Eski Sevgiliye Günaydın Mesajları

• Eski Sevgiliye Günaydın Mesajları Yeni •


Dünyan mutlu hayallerin tatlı olsun, gönlüne huzur ve mutluluk dolsun, her şey gönlünce olsun. Günaydın.

Uyanır uyanmaz eski günler gelir aklıma, bir penceremden içeri sızan güneşe bakarım, bir de eski günlerime dalarım, böyle birbirini seven iki insanın ayrılığına ağlarım.
Günaydın olsun sevipte kavuşamayanlara.

Günaydın severek ayrılanlara, günaydın sevipte birbirine kavuşamayanlara, günaydın hala sevdiğini düşünenenlere.

Ben sana sen benim güneşimsin demiştim hatırlarsam; şimdi sen bana beni unut diyorsun, söyle o zaman yarın güneş doğmasın.

İnsan her gece eski sevdiğini rüyasında görür mü, evet ben görüyorum geçmişimi her gün yenden yaşıyorum. Keşke her şey o zamandaki gibi olsaydı.

Günaydın eski günlerimin mimarı, günaydın geçmişimin en güzel anıları.

Benim tek istediğim senin mutlu olman. Senin mutluluğun beni mutlu eder.
Günaydın eski sevgilim ama hiç eskimeyen sevdiğim.

Bu günaydın da geçmişin en güzel günlerini yaşatanlara gelsin.

Seni tanıdığıma, sevdiğime hiç pişman değilim.
Bir daha dünyaya gelsem yine seni severim. Günaydın bana güzel şeyler yaşatan sevgili.

Yaşadığım o kadar güzel şeyler için sana çok teşekkür ederim. Seni hiçbir zaman unutmayacağım.

Bir sınava tabi olduk ama biz bu sınavı geçemedik, olsun be güzelim başka sınavlarda görüşmek üzere günaydınlar.

Gelmeyeceğini bile bile beklediği birisi olur mu insanın? Evet, benim var belki bir yerlerden bir gün çıkar gelir eski günlerdeki gibi yeniden mutlu oluruz. Günaydın.

Günaydın hayatımı zehir eden, günaydın sahip olduğum her şeyimi çalıp giden, günaydın yaşamayı bana haram eden kadın.

Ne seni benim kadar çok seven birisini bulursun, ne de beni senin kadar birini bulabilirim.
Yeni başlayan bugünde yüreğinin umutlarla dolması dileğiyle günaydın.

Eğer geçmişe dönme şansım olsaydı bir an dahi düşünmeden dönerdim.
Geçmişte yaşadıklarım hayatımın en güzel günleriydi. Günaydın canım arkadaşım.

Keşke ilk günlerimize dönebilsek, unutsak her şeyi hiçbir şey olmamış, hiçbir şey yaşanmamış gibi eski mutluluk günlerimize dönsek.

Beden olarak benden ayrı olabilirsin ama sen her zaman kalbimde yaşayacaksın, her zaman anılarımda yer alacaksın. Günaydın.

Eskiden sevgilim olabilirsin ama bu şimdi sevmediğim anlamına gelmiyor. Seninle geçirdiğimiz güzel bir birlikteliğimizden sonra seni hemen unutmam mümkün değil. Günaydın eski sevgilim.

İnşallah her zaman hep böyle neşeli ve mutlu olursun, ben seni çok sevdim, sende sevdiğin biriyle mutlu olursun. Günaydın eskimeyen sevgim.

Seninle birlikte yaşadığım o güzel günleri hiç unutmadım. Dünyaya bir daha gelsem, yine o günleri yaşamak, yine seni sevmek isterdim. Bana yaşattığın onca güzel günler için teşekkür ederim.

Ben senli bir masal yazmıştım kendi dünyamda ama masalın sonunun ayrılık olacağını hiç düşünmemiştim. Ama olsun seninle geçirdiğim güzel günlerim oldu.
Günaydın eski günlerimin mimarı.

Eski sevgilim olabilirsin ama sen her zaman sevdiğim olacaksın.
Bana o günleri tekrar yaşamak ister misin diye sorsalardı. Hiç düşünmeden evet derdim. Günaydın

Bazı eski sevgililer ayrıldıktan sonra küfürler ederler, birbirine lanetler olurlar ama biz hiç öyle olmadık olmayacağız da. Bir zamanlar güzel ve seviyeli bir ilişki yaşadık ve bitti.
Günün aydın olsun.

Eski günlerin her gününü birlikte geçiren eski iki sevgilisi, bugünlerin ayrı şehirlerinde ayrı iki insanıyız.

Çok sevsen de bazen ayrılığın önüne geçemiyor insan, her şey yolunda giderken her şey tersine dönüp sonbahar rüzgarında savrulan yapraklar gibi savruluyor hayatlar.

Etiketler : Eski Sevgiliye Sözler, Eskimiş Aşklar Günaydın Mesajları İçten ve Sevgi Dolu Sabah Mesajları Eski Sevgiliye Sözler Kısa, Mesajlar, Uzun, Sözler Eski Sevgiliye Kapak Sözler ve Laf Sokucu Resimli Mesajlar En Yeni Günaydın Mesajları Sevgiliye En Güzel Günaydın Mesajları Eski Sevgiliye Mesaj Atmak Sevgiliye Hüzünlü Mesajlar
Eski Sevgiliye Günaydın Mesajları ile ilgili aramalar eski sevgiliye günaydın mesajları uzun  eski sevgiliye günaydın mesajı kısa  sevgiliye günaydın mesajı uzun  sevgiliye günaydın mesajı whatsapp  sevgiliye günaydın mesajı   sevgiliye günaydın mesajı uzun romantik  günaydın mesajları mobil  sevgiliye resimli günaydın mesajı
Tags: Eski Sevgili İçin Günaydın Mesajları Eski Sevgilime Günaydın Mesajları Eski Sevgiliye Gönderilecek Günaydın Mesajları Eski Sevgiliye Günaydın Mesajları Eski Sevgiliye Günaydın Sözleri Eski Sevgiliye Yazılacak Günaydın Mesajları
Sizinde Aklınızda Güzel Sözler Varsa Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz.
Yorumlar