Disiplin ile ilgili Söylenmiş Güzel Sözler

Disiplin ile ilgili Söylenmiş Güzel Sözler


Disiplin başarının esasıdır. (Mustafa Kemal Atatürk)

Disiplin, ehlileştirme, boyun eğdirme ve pasifleştirme”, işgal altındaki topraklarda sömürgecinin en sık kullandığı sözcüklerdir. (Frantz Fanon)

Disiplin, gaye ile başarıyı bağlayan köprüdür. (Jim Rohn)

Doğru eğitim disiplin ister. (Ayşe Kulin)

Düzenli ve yerleşik ilişki aslında bir disiplin işidir. (Buket Uzuner)

Disiplin, disiplin ve yine disiplin! (Nikolay Vasilyeviç Gogol)

Gerçek bilgi, disiplinli ve denenmiş bilgidir. (Cemil Meriç)

Disiplin, istediğiniz şeyi unutmamaktır. (Les Hewitt)

Disiplin ne istediğinizi hatırlamaktır. (David Campbell)

Hayatın her çalışma safhasında olduğu gibi, özellikle öğretim hayatında, sıkı disiplin başarının şartıdır. (Mustafa Kemal Atatürk)

Öğrencinin ilk çalışması çalışmayı öğrenmektir, zekanın eğitimine giden yol, iradenin disiplininden geçer. (Andre Maurois)

Disiplin, büyük başarılar elde etme konusunda insanoğlu için bir çeşit kutsal eldir! (Mehmet Murat İldan)

Disiplin bir ordunun ruhudur, o küçük topluluğu yenmesi zor bir hale sokar, zayıflara başarı sağlar, bütün orduya saygı toplar. (George Washington)

Yataktan çıkaran karakterdir, taahhüt harekete geçirendir, devamını sağlayansa disiplindir. (Zig Zagler)

Her disiplin eksikliği kendini engellemeye ve kendinden iğrenmeye dönüşür. (Maria Champian)

Disiplinin sırrı motivasyondur, bir kişi yeterince motive edilmişse, disiplin kendi kendine sağlanır. (Sir Alexander Paterson)

İki ağırlık vardır, birisi disiplinin ağırlığı, diğeri pişmanlığın, disiplinin ağırlığı küçüktür, pişmanlığınki ise tonlarcadır. (Jim Rohn)

Disiplin, yeteneği beceriye dönüştüren şekillendirici bir ateştir. (Roy Smith)

Erdemli insan, başkalarına emir vermekten ziyade, kendini disipline etmeye çalışır. (Lao Tzu)

Başarı yalnız yetenek değil, disiplin, özveri, bağımsız ve ödünsüz bir kişilik, içten bir yurt ve insan sevgisi gerektirir. Ancak o zaman, gerçek ve hak edilmiş bir başarı olur. (Atilla İlhan)

Büyük millî disiplin okulu olan ordunun; ekonomik, kültürel, sosyal savaşlarımızda bize aynı zamanda en lüzumlu elemanları da yetiştiren büyük bir okul hâline getirilmesine, ayrıca itina ve dikkat edileceğine, şüphem yoktur. (M. Kemal Atatürk)

Kendine saygı disiplinin meyvesidir, haysiyet birine hayır diyebildikçe büyür. (Abraham J.Heschel)

Etiketler : Disiplin ile İlgili Sözler, Disiplin Hakkında Sözler, Disiplin Üzerine Sözler, Disiplin ile İlgili En Güzel Sözler, Disiplin üzerine Kısa Sözler, Disiplin Sözleri, Disiplin Sözleri Facebook, Disiplin ile İlgili Güzel Sözler, Disiplin ile İlgili Etkileyici Sözler, Disiplin Sözleri, Kısa Disiplin Sözleri
Disiplin ile ilgili Sözler ile ilgili aramalar disiplin ile ilgili sözler atatürk  çalışmak ile ilgili sözler  başarı ile ilgili sözler  disiplin ile ilgili makaleler  özlü sözler  motivasyon sözleri  atatürk disiplin sözleri  iş ile ilgili sözler
Tags: Atatürk Disiplin Sözleri Disiplin Hakkında Sözler Disiplin İle İlgili Sözler Disiplin İle İlgili Sözler Atatürk Disiplin Üzerine Sözler Disiplinle İlgili Sözler
Sizinde Aklınızda Güzel Sözler Varsa Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz.
Yorumlar