Sevgiliye Romantik Aşk Sözleri

• Sevgiliye Romantik Aşk Sözleri 


♥ Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz.

♥ Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!..

♥ Seni her düşündügümde kalbime bir yildiz çiziyorum.
Benim şimdi kaç yildizim var biliyor musun? Benim artik bir gökyüzüm var..

♥ Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni düşündüm...

♥ Yedi ayrı iklimden yedi çesit arı getirseler yedi çesit arı yedi ayrı çiçeği dolaşsa yedi ayrı çiçekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz...

♥ Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı, ben seni bugün de sevmeyeceğim çünkü bugün de bitecek; ben seni yarın seveceğim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek!

♥ Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!

♥ Güneşin dogdugu da bir gerçek battigi da... Kalbimin attigi da bir gerçek, günün bittigi de... Ne çikar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en
büyük gerçek...

♥ Bir şiir yaz bana içinde alabildigince mutluluk olsun ayin gölgesinde unutulan sevgi tohumlariyla yeşere dursun veya bir şarki söyle özlemimdeki sevgiliyi anlatsin yagan yagmurlarla islanan bedenimi parlayan gözleriyle kurulasin.

♥ Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten çok özlemek, gitmekten çok beklemek, dokunmaktan çok düşünmektir.Ve aşk öyledirki nerde imkansiz varsa onu seçer.

♥ Birgün bana soracaksın,beni mi yoksa hayatı mı daha çok seviyorsun diye. hayatı diyeceğim, küsüp gideceksin ama hiçbir zaman bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin.

♥ Sen benim incimdin. parıldayan masum güzelliğinle seni sarp kayalıklardan tırnaklarımla kazıdığım bir istiridyede bulmuştum. ve bir daha kaybetmiyeyim diye kalbimin derinliklerine gömdüm.

♥ Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma zaman alışmayı öğretir unutmayı asla.

♥ Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasin dursun zaman.herşeyin bir öncesi ve sonrasi vardir derler ya; YALAN. senden önce vardim belki ama aşkim senden sonra olmayacagim inan.

Etiketler : En Güzel Sözler Sevgiliye Etkileyici En Anlamlı Kapak Sevgiliye Söylenebilecek En Anlamlı Aşk Sözleri Güzel Aşk Sözleri Etkileyici En Güzel Aşk Sözleri, En Anlamlı Aşk Sözleri Anlamlı Ve Güzel Aşk Sözleri Sevgi ve Aşk Sözleri Dünyanın En Güzel Aşk Sözleri Aşk Sözü
Aşk Sözleri Sevgiliye, Aşk Sözleri Anlamlı, Aşk Sözleri Yeni, Aşk Sözleri Kısa, Aşk Sözleri Uzun, Aşk Sözleri İndir, Aşk Sözleri Etkileyici, Aşk Sözleri Romantik, Aşk Sözleri Duygusal
Sizinde Aklınızda Güzel Sözler Varsa Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz.
Yorumlar