Öğretmene Güzel Mesajlar

Öğretmene Çok Güzel  Mesajlar •


Öğretmen gül bahçesinin en güzel gülü gibidir, etrafındaki her şeyi kendine hayran bırakır.

Benim bu başarımda pay sahibi olan tüm öğretmenlerime canı gönülden sonsuz teşekkürler. Biliyorum sizler benim gibi yenilerini yetiştirmek için hiç durmayacaksınız.

Canım öğretmenim siz dünya üzerinde eşine rastlamayacak kadar iyi kalpli öğretmenimsiniz.

Öğretmen okula geldiği zaman her şeyini unutur öğrencilerinden başka, öğretmen öğrenciler için kendini sürekli geliştirir.

Öğretmen ne zaman mutlu olur; öğretmen öğrencisini başarılı olduğu, iyi bir yere geldiği zaman mutlu olur.

Öğretmen her zaman öğrencisini düşünen ve her zaman onun iyiliği için ter dökendir.
Öğretmen kendi mutluluğunu bir kenara koyup öğrencisini mutlu ve başarılı etmek için uğraşandır.

Öğretmene Güzel Sözler Kısa, Öğretmene Güzel Sözler Facebook, Veliden Öğretmene Güzel Sözler, Öğretmene Söylenecek Güzel Sözler, Öğretmene Güzel Sözler Tumblr, Öğretmene Güzel Sözler Uzun, Öğrenciden Öğretmene Güzel Sözler

Başarımda senin, hayat yolunda attığım ilk adımda senin eserin öğretmenim.
Seni çok seviyorum canım öğretmenim.

Bazı dersler vardı Allah’ım hiç bitmesin dediğimiz, o derslerin gelmesini dört gözle beklediğimiz ve o dersi anlatan siz değerli öğretmenimizin hiç gitmesin diye dua ettiğimiz öğretmenim.

İnsan doğar önce annesini sonra babasını tanır, daha sonra çevresindeki diğer insanları ama okula başladığı zaman bir insanla tanışır ki onu bir daha hiçbir zaman unutamaz ve her zaman çok sever. Kim mi işte bu mesajı okuyan değerli öğretmenim.

Öğretmen öğrencileri aydınlatmak için bir yanan fener gibidir.
Canım öğretmenim sende bizleri aydınlattığın için teşekkür ederiz.

Canım öğretmenim sen dikenli yollardan koşarak gitmeyi öğrettin, sen zor zamanlarda bile gülmeyi, her ne olursa olsun insanları sevmeyi öğrettin. İyi ki varsın öğretmenim.

Öğretmen geleceğe bizleri yetiştiren, geçmişin önemli olaylarını bizlere hatırlatan büyük insandır.

İnsanlar geçmişteki çoğu şeyleri unuturlar ama öğretmenlerini asla unutamazlar.
Canım öğretmenim sende benim hiçbir zaman unutamayacağım öğretmenimsin.

Öğretmenim ben sizi çok seviyorum, ömrüm boyunca sizi ve benim için yaptıklarınızı unutmayacağım. Hakkınızı helal edin öğretmenim.

Sevginizle kalbimde açan gül hiçbir zaman solmayacak canım öğretmenim

Öğretmene Güzel Sözler Öğretmene Bayram Mesajları Veliden Öğretmene Güzel Sözler

Canım öğretmenim seninle ilk tanıştığımız yani okulun ilk gününü hiç unutmuyorum sen benim elimden tutup beni sırama götürmüştüm. Ben senden çok korkmuştum ama senin o güler yüzünü gördükten sonra seni çok sevdim ve her zaman da seveceğim. Sen bana sadece ilk okulda değil hayatımın her döneminde bir ışık oldun. Yanlışlarımı beni üzmeden kırmadan düzelttirdin. İyi ki varsın canım öğretmenim.

Gençlik çok başka bir şeydir genç olmayanlar bunu bilemez. İşte tam gençliğimde tanıştım bir öğretmenle beni anlayan, bana benim gibi yaklaşan bir öğretmen. Okula gitmek istemeyen biri iken bana okulu sevdiren öğretmen. Bir çok hatamı yüzüme vurmak yerine gülerek bana hatalarımı sezdiren öğretmen. Şimdi benim buralara gelmemde benden çok emeği olan öğretmen. Evet bu öğretmen şimdi bu mesajı okuyan öğretmen. Çok teşekkür ederim yaptıkların için öğretmenim. Seni hiçbir zaman unutmayacağım.

Hiç unutamadığım bir öğretmenler günüydü öğretmenime bir hediye almıştım ama utandığım için cebimden hiç çıkaramamıştım. Teneffüs olunca herkes dışarı çıktığı zaman hemen gidip masasına bıraktım. Öğretmenim kim bıraktı bunu dediği zaman gözlerime bakmıştı evet benim olduğumu anlamıştı sonra bana gelerek kulağıma teşekkür etmişti. Canım öğretmenim ben seni çok sevdim ve her zaman da seveceğim.

Etiketler : Öğretmene Güzel Sözler, Veliden Öğretmene Güzel Sözler, Öğrenciden Öğretmene Güzel Sözler, Öğretmene Söylenecek Güzel Sözler, Öğretmene Anlamlı Güzel Sözler, Öğretmen İçin Güzel Sözler
Öğretmene Güzel Mesajlar ile ilgili aramalar veliden öğretmene güzel sözler  öğretmene güzel sözler kısa komik  öğretmen sevgisini anlatan yazılar  öğretmene güzel sözler ve şiirler  ingilizce öğretmenine güzel sözler  öğretmene güzel sözler tumblr  unutulmaz öğretmen sözleri  unutulmaz öğretmen sözleri kısa
Tags: Öğretmene Anlamlı Mesajlar Öğretmene Duygusal Mesajlar Öğretmene Güzel Mesajlar Öğretmene Güzel Mesajlar Uzun Öğretmene Sevgi Mesajları Öğretmene Uzun Mesajlar
Sizinde Aklınızda Güzel Sözler Varsa Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz.
Yorumlar