinle. Ben senin gibilerini tespihe dizerim, tövbe tövbe diye çekerim.

Benim bir gülüm vardı soldurmadan koklardım. Verdiğin hatırayı hep kalbimde saklardım. O beni unutsa da ben onu unutmadım.

Yüzünde şüpheli bir anlam vardı. Bana ne dediysen sanki yalandı. İçimi tarifsiz bir korku sardı. Aşkımı düşündüm aklım takıldı.

Aşkta cimrilik olmaz sevdiğim. Aşk sevgiyle büyür doymaz sevgilim. Gönlünü sevene adamadıysan, ne yazık buna aşk denmez sevdiğim.

Açmak için zahmet etme zarf açık, hala bana sevgin varsa birazcık, mektubumu alır almaz yola çık, gözyaşlarım bir acayip azdılar.

Geç kalmadık sevilmeye sevmeye. Hasret kaldık biz muhabbet etmeye. Sırılsıklam eden aşk yağmurları… Sürüklüyor beni mecnun etmeye.

Ateşi su bildim göz göre göre, aklım zavallıydı duyguma göre, bahtına şükretti “Mecnun” bin kere, ağlarsın düştüğüm çölleri bilsen…

Ettiler aşkımı benden biçare, ne bahtım uyanır ne feryat çare, bir zulüm dünyayı kana bulamış aman, ben mecnun aşk mecnun kader divane.

Aşkın zirvesine varmak istersen, bedensiz sevgiyi kavraman lazım. O eşsiz duyguyla yanmak istersen bir kıvılcım yeter, inanman lazım.

Batmayan bir güneş doğdu ufkumda, sen benim gecemi gündüz edensin, bu alem gülmeyi senden öğrenmiş, sen aşkın en güzelini aşkla verensin.

Farz et ki bir rüya gördük ikimiz, gerçekte bu hissi taşımadık biz, böyle bir masalı yaşamadık biz, bir varmış bir yokmuş sayalım gitsin.

O güzel ellerin başka bir el tutarsa, o güzel gözlerin başka göze bakarsa ne zamanki o kalbin başka aşkla atarsa, ölürüm ben o zaman ölürüm.

Unuttun mu ıstırapla geçen yılları. Lanetlenen bu kaderi ikimiz yazdık. Mutluluğa giden yolun kapılarını. Öfke ile inat ile bizler kapattık.

Bir daha aşık olmak mı tövbeler olsun. Seviyorum seni dersem dilim tutulsun. Bağrıma taş bastım haberin olsun. Yemin ettim aşka tövbeler olsun.

Batsın bu dünya, bitsin bu rüya aşksız geçen ömrüme, yazıklar olsun dolmamış çileler, yaşanmamış dertler hasret çeken gönül, benim mi olsun.

Ne oldu bana bilemem kendimi unuttum ben eski halimle daha mesuttum. Güvenmiştim talihime ne umdum ne buldum. Bıktım artık ben bu aşktan yoruldum.

Nerden gördüm seni görmez olaydım. Aşka hürmetin yokmuş, sevmez olaydım. Beni de Allah yarattı ben de bir kulum merhamete gel artık yeter bu zulüm.

Hercai bir duygunun meftunuyum ben. Yine kıyma bana güzelim düşmüşüm ellerine. Ne bülbüle hacet var ne de gonca güllere. Ben sevmeye aşığım istediğin biçimde.

Bana ihanet eden aşkımı gömeceğim. Mezarının başında vefasız diyeceğim. Kaz mezarcı derin kaz aşkımı gömeceğim. Yıllar var ki harap eden beni bırakıp giden.

Nerde benim hasretim ümidim neşem, nerde boyun eğdiğim inancım saygım nerde, nerde benim gençliğim hani sevenler nerde, uğruna baş koyduğum, seninim diyen nerde.

Gönlümde sefalet aşkla başladı. İsyan etti bana bütün duygularım. Her yudum bir zehir her nefes bir alev. Her ahımda kaldı arzularım, ah edişte kaldı arzularım.

Ben daha ne çile, dertlere yolcuyum ben alnına dert yazılan kader mahkûmuyum fark etmez yaşamam, sen mesut ol yeter dertler bana gönül vermiş ben aşk sarhoşuyum.

Beklemek çok hüzünlü sessiz bir şarkı gibi… Çek derdi ıstırabı aşkıma hep yıllardan. Sen hep o sevgilisin sen hep o beklenensin. Sen benim dertlerimin en güzelisin.

Başa gelen çekilirmiş, çekemem diyemem, yar eliyle zehir verse, içemem diyemem, ben aşkımı senle buldum, sana inandım yeminim var senden başka sevemem sevemem.

Dilerim her arzun gerçek olsun, hayat bu, şansın hep açık olsun, hatıralar, hasret benim, ömrüm senin senin olsun. Dertler benim, çile benim hayat senin senin olsun.

Bu dünyada rahat yok ölüm belki kurtuluş al canimi ya rabbim bitsin artık kahroluş bir duaydın dilimde tek ümittin ömrümde kader vurdu felek aldı aşkım kaldı gönlümde.

Ayrılığın böylesi görülmüş bir şey değil, bu aşkın ıstırabı çekilecek dert değil, bir toz gibi savrulduk hepimiz bir kenara, hasret dolu gözlerim şimdi döndü pınara.

Etiketler : Arabesk Sözler, En Damar Arabesk Sözler, En Güzel Arabesk Sözler Arabesk Whatsapp Sözleri Harbi Arabesk Aşk Sözleri, Arabesk Aşk Mesajları, Anlamlı Arabesk Aşk Sözleri, En Güzel Arabesk Aşk Sözleri, Ünlü Arabesk Sözler, Özlü Arabesk Sözler, Kısa Arabesk Aşk Sözleri, Arabesk Aşk Sözleri Facebook
Harbi Arabesk Aşk Sözleri, Arabesk Aşk Mesajları, Anlamlı Arabesk Aşk Sözleri, En Güzel Arabesk Aşk Sözleri, Ünlü Arabesk Sözler, Özlü Arabesk Sözler, Kısa Arabesk Aşk Sözleri, Arabesk Aşk Sözleri Facebook
Sizinde Aklınızda Güzel Sözler Varsa Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz.
Yorumlar