Yengeye Doğum Günü Mesajları

• Yengeye Doğum Günü Mesajları Yeni •


Benim melek gibi kalbi temiz, yüreği güzel, güler yüzlü yengemin bugün doğum günüymüş bize de doğum günü mesajı gönderip kutlamak düşer.

Yenge sakın kanma onlara doğum günü, pasta hediye deyip seni kandırıyorlar bir yaş daha yaşlandın haberin olsun. Acı ama gerçek.

Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. İyi ki varsın iyi ki doğdun yengeciğim.

Sana dünyanın en değerli hediyesini vermek isterim ama nasıl seni sana verebilirim ki canım yengem. Doğum gününü kutlar ömür boyu mutluluklar dilerim.

Sana bugün 365 sayfalık tertemiz sayfalı bir defter verildi.
Bu sayfaları hep mutluluk ile doldurman dileğiyle doğum günün kutlu olsun yenge.

Her yeni günün bir öncekinden daha güzel, arzularına uygun ve mutluluk getirmesini dilerim.
Nice güzel doğum günlerine güzel yengem…

Benim tek yengem var o da sensin, beni ben gibi anlayan tek insan var o da canım kadar sevdiğim yengem. İyi ki varsın, iyi ki benim yengemsin. Doğum günün kutlu olsun yengeciğim.

Bugün dilediğin ve senin için hayırlı olan tüm isteklerin gerçek olsun, gülen yüzlerin her zaman gülsün. Yeni yaşın hayırlı olsun.

Her mum hayatının ışığıdır, pastandaki mumlar çoğaldıkça yaşamın daha çok aydınlanacaktır.
Yeni ışığın kutlu olsun canım yengem.

Abim ile birlikte huzur ve mutluluk içinde yeni yeni yaşlar geçirmeniz dileğiyle doğum gününü kutlar özlemle güzel yanaklarından öperim.

Tüm hayallerin gerçekleşsin, hayat güneşi her daim seni aydınlatsın.
İyi ki benim yengemsin, iyi ki varsın. Doğum günün kutlu olsun biricik yengem.

Yarınların bugünden daha güzel olsun, hayat sayfan her zaman mutlulukla dolsun, gülmekten gözlerinden yaş gelsin. Canım yengem doğum günün kutlu olsun.

Sevdiklerin yıldızlara benzer, birçoğunu her zaman göremezsin ama senin için her zaman var olduklarını bilirsin. Bende uzaktayım ama her zaman sizinleyim.
Sizi çok seviyorum, doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum.

Yeni yaşın dilediğin tüm güzellikleri, beklemediğin sürprizlerle getirsin.
Doğum günün kutlu olsun bitanecik yengem, nice senelere.

Sağlıklı, mutlu, huzurlu ve dilediğin gibi yaşayacağın bir ömrün olsun, geçmişe baktığın zaman keşke yerine iyi ki diyebileceğin bir mazin olsun. Güzel yengem doğum günün kutlu olsun.

Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, özgüven ve başarıyı da eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp tüm dileklerinin gerçekleştiği bir hayat pastası yapabiliriz sanırım. En güzel doğum günü senin olsun canım yengem.

Güller hep ellerinde açsın ama dikenleri batmasın. Sevda hep seni bulsun ama seni yaralamasın. Mutluluk hep yüreğine dolsun ama beni unutturmasın. Doğum günün kutlu olsun Bitanecik  yengem.

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini hızla tırmanırsın.
Doğum günün kutlu olsun biricik yengem.

Etiketler : Yengeye Doğum Günü Mesajları, Yengeme Doğum Günü Mesajları, Yengeye Komik Doğum Günü Mesajları, Yengeye Güzel Doğum Günü Mesajları, Yengeye Doğum Günü Mesajı Kısa, Yengeye Duygusal Doğum Günü Mesajları
Abiye Doğum Günü Mesajları Ablaya Doğum Günü Mesajları Akrabaya Doğum Günü Mesajları Amcaya Doğum Günü Mesajları Amca Kızına Doğum Günü Mesajları Amca Oğluna Doğum Günü Mesajları Anneye Doğum Günü Mesajları Anneanneye Doğum Günü Mesajları Arkadaşa Doğum Günü Mesajları Aşkına Doğum Günü Mesajları Asker Arkadaşına Doğum Günü Mesajları Babaya Doğum Günü Mesajları Babaanneye Doğum Günü Mesajları Bacanağa Doğum Günü Mesajları Bacıya Doğum Günü Mesajları Baldıza Doğum Günü Mesajları Beye Doğum Günü Mesajları Biradere Doğum Günü Mesajları Büyükanneye Doğum Günü Mesajları Büyükbabaya Doğum Günü Mesajları Can Yoldaşına Doğum Günü Mesajları Cici Anneye Doğum Günü Mesajları Damada Doğum Günü Mesajları Dayıya Doğum Günü Mesajları Dayı Kızına Doğum Günü Mesajları Dayı Oğluna Doğum Günü Mesajları Dedeye Doğum Günü Mesajları Dosta Doğum Günü Mesajları Dünüre Doğum Günü Mesajları Eltiye Doğum Günü Mesajları Enişteye Doğum Günü Mesajları Erkek Arkadaşa Doğum Günü Mesajları Erkek Evlada Doğum Günü Mesajları Erkek Kardeşe Doğum Günü Mesajları Eşe Doğum Günü Mesajları Evlada Doğum Günü Mesajları Geline Doğum Günü Mesajları Gelin Kıza Doğum Günü Mesajları Görümceye Doğum Günü Mesajları Halaya Doğum Günü Mesajları Hala Kızına Doğum Günü Mesajları Hala Oğluna Doğum Günü Mesajları Hanıma Doğum Günü Mesajları Hayatına Doğum Günü Mesajları Hayat Arkadaşına Doğum Günü Mesajları Kankaya Doğum Günü Mesajları Kardeşe Doğum Günü Mesajları Karıya Doğum Günü Mesajları Karıcığa Doğum Günü Mesajları Kayına Doğum Günü Mesajları Kayınbabaya Doğum Günü Mesajları Kayınbiradere Doğum Günü Mesajları Kayınçoya Doğum Günü Mesajları Kayınpedere Doğum Günü Mesajları Kayınvalideye Doğum Günü Mesajları Kaynanaya Doğum Günü Mesajları Kaynataya Doğum Günü Mesajları Kıza Doğum Günü Mesajları Kız Arkadaşa Doğum Günü Mesajları Kız Evlada Doğum Günü Mesajları Kız Kardeşe Doğum Günü Mesajları Kocaya Doğum Günü Mesajları Kocacığa Doğum Günü Mesajları Komşuya Doğum Günü Mesajları Küçük Kardeşe Doğum Günü Mesajları Kuzene Doğum Günü Mesajları Nineye Doğum Günü Mesajları Nişanlıya Doğum Günü Mesajları Oğula Doğum Günü Mesajları Sağdıca Doğum Günü Mesajları Sevdiceğe Doğum Günü Mesajları Sevdiğine Doğum Günü Mesajları Sevgiliye Doğum Günü Mesajları Sırdaşa Doğum Günü Mesajları Sözlüye Doğum Günü Mesajları Teyzeye Doğum Günü Mesajları Teyze Kızına Doğum Günü Mesajları Teyze Oğluna Doğum Günü Mesajları Toruna Doğum Günü Mesajları Yare Doğum Günü Mesajları Yavruya Doğum Günü Mesajları Yeğene Doğum Günü Mesajları Yengeye Doğum Günü Mesajları Zevceye Doğum Günü Mesajları
Komşuya, Eş, Dost, Kardeş, Anne, Baba, Sevgili, Kanka, Arkadaşa En Güzel, Uzun Kısa Doğum Günü Mesajları, Sözleri, Yazıları

Sizinde Aklınızda Güzel Sözler Varsa Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz.
Yorumlar