Çocuk Olmak ile ilgili Sözler

Çocuk Olmak ile ilgili Sözler


Bu Yazımızda: Çocuklarla İlgili Güzel Sözler,Çocuklarla İlgili Güzel Sözler Facebook,Çocuklarla İlgili Güzel Sözleri,Çocuklarla İlgili Güzel Sözler Kısa,Çocuklarla İlgili Güzel Sözler Twitter,Çocuklarla İlgili Güzel Sözler İnstagram,Çocuklarla İlgili Güzel Söz,Çocuklarla İlgili Güzel Sözler Etkileyici,Çocuklarla İlgili Güzel Sözler Yeni,Çocuklarla İlgili Güzel Sözler İndir,Çocuklarla İlgili Güzel Sözler Paylaş bulacaksınız.

Ah bir çocuk olsaydım parklarda oynasaydım, dertten kederden uzak arkadaşlar bulsaydım, büyüdüm de ne oldu ömrüm kederle doldu, çocukluk günlerimi gönlüm hep arar oldu.

Hiçbir derdin kederin olmadığı, sadece oyundan ibaret bir hayatın olduğu çocukluk yıllarım sizi çok özlüyorum.

Çocuk olsam yeniden, bir tek düştüğümde ağlasam, herkesi çok iyi insan sansam.

Çocuk olsam yeniden; Bir tek düştüğüm için acısa içim ve kalbim çok koştuğum için çarpsa sadece. (Cemal Süreyya)

Keşke çocukluk günlerime geri dönebilsem, sokaklarda akşama kadar koşsam, oynasam, zıplasam ama hiç yorulmasam, annem çağırsa duymasam, bağırsa, çağırsa ben hiç aldırmasam, akşam olunca bir lokma yemekten sonra hemen uyusam…

Çocuk olsam yeniden sadece düşünce ağlandığını bilsem, herkesin iyi kalpli hiç kötü olmadığını bilsem…

Çocuk olsam yeniden; Bir gece öncesinden başucuma koysam pabuçlarımı, kıyafetimi kapının koluna assam, içim bir hoş olsa anlamı olsa bayramların.

Çocuk olsam tekrar akşam uyusam sabaha kadar hiç uyanmasam, rüyalarımda bile oyunlar oynasam, sabah uyanınca mutlulukla sokağa koşsam.

Çocuklarla İlgili Güzel Sözler, Çocuklarla İlgili Özlü Sözler, Çocuklarla İlgili Ünlü Sözler, Çocuklarla İlgili Güzel Sözler Facebook, Çocuğa Yazılmış Güzel Sözler, Çocuğa Söylenecek Güzel Sözler, Anneden Çocuğa Güzel Sözler

Umutlarım yel oldu gözyaşlarım sel oldu, yaşamak azap oldu ah bir çocuk olsaydım.
Nerede o saf dostluklar nereye kayboldular, o çocukluk günlerim mazide mi kaldılar.

Çocuk olsam yeniden sus denilince sussam, koş denilince koşsam, umursamadıklarıma hiç selam vermesem ama yine de hoş karşılansam.

Çocukken; her şeyin sahibi olmak için büyümek isterdik. Büyüdük; şimdi her şeyden uzak olmak için hep çocuk kalmak istiyoruz. (Paulo Coelho)

Çocuklarla ile ilgili Kısa sözler, Çocuklarla İle İlgili Uzun Sözler, Çocuklarla İle İlgili Güzel Sözler, Çocuklarla İle İlgili Yazılar, Çocuklarla İle İlgili Sözler Tumblr, Çocuklarla İle İlgili Ata Sözleri,Çocuklarla İle İlgili Sözler Facebook, Çocuklarla sözleri anlamlı, Çocuklarla İle İlgili Cümleler

Ağladığımızda kimsenin bizi kınamadığı zamanlara. Sadece basit yalanlarla ama çok küçük yalanlarla kandırdığımızı sandığımız sevdiklerimizin aslında bizi kandırıp oyaladıkları yıllara. Utanmadan ağladığımız ağladığımızda teselli edildiğimiz ve gözyaşımızı sildirdiğimiz o sıcacık yıllara. (Anonim)

Ne kadar çok isterdim tekrar çocuk olmayı; herkesin göründüğü gibi olduğunu bilmeyi, birine çok değer verdiğinde sonra kalbinin acıdığını bilmemeyi,  herkesi parkta oynadığım arkadaşlarım gibi saf ve temiz olduğunu bilmeyi ne kadar çok isterdim.

Hiç bir şeyi hesaplamasam, yarın için plan yapmasam, gelecekten korkmasam, yarınlar için umut olsam, gözümü budaktan sakınmasam, sadece canavarlardan korksam, yalnız oyuncaklarımı kırsam, hiç kalp kırmasam. (Zeybep EIiçora)

Keşke çocuk olsam yeniden; sınırsızca oynasaydım, canım sadece oynayamadığımdan sıkılsaydı, kırmızı bisikletime binip nereye gittiğimi hiç düşünmeden yollara düşseydim.
Düşe kalka dizlerimi kanatarak bisikletimi sürmek gibi olsaydı hayat.

Bazen küçük bir çocuk olmak istiyorum. Birinin beni sevmediğini hissettiğimde o kişinin yüzüne sen beni sevmiyorsun diye bağırabilmek istiyorum. Korktuğumda korktuğumu söyleyebilmek istiyorum. Sevdiğim kişiye rahatça seni seviyorum deyip, yanağından öpebilmek, sarılmak istiyorum.
Canım acıdığında ağlayabilmek istiyorum, hıçkıra hıçkıra, kimseyi umursamadan.
Gözyaşlarımı içime akıtmayı, sevilmediğimi hissettiğimde umursamamayı, sevdiğim kişiden çekinmeyi istemiyorum.

Bulutlardan yorgan yapsam, çayırların üzerinde uyusam, bir kuşun sırtında bütün dünyayı dolaşsam, oynarken düşsem, dizlerimi yaralasam, feryat figan ağlasam, mahalleyi ayağa kaldırsam, keşke sadece bunun için ağlasam, bütün çocukları kendim gibi mutlu sansam, dünyanın halinden habersiz olsam, hayatı umursamasam, dertleri takmasam, her yaşananı oyun sansam, ne güzel olurdu, keşke yine çocuk olsam… (Zeybep EIiçora)

Etiketler : Çocuklar İle İlgili Sözler, Çocuklarla İlgili Sözler, Çocuklar İle İlgili Güzel Sözler, Çocuklarla İlgili Güzel Sözler, En Güzel Çocuklar İle İlgili Sözler, Çocuklar İle İlgili Sözler Facebook, Çocuklar İle İlgili Sözler Kısa, Çocuklar İle İlgili Sözler 2019, Çocuklarla İlgili Özlü Sözler, Çocuklarla İlgili Ünlü Sözleri
Çocuklarla İle İlgili Ata Sözleri, Çocuklarla İle İlgili Cümleler, Çocuklarla İle İlgili Güzel Sözler, Çocuklarla ile ilgili Kısa sözler, Çocuklarla İle İlgili Sözler Facebook, Çocuklarla İle İlgili Sözler Tumblr, Çocuklarla İle İlgili Uzun Sözler, Çocuklarla İle İlgili Yazılar, Çocuklarla sözleri anlamlı Çocuk Olmak ile ilgili Sözler ile ilgili aramalar çocuğun eğitimi ile ilgili güzel sözler  mevlananın çoçuklarla ilgili sözleri  çoçuklarla ilgili sözler tumblr  çoçuklarla ilgili güzel söz tumblr  çoçukla ilgili anlamlı sözler facebook  çoçuklarla ilgili güzel söz kisa  çoçuklarla ilgili sözler kısa  evlatla ilgili anlamlı sözler
Tags: Çocuk Olmak İle İlgili Resimli Sözler Çocuk Olmak İle İlgili Sözler Çocuk Olmakla İlgili Sözler Çocukluğa Özlem Sözleri Keşke Çocuk Olsam Sözleri Yeniden Çocuk Olsam Sözleri
Sizinde Aklınızda Güzel Sözler Varsa Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz.
Yorumlar