Eşe Sevgililer Günü Mesajları

• Eşe Sevgililer Günü Mesajları 


Sonunda ölümde olsa yanımda sen varsan hiçbir şeyin önemi yok, ben hayata seninle gözlerimi açmadım ama seninle gözlerimi kapatacağım. Seni seviyorum Bitanem.

Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle.
Daha nice sevgililer gününü beraber geçirmek dileğiyle günümüz kutlu olsun Sevdiğim.

Hayatımda öyle biri var ki bana içinde sen olmayan her şeyi unutturdu.
Sen benim bu hayattaki en değerli varlığımsın. Seni seviyorum Aşkım.

Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin. Sevgililer günün kutlu olsun Bitanem

O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum.
Öylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum. Sevgililer günün kutlu olsun Aşkım.

Seni öyle çok özledim ki artık bitsin artık bu ayrılık bu hasret, sana kavuşacağım seni sımsıkı saracağım günleri özlemle bekliyorum. Canım sevdiğim sevgililer günün kutlu olsun.

Eğer gökyüzü bir parça kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi. Seni o kadar çok seviyorum ki Canım anlatamam.

Sesini duysam da her an yüzünü görmek gibi değil, özlediğimi bil her an çünkü hiç bir şey seni sevmek gibi değil! Seni o kadar çok özledim ki.

Çiçek dalda sen yanımda koklanınca güzel dünya aşktan başka her şey yalan yaşadıkça.
Sevgililer günümüz kutlu olsun aşkım.

Bazı rüyalar diğerlerinden daha uzun sürer. Bazıları da çok çok güzel;
Benim en uzun ve en güzel rüyam şu an bu mesajı okuyor. Sevgililer günün kutlu olsun Her şeyim.

Sana bahçeden gül değil güneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum. Sevgililer günün kutlu olsun.

Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin. Sevgililer günün kutlu olsun.

Sen çöllerde serap gibisin, engin denizlerde yakamoz gibisin, ışığım sensin, güneşim sensin…
Bil ki çok özlendin. Sevgililer günün kutlu olsun.

Yar deyince kalem elden düşüyor. Gözlerim görmüyor aklım şaşıyor.
Lambada titreyen alev üşüyor. aşka hudut çizilmiyor sevdiğim. Sevgililer günün kutlu olsun.

Yine bir Sevgililer günü, böylesine güzel bir günde bitip tükenmeyen yollardayım sevgilimin kollarında olmak varken uzaklardayım. Böyle bir günde yine isyanlardayım çaresizce sevdiğimden ayrı.

Yalnızlık üşümekse yalnızım üşüyorum; sensizlik uçurumsa tut kolumdan düşüyorum; soru sorma cevabını bilmiyorum; Bildiğim tek şey seni çok seviyorum. Sevgililer günün kutlu olsun sevdiğim.

İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim. Sevgililer günümüz kutlu olsun Canım kocacığım.

Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni çok sevmeye devam edeceğim.

Seni ne kadar sevdiğimi merak ediyorsan, yağan yağmurun her damlasını tutmaya çalış, tutamadığın her yağmur damlası kadar seviyorum seni, sevgililer günümüz kutlu olsun Canım.

Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni düşündüm. Sevgililer günün kutlu olsun.

Yedi ayrı iklimden yedi çeşit arı getirseler yedi çeşit arı yedi ayrı çiçeği dolaşsa yedi ayrı çiçekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz… İyi ki varsın. Sevgilim günümüz kutlu olsun…

Bulutlara yükledim hasretimi, rüzgarlarla yolladım sevgimi, yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla küçük melekler gönderdim seni öpmeye! Sevgililer günün kutlu olsun…

Beni karanlıktan aydınlığa, yalandan gerçeğe, ölümden ölümsüzlüğe götürdüğün için teşekkürler. Seni seviyorum. Daha nice günlere hep birlikte canım.

Etiketler : 14 Şubat Sevgililer Günü, 14 Şubat Sevgililer Günü Resimli Mesajları, En Güzel Resimli Sevgililer Günü Mesajları, Resimli Sevgililer Günü Mesajları, 14 Şubat Sevgililer Günü Mesajları
Eşe Sevgililer Günü Mesajları ile ilgili aramalar romantik sevgililer günü mesajları uzun  sevgililer günü mesajları uzun anlamlı  sevgililer günü sözleri kısa  sevgililer gunu mesaji erkege  sevgililer günü mesajları   sevgililer günü mesajı  sevgililer günü mesajı  komik sevgililer günü sözleri
Tags: Eşe Sevgililer Günü Mesajları Eşe Sevgililer Günü Sözleri Eşime Sevgililer Günü Mesajı Karıma Sevgililer Günü Mesajı Kocaya Sevgililer Günü Mesajı Nişanlıma Sevgililer Günü Mesajı
Sizinde Aklınızda Güzel Sözler Varsa Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz.
Yorumlar