Baba ile ilgili Etkileyici Sözler

• Baba ile ilgili Etkileyici Sözler •


Bir gün Türk erkeği kız arkadaşıyla gezerken kız sorar: bana öyle bir şey söyle ki kalbim hızla çarpsın der erkek: baban arkanda.

Anne gezindiğin bağ, baba yaslandığın dağdır.
Ömrümün en güzel çağı annen ve babanla olandır.

Sevgilinle arada kanka olacaksın. Yeri geldiğinde sırdaşın.
Bazen yeri gelecek annen ya da baban olacak. Hatta dalga geçeceksin onunla sinir olacak o da sana seni kızdıracak. Aşık olduğun kişi sadece sevgilin olursa ilişki yürümez yani..

Dost, bazen annen bazen baban bazen eşin bazen kardeşin olabilir.
Gerçek dost hata bile yapsan seni terk etmeyendir.

Baba evin direğidir evde ki güvendir. Canım babamın babalar günü kutlu olsun.

Kalbi sevgi dolu, sevecen, cömert, kibar, kucağı sıcak, anlayışlı, şefkatli.
Bu vasıfların tümünü taşıyan tek erkek… Ben ona baba diye sesleniyorum.
Benim için dünyadaki en özel erkek Canım babam…Bizim bugünlere gelmemizi sağlayan ve hakkını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz kahramanımız Sen güçlü bir çınar gibisin. Arkamı ne zaman sana yaslasam sanırım ki dünyayı bile fethedebilirim. Seni çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun babacım.

Kocaman kalbinde sevgiden başka duyguya yer olmayan, dünyanın en cömert, en fedakar, en anlayışlı ve en şefkatli erkeği… Ben ona “baba” diye sesleniyorum.
Benim için dünyadaki en özel erkek. Beni ben yapan en değerli varlığım.
Babalar günün kutlu olsun, seni çok seviyorum.

Derdimi, hüznümü, neşemi, mutluluğumu paylaştığım en iyi arkadaşım, babalar günün kutlu olsun!

Bizim bugünlere gelmemizi sağlayan ve hakkını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz babamızın babalar günü kutlu olsun. Sen güçlü bir çınar gibisin. Arkamı ne zaman sana yaslasam sanırım ki dünyayı bile fethedebilirim. Çünkü bana hep güç veriyorsun… Babalar günün kutlu olsun.

Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; babam derdim canım babam seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Kanından kan verdin, var ettin beni, aldın kollarına kucağına, sarıldın baba rızık temin ettin zorlukla yıllarca bana, alın teri döktün gurbetlerde yoruldun baba. Babalar günün kutlu olsun canım babam.

Hayat ağacım rol modelim…ilk aşık olduğum adam canım babam…
bizim için çabalayan kendini yok sayan adam…Babalar günün kutlu olsun …

Evimizin güneşi bir tanesi olan canım babama kucak dolusu sevgi ve saygılarımla babacığım bir günümde değil her günümdesin.

Ailemizin direği, gönlümüzün biriciği, iyi varsın ki varız. Haram lokma geçirmeden boğazımıza helal lokma yedirensin. Seni çok seviyoruz.

Sizin de sevdiğiniz baba sözleri varsa bizimle yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

Etiketler : Baba İle İlgili Sözler Mevlana, Babaya Söylenen Güzel Sözler, Babaya Özlem Sözleri, Baba İle İlgili Yazılar, Baba Sözleri Damar, Babayla İlgili Sözler Can Yücel, Baba İle İlgili Sözler Facebook
Baba ile ilgili Kısa sözler, Baba İle İlgili Mesajlar, Baba İle İlgili Etkileyici Sözler, Baba İle İlgili Uzun Sözler, Baba İle İlgili Güzel Sözler, Baba İle İlgili Yazılar, Baba İle İlgili Sözler Tumblr, Baba İle İlgili Ata Sözleri, Baba İle İlgili Sözler Facebook, Baba sözleri anlamlı, Baba İle İlgili Cümleler
Sizinde Aklınızda Güzel Sözler Varsa Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz.
Yorumlar