Kardeşe Çok Güzel Sözler

Kardeşe Çok Güzel Sözler


Benim bir kardeşim var size anlatmaya kalksam ne söz yeter, ne cümle; dünyanın en iyi, en güzel kardeşi seni çok özledim.

Kardeş demek canı sıkılınca sesiyle insanı rahatlatan, bir gülüşüyle tüm dertleri unutturan demek…

Kardeş sen ağladığında gözyaşlarını silecek, sen düştüğün zaman elini uzatacak, ne olursa olsun seni hiç yalnız bırakmayacak.

Biz iki kardeşiz birbirinden uzakta yaşayan ama kalpleri her daim bir olan, biz iki kardeşiz en mutlu anımızda ve en zor zamanlarımızda bir birimizin yanında olan. İyi ki varsın kardeşim.

Her insana nasip olmaz böyle bir kardeş, herkesin kardeşi de olmaz böyle güzel bir insan.

Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezken şimdi ayrı şehirlerde yaşar olduk ama biz ayrı da olsa birbirimiz seven iki kardeşiz.

Siz kardeş lafını altı harfe sığdırmışsınız biz ise yere göğe sığdıramıyoruz. Kardeşlik öyle bir denizdir ki dibi bulunmaz, öyle bir sırdır ki, her gönül kaldırmaz, öyle özeldir ki vicdanı olmayan anlamaz…

Kardeş sevgisi diye bir şey var, kelimelerle anlatılmayan.

Kardeş düştüğün zaman elinden tutup kaldıranın, canın sıkıldığı zaman derdine çare arayanın, sen mutlu olduğun zaman geriden izleyenindir. Kardeş candır.

Kardeşin varsa her zaman seni düşünen eksiklerini kapatan birisi var demektir. Kardeşin varsa mutluluğunu paylaşan, derdini dinleyen var demektir.

Kardeşe Güzel Sözler Kısa, Kardeşe Anlamlı Güzel Sözler, Kardeşe Güzel Sözler Uzun, Erkek Kardeşe Güzel Sözler, Kardeşe Güzel Sözler Tumblr, Kardeşe Güzel Sözler Facebook

Sizin gibi boy boy fotoğraf çektirip sosyal medyalarda paylaşacak bir sevgilim yok ama kol kola, kafa kafaya verip neşe içinde yaşayacak kardeşlerim var.

Bizi kardeş yapan, aradaki kan bağı değil, içerideki kalptir.
Ve kardeş dediğin, iyi ve kötü her anında yanında hissettiğindir.

Sen bu dünyada var olduğun sürece ben hiçbir şeyden korkmuyorum, bütün zorlukları aşabilir, bütün acılara katlanabilirim canım kardeşim iyi ki varsın.

Ne zaman canın sıkılsa, ne zaman başın sıkışsa unutma senin bir kardeşin var burda.

Canım kardeşim dertler de gelir geçer derdi veren Rabbim elbet bir gün şifasını da verir sen yeter ki sabretmeyi bil, Asma suratını gül, çünkü gülmek sana çok yakışıyor. Seni çok seviyorum kardeşim.

Kardeşi olmayan birisinin kaybettiği sevgiyi anlatmaya kalksam hiç anlayamaz.

Kardeş Sözleri Kısa, Kardeş Sözleri Anlamlı, Kardeş Sözleri Tumblr, Kardeş Sözleri Uzun, Kardeş Sözleri Facebook, Kardeşlik İle İlgili Güzel Sözler

Arkadaş bir yere kadardır, dost bir yere kadardır ama kardeş her yere kadardır.

Soframızdaki yemeği paylaşmak okul yolunda beraber koşmak askerde aynı safta savaşmak bu yaşamın adı kardeşliktir.

Arkadaş yüzüne bakınca sıkıntını anlamaz, kardeş seni görür görmez halini anlar.

En güzel yanım, benim küçük balım, canımın ötesinde taşıdığım canım kardeşim. Gönlüden geçen, aklında biten, dilinden dökülen, kalbinden geçen her zaman en iyi şekilde bulsun seni.

Kardeşlik öyle bir denizdir ki dibi bulunmaz; öyle bir sırdır ki her gönül kaldırmaz.
Öyle özeldir ki vicdanı olmayan anlamaz.

Kardeşe Güzel Sözler, Kardeşime Güzel Sözler, Kardeşe Sözler, Abladan Kardeşe Güzel Sözler, Abiden Kardeşe Güzel Sözler, Erkek Kardeşe Güzel Sözler, Kız Kardeşe Güzel Sözler

Kız kardeşiniz hayatınızdaki, ilk arkadaşınızdır.
Ömrünüzün sonuna kadar seveceğiniz ve hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiniz.

Kardeş, anne ve babadan kalan en değerli mirastır.

Koca bir çölde kum tanesi olmak ya da okyanusta su damlası, ama en güzeli milyonlarca insan arasında senin kardeşin olmak var ya bu hayatta her şeye bedel.

Ayağım taşa takılsa bilirim düşmeme izin vermeyecek bir kardeşim var benim.

En yakın arkadaşım, candan seven dostum, her zaman sabah karşılaştığım komşum beni terk eder ama kardeşim ne kadar uzakta olsa da beni her zaman düşünür ve sever.
Canım kardeşim seni çok seviyorum.

Etiketler : Kardeş ile İlgili Sözler, Kardeşlik ile İlgili Sözler, Kardeş Sözleri, Kardeşlik Sözleri, Kardeş ve Kardeşlik Sözleri, Kardeşlik Hakkında Sözler, Kardeşlik Hakkında Hadisler, En Güzel Kardeş ve Kardeşlik Sözleri, En Güzel Kardeş Sözleri, En Güzel Kardeşlik Sözleri, Kardeş Sözleri Facebook,
Kardeşe Güzel Sözler ile ilgili aramalar erkek kardeşe en güzel sözler uzun  abi kardeş sözleri  kardeş etiketleme sözleri  kardeş sözleri tumblr  kardeşe kapak sözler  kardeşe sitemkar sözler  kardeşlik sözleri mevlana  evlenen kardeşe veda
Tags: Abiden Kardeşe Güzel Sözler Abladan Kardeşe Güzel Sözler Kardeşe Güzel Mesajlar Kardeşe Güzel Sözler Kardeşime Güzel Sözler Kardeşlere Güzel Sözler
Sizinde Aklınızda Güzel Sözler Varsa Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz.
Yorumlar