Kocaya Güzel Sözler Söylemeniz Aşkınızı Yeniden Alevlendirecek

Kocaya Güzel Sözler Söylemeniz Aşkınızı Yeniden Alevlendirecek

Kocaya Güzel Sözler Arayan Kadınlar, Bu Sözleri İnceleyin

Evlilik hayatını aşk hayatından ayıran en önemli özelliklerden birisi de çiftlerin birbirine iltifat etmeyi bırakmasıdır. Bu konuda şüphesiz ki en kusurlu davrananlar erkeklerdir. Çünkü erkekler evlendikten hemen sonra iltifat etmeyi tamamen bırakırlar ve birlikteliği alışkanlıklara teslim ederler. Bu durum zamanla evlilik hayatının monoton bir hal almasına neden olur ve kadın evliliğini yeniden “aşk birlikteliği” haline getirmek için kara kara düşünmeye başlar.

İşte tam da bu noktada yani evlilik yaşamının tekdüze bir ilişki haline gelmesi durumunda kadının yapması gereken ilk şey kocaya güzel sözler söyleyerek onu motive etmek olmalıdır. Gerçekten de bir kadın kocasına söyleyeceği etkili sözlerle ilişkinin yönünü tamamen değiştirebilir. Çünkü erkekler duydukları sözleri asla unutmazlar ve kendilerine söylenen her söz onların zihninde iz bırakır.
O halde kocaya söylenecek güzel sözleri öğrenin ve onun zihnine hükmetmenin anahtarlarına sahip olun. İşte kocaya söylenecek güzel sözler hakkında bilmeniz gereken tüm önemli hususlar:

“Kocaya söylenecek güzel sözler” ile “onu pohpohlama” bambaşka şeylerdir

Kocaya güzel sözler söyleme konusunda bilmeniz gereken en önemli şey kocanızı pohpohlamak ile ona güzel sözler söylemek arasındaki farkı anlamanızdır.

Eğer bir erkeği abartılı sözlerle överseniz yani onu popolarsanız amaçladığınız hedefin tam zıttı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Çünkü erkekler gerçeklerle ilgisi olmayan abartılı sözlerle övülürlerse yani pohpohlanırlarsa bu durumu hemen fark ederler ve ciddi biçimde sıkılırlar. Kocanıza güzel sözler söylemek istiyorsanız kesinlikle gerçeklerden kopmamalı ve abartılı ifadelerden uzak durmalısınız.

Kocanızın karakter yapısını değil yaptığı işleri övün!

Kocanız karakter yapısını övmenizi sizden beklemez. Çünkü zaten siz evlenerek birbirinizin kişiliğini benimsemiş sayılırsınız. Aynı evi daha doğrusu aynı yaşamı paylaştığınız bir kişinin karakterini övmek hiçbir anlam taşımaz. Zaten iyi de olsa kötü de olsa sizin hayatınızı birleştirme konusunda onay verdiğiniz bir kişi söz konusudur. Evlilik kararı ile siz bu karakterde bir insan ile birlikte olabileceğinizi zaten kabul etmiş sayılırsınız. İşte bu nedenle kocanızın kişilik yapısını övmeniz anlamsız bir çaba olacaktır.

Kocanızın karakterini övmek yerine onun yaptığı güzel işleri takdir edin. Erkekler yaptıkları işlerin başarılı olduğunun ifade edilmesinden müthiş bir haz almaktadır. Ev içindeki küçük bir tamir işlerinden tutun da aileyi ilgilendiren önemli ekonomik kararlara kadar her mevzuda ne kadar başarılı olduğunu ifade edebilirsiniz. Erkekler başarılarının övülmesinden büyük bir haz alır ve bu yüceltilme onu sürekli güzel işler yapma konusunda motive eder.

Ona yatakta güzel sözler söylemeyi ihmal etmeyin!

Erkekler için cinsel yaşamda başarılı olduklarını bilmek büyük bir özgüven kaynağıdır. Erkeklerin bu alanda kendilerini yeterli görmeleri onları mutlu ederken yetersizlik duygusuna kapılmaları bütün psikolojilerinin bozulmasına neden olur. Erkeği mutlu etmek isteyen bir kadın ona yatakta güzel sözler söylemeli ve erkeğin özgüven kazanmasına yardımcı olmalıdır.

Kocanızı mutlu edecek “yatak odası sözleri” birkaç kelimeden oluşan kısa cümlelerdir. Erkeğin bu alanda ne kadar güçlü olduğunu ve sizi mutlu etmesini bildiğini söylemeniz harika sonuçlar doğuracaktır. Yatakta “Süpersin”, “Harika!”, “Çok güzeldi.” gibi ifadeler kullanmanız erkeklerin kendilerini iyi hissetmelerini sağlayacaktır. Gün içinde de erkeği arzuladığınızı ifade eden sözler kullanmanız size olan bakışını büyük ölçüde değiştirecektir.

Başkalarının yanında takdir edilmek çok hoşuna gidecektir

Kocanız ile uyumlu bir çift olduğunuzu sosyal ortam içinde göstermeniz gerekir. Başka insanların yanında fikir ayrılıklarınızı dile getirmeyin. Tartışmanıza neden olabilecek bir durum ortaya çıksa bile bunu başka insanların yanında dile getirmeyin. Diğer insanların yanında eşinizi yüceltecek ifadeler kullanın.

Başkalarının yanında erkeği öveceğiniz zaman özel hayatınızla ilgili açıklamalar yapmamaya dikkat edin. Erkeğin yeteneklerini, başarısını ve sorun çözme becerisini övebilirsiniz. Ancak mahrem alanlarınızı başka insanlara sunacak açıklamalar yapmayın. Çünkü erkekler diğer insanların yanında iyi de olsa kötü de olsa özel hayatla ilgili konuşulmasından hoşlanmaz.

Text metodunu kullanarak kocanızı etkilemeniz mümkün!
Text metodu kocanız ile sosyal ortamda yazışma esasına dayanır. Sosyal medyadan kocanız ile gün içinde iletişim kurun ve sizi yazı dili üzerinden de tanımasına fırsat verin.

İnsanların konuşurken kullandığı kelimeler ile yazarken kullandığı kelimeler birbirinden çok farklıdır. Kocanızla yazışmaya başladıktan sonra onun yazılı mesaj gönderirken ne kadar farklı ifadeler kullandığını siz de göreceksiniz. Sizin yaşayacağınız bu şaşkınlığı kocanız da yaşayacaktır. Böylece her ikiniz de birbirinizi farklı bir ortamda yeniden keşfetme imkanı bulacaksınız.
İşteyken veya birbirinizden uzak yerlerdeyken eşinize sevginizi yansıtan mesajlar gönderin. Gönderdiğiniz bu mesajlar sadece onu sevip özlediğinizi ifade etmelidir. Yani herhangi bir şey istemek ya da bir konuda fikir alışverişinde bulunmak için mesaj yazmışsınız bunu text metodunun bir parçası olarak kabul etmeyin. Flört dönemindeki gibi uzun süreli ve ateşli bir yazışma ortamı yakalamanız elbette ki zordur. Ancak eşinizle yazışarak da aşkınızı renklendirmeyi ihmal etmeyin. Kocanızla ilişkinizi güzelleştirecek her fırsatı kullanmaktan çekinmeyin.

Onun kendisini özel hissetmesini sağlayacak hitaplar bulun!

Aranızda sadece ikinizin bileceği özel hitaplar bulmalısınız. Birbirinize bu kelimelerle hitap ettiğinizde birbirinizi ne kadar sevdiğinizi açıkça belli edersiniz.

Kadınlar genellikle güzelliklerini ve zarafetlerini öne çıkaran kelimelerle anılmak isterler. Ancak erkekler kendi kişiliklerini ve dış görüntülerini net biçimde yansıtan ifadelerden hoşlanır. Örneğin sevdiğiniz erkeğin gözleri renkli ise ona sadece “Mavi” demeniz aranızda çok özel bir diyalog oluşmasını sağlar.
Unutmamanız gereken temel nokta bu tarzda özel isimlendirmeleri sadece kendi aranızda kullanmanızdır. Bir insan için seçtiğiniz lakap ne kadar güzel olursa olsun başka insanlara saçma gelebilir ve alay konusu olabilir.

Ayrıca yatakta da erkeğe bazı özel hitaplarla seslenmeniz erkeği kendinize bağlamanız açısından büyük önem taşır. Tabii yatakta kullanacağınız hitapların daha farklı olacağını da hesaba katmalısınız.

Ona güvendiğinizi sıkça ifade edin!

Erkekler eşlerinin güvenini kazanmış olmayı çok fazla önemser. Her türlü şartta eşlerinin kendisine güvenmesini isterler. Bu güven duygusu onların azmini artırır ve sorunları çözmek için güçlü olmalarını sağlar.

Sık sık erkeğe güvendiğinizi ifade eden sözler söyleyin. “Bu işte sen varsın, gözüm arkada kalmaz.” mesajını verdiğiniz zaman kocanız bu güvene layık olmak için elimden gelen gayreti gösterecektir.

Kocanızın ömür boyu sevgiliniz olarak kalmasını istiyorsanız aşk konusunda kendinizi yetiştirmelisiniz

“Evlilik aşkı öldürür.” gibi klişe laflar artık bütün anlamını yitirdi. Çünkü en anlamlı ve en güzel aşkların eşler arasında yaşanabileceği artık herkesçe kabul edilmektedir. Uzmanlar da aşık olmak için en uygun zeminin sadece evlilikte mümkün olduğunu belirtmektedir. Ancak ne yazık ki aşk hayatının en güzel yaşanabileceği ortam olan evlilik hayatı bazen kadın ve erkek için “sıkıcı ve zorunlu bir birliktelik” olarak da algılanabilmektedir.

Peki evliliği ömür boyu sürecek aşk birlikteliği tarzında yaşamak için ne yapılabilir?

Bu sorunun cevabı aslında oldukça basittir:
Kadın ile erkek birbirini ayrıntılı biçimde tanıyacak ve aşk konusunda yeterli bilgiye sahip olacak.
İşte tam da bu noktada kadın okurlarımız için harika bir eser tavsiye ederek yazımızı noktalamak istiyoruz:
Aşk Acısı Erkekleri Etkilemek Eski Sevgili Gizli İlimler Kadınları Etkilemek Kişisel Gelişim Muhabbet Duaları Özgüven Sağlık ve Cinsellik Tesirli Dualar
Sizinde Aklınızda Güzel Sözler Varsa Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz.
Yorumlar