Eşime Çok Güzel Sözler

• Eşime Çok Güzel Sözler Yeni •


Canım eşim. Hatalı olduğum anlarda da beni sev. Korktuğum zaman beni sımsıkı sar.
Ve uzaklaşmak istediğimde, beni yüreğimden tut. Çünkü benim ihtiyacım olan tek şey; Sensin.

Sana bir şey itiraf edeyim mi? Seninle olan evliliğim süresince, bir defa pişman oldum.
O da seninle evlenmekte, niye bu kadar geç kaldım diye. İyi ki varsın hayatımın anlamı.

Sen benim her şeyim olana kadar, anladım ki benim hiçbir şeyim yokmuş. Seni tanıyınca, eşim olunca hayatımdaki tüm hüzün bulutları kaybolup gitti. Mutluluk rüzgarları estirdin benim dünyama.

Bakarken güzel gözlerine, yüreğim ilk günkü gibi titriyor bir tanem. Adın bende hasret olmuştu, şimdi vuslatım oldun. Gözlerin umut vermişti, şimdi güneşim oldu. Bir makasın iki tarafı olalım her zaman. Biz sarıldığımızda, aramızı bozacak tüm olumsuzlukları kesip atalım canım sevdiğim.

Seni öyle çok seviyorum ki canım eşim. Hiçbir zaman ayrılmayalım. Bizi sadece ölüm ayırsın. Ömrümüzün sonuna kadar, birbirimizi hiç üzmeden aynı yolda yürümeye devam edelim.
Eğer bir gün ayrılırsak, sadece öldü diyebilsinler.

Tepeden tırnağa o kadar seninle doluyum ki sevgilim. İnsanlar gözlerime bakıp, gözlerimde seni görür diye korkuyorum ve kıskanıyorum. Bu sevgi hiçbir zaman bitmesin, aşkımız hiç tükenmesin canım aşkım. Yokluğun ruhumu huzursuz ediyor. Sen yanımda olunca, koca dünya sanki benim oluyor. Sana olan duygularım sevgi değil, sevginin de ötesinde bir şey.

Ey iyilik meleği canım sevgilim. Bir tanecik eşim. Seninle bu hayatta, en büyük mutlulukları tattım bir anda. Yüreğime hitap eden sözlerin, aklımı başımdan alan gözlerin, tutmaktan bir an olsun vazgeçmeyi düşünmediğim ellerin, bana her zaman güç veriyor. Senin bana bu hayattaki en büyük hediyen, o tükenmez sevgin ve çocuklarımız oldu. Seni sevmekten, hiçbir zaman vazgeçmeyeceğim.

Yalnızlık Allah’a mahsustur. Her canlı kendisine bir hayat arkadaşı arar. Ben seni bulduğumda, sensiz geçen her saniyeme isyan ettim. Başın göğsüm deyken tek düşmanım, acımasızca geçen zaman oluyor. Her an seni düşünmekte ve özlemekteyim.  Varlığın canına can katıyor.
Varlığın bana daima güç veriyor bitanecik aşkım. Sevgili eşim.

Güzel gözler vardır. En derinden gelen sözleri anlatır. Bazende sözler vardır ki, gözleri ağlatır.
Anlar vardır ki değeri çok geç anlatılır. Aşklar vardır beni sana anlatır.
Aşkımız hiçbir zaman bitmesin bir tanem.

Senin yüzündeki güzelliğin, ruhunun derinliklerinden geldiğini biliyorum. Sırf yüzün güzel diye değil, ruhunun da güzelliğini seviyorum. Hiçbir ayrılık, seni benden koparamaz canım aşkım.

Yıldızlar geceyi mutlu edip mutluluk fısıldarken, gökyüzü tüm sevincini yer yüzü ile paylaşırken, ben sana sadece bir parça mutluluk yolluyorum bir tanem. İçinde yeşeren umut çiçekleri hiçbir zaman solmasın diye.

Bir gün olur da benden gitmek istersen bütün ömrüm. Sakın kalbimi benden sökmeden gitme. Sensizliğin ilacı yok bende. Alnıma bir kurşun sıkmadan gitme.

Bu gözlerim seni gördü ya, artık başkasını asla görmez. Bu yüreğim seninle güldü ya artık, başkasıyla hiçbir şekilde gülemez artık. Şu kalbim seni sevdi ya artık, bir daha başkasını sevemez. Bir ömür seninim, seninleyim aşkım.

Ben seni severken, asil insanın basit sevgisi ile değil, basit bir insanın hiçbir yerde bulamayacağın asil sevgisi ile sevdim. Bu güzel aşkımıza, hiçbir zaman nokta koyma canım eşim.
Sana kucaklar dolusu virgüller getirdim.

Sen ummanlara ulaştığım bir gemi, demirlediğim son liman, yapraklarımı titreten en son rüzgarsın. Sen aşkla sevdiğim son insan, vazgeçilmez sevdamsın.

Etiketler : Eşime Sözler, Kocama Sözler ve Karıma Sözler Eşime Sözler Kısa, Eşe Etkileyici Mesajlar Biricik Eşime Güzel Sözler Eşime Sözler, Eşime Romantik Sözler ve Mesajlar Karıma Güzel Sözler, Eşime Güzel Aşk Sözleri
Eşime Çok Güzel Sözler ile ilgili aramalar kocaya güzel sözler  eşe güzel sözler uzun  kocama etkileyici sözler uzun  kocaya güzel sözler facebook  eşime güzel sözler dini  kırılan eşe güzel sözler  kocama güzel sözler resimli  eşime güzel sözler facebook
Sizinde Aklınızda Güzel Sözler Varsa Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz.
Yorumlar