Hayat Dolu iyi Aşk Sözleri

• Hayat Dolu iyi Aşk Sözleri •


Sen mi doğarsın odama böyle sıcacık, ışıl ışıl.
Gözlerinden mi çıkar bu aydınlık, yüreğinden mi? Hep böyle mi öpersin, hep böyle mi seversin?

Ne kadar mevsim varsa, hepsini senle birlikte yaşamak istiyorum.
Seninle beraber üşümek ve seninle beraber ısınmak istiyorum.

Gönlümün en derininde yer alan sen, ömrümün en güzel anlarında yer alan yine sen.
Sana her şeyi borçluyum. Borcumu seni mutlu ederek ödemiş olurum.

Kalp atışlarımı hızlandıran tek insan olduğun için kendimden bu kadar tavizi verişim.
İsmini söylerken heceleyişlerim, senden bir türlü vazgeçemeyişim.
Hayatıma girdiğin o gün benim miladım, hayatımda yeni bir takvim istemiyorum.

Ne kadar uzakta olursak olalım, hep aynı gökyüzünü paylaşmış olacağız.

Seninle atıldığım ilk yangın değil bu. Sana ve sana dair yaptığım ilk delilik değil. Seni hep böyle sevmenin verdiği cesaret olsa gerek ki, sen de beni böyle çılgın sevdin. Biz hiç sıradan olmadık, hep bizdik işte. Biz, biz olalı daha hiç kırılıp düşmedik. Hiç düşmeyelim meleğim, hep biz, biz olarak kalalım.

Ellerin ellerime değdiği gün içimde kopan fırtınaların dindiğini, ateşimin yükseldiğini, ensemden boncuk terler aktığını ve bütün mahallenin alev aldığını hissettim. Senin dokunuşların hiç basit ya da öylesine olmadı cesur kadın. Sen hep derin dokundun, özel dokundun, güzel dokundun. Bana dokundun içim güzelleşti, hayatıma dokundun gökkuşakları çiçek açtı, insanlara dokundun açlık susuzluk dindi. Sen hep cesur dokundun, sen hep dokun.

Ben romantik bir insan değilim, sana olan sevgimi kelimelere dökemem. Ancak hislerim yalan söylemez. Bakışlarım asla. Bakışlarımı 20 saniyeden fazla ayırabiliyorsam bir insana, o insan benim için özeldir.

İlk aşkım, son aşkım, tek aşkım. Hayatıma girdiğin o günden beri ben bir başka bakıyorum bu hayata.. Daha sevgi dolu, daha tutkuluyum. Bunların hepsi senin sayende. Çünkü bana sadece aşkı değil, mutlu olmayı da öğrettin.

Can yoldaşım, biricik eşim. Çok şiddetli kavgalarımız olduğu gibi çok şiddetli ayrılıklarımız da oldu. Bunların hepsi için kendi payıma düşenin özrünü dilerim. En sevgilim, hala beraber olmamızın tek sebebi, çok şiddetli aşkımız, bu aşkı hiçbir zaman kaybetmek istemiyorum. İyi ki benimlesin.

Dünyaya yeniden gelsem, yaşamak istediğim tek aşk, her gün yüzünü görmek istediğim tek adam/kadın sen olursun. Günaydın biriciğim, seni çok seviyorum.

Benim en büyük sırrım sensin. Kimseye anlatamam, sadece yaşarım o sırrı.

Dünyanın en güzel gözleri sana ait. Çünkü hiç kimse senin bana baktığın gibi bakamaz.
Senin baktığın yer ben güzelim, sen daha güzelsin.

Senin ellerine dokunduğumda, sanki bir çiçeğe dokunuyor gibi hissediyorum.
Bir çiçek boynunu hiç eğmemeli değil mi?

Yakınlık, mesafelere karşı daha tehlikelidir.
Çünkü mesafeler seni diri tutar, özlem vardır. Yakınlık ise kaybetme korkusu verir.

Çünkü seni o kadar seviyorum, bu sevgi bazen bana bile fazla geliyor.
Yüreğimden hiç gitmemen; değerini hiç kaybetmemen dileğiyle, kalbimin sahibisin.

Benim en özel ve en güzel anlarım, hep seninle yaşadığım anlar.
Kalbimi titreten, kalbini sevdiğim o güzel adama iyi ki aşığım!

Teşekkür ederim sevgilim; bana kendimi tanımayı öğrettiğin, en zor anlarımda yanımda olduğun ve ben istemediğimde dahi benden vazgeçmeyip elimden tuttuğun için. Tuttuğum ellerinden destek alarak doğruldum, tek gerçeğimi iyi ki seninle yaşadım.

Katıksız aşkın ne demek olduğunu sende öğrendim, zaman kavramını yitirmeyi, çocuklar gibi şen olmayı yalnız seninle yaşadım. Bir ömür yaşasam doyamayacağım tek insan, sonsuza kadar hayatımda kalsan, tek bir günü daha pişman olmam. Seninle yaşadığım her gün bir hazine benim için. Kalbinden öpüyorum, seni deli gibi seviyorum.

Bana sorarsan eğer, hayatı mı yoksa beni mi tercih edersin diye.
Hayatı diyeceğim, çünkü o hayata anlam katan sadece senin varlığındır.

Seni sensiz yaşayamam. Benim olmadığın sürece eksik kalırım.
Benimle bir ömür tamamlanmak istemez misin?

Küskünlükler, tartışmalar, gerginlikler hepsi tatlıya bağlanır.
Sadece bir erkek aldatıyorsa bunun affı yoktur. Yalnız sana ait olacağıma söz veriyorum sevgilim.

Gülüşünü göremediğim ve hissedemediğim gün, büyük ihtimalle ölmüş olduğum gündür.

Gül rengi dudaklarının bir damlasına muhtacım sevgili. Süzülen bakışların, incecik ve zarif belin, Fransız edası hallerin kırmızı bir şarap şişesiyle öyle güzel oluyor ki. Öpmek istiyorum alnının en ortasından.

Bu güne anlam katan tek şey sensin sevgili. Gülüşlerin, bakışların, kalbinin sıcaklığı, kollarının sarılışı… Evim oldun, yolum oldun, izim oldun. Ben sen oldum, beni buldum, seni buldum, bizi buldum.

Nasıl güzel bakar o yosun gözlerin. Nasıl pembeleşir utanınca yanakların, nasıl güzel güler senin gamzelerin. O gamzelere ev kurası gelir insanın, e birde aşıksa yuvası olsun ister kalbinin dikenler sarılmış yerleri.

Yeni bir açtın bana. Şimdiye kadar geçtiğim eşiklerin en güzeliydi bu.
Hiç atmadı kalbim ağzımda benim, bunu başarabilen tek kadın sensin.

Düşersen kaldırırım, ağlarsan silerim yaşlarını, seversen aşk yumağı olurum sana, bağırırsan susarım… Sen var olursan ben yaşarım. Sen gülersen ben kahkaha atarım. Sen ben olursan, ben de sen olurum, biz kokar hep buralar.

Çiçeklerin kokusu da neymiş senin yanında. İnsanlar hiç koklamamış mı gerdanını, hiç rüzgarda raks eden saçlarının gül kıvamı değmemiş mi burunlara. Hiç mi almamış burunlar kömür kokusu yerine senin kokunu. Güzel kokan kadın; çiçek kokularının tadı kalmadı burnum boynuna, kalbim aşkına değene dek. Sen hep böyle mi kokardın?

Aşk dedikleri en güzel hayallere insanı götüren bir süvari gibi. Dörtnala koşuyor ve nefes nefese bırakıyor ama ardında seninle sonsuz bir mutluluk bırakıyor. Böyle bir yolculuğu ömür boyu sürdürürüm. Yeter ki sen ol içinde, yolum uçurumlara çıkmış, yalçın kayalar varmış kimin umurunda sen varsın ya yanımda…

Sen ve ben hiçbir şeye yenilmeyiz. Hiçbir şey bizi kırıp dökemez. Bizi sarsabilecek tek şey; aramızdaki çekimin şiddeti. Ona da ne senin ne de benim itirazımız olamaz. Bizim birlikte olduğumuzda yaydığımız enerjiden bizi çekemeyenler sakınsın.

Etiketler : Hayat İle İlgili Sözler, Hayat İle İlgili Sözler Kısa, Hayat İle İlgili Sözler Hayat İle İlgili Sözler Facebook, Hayat İle İlgili Sözler Twitter, Hayat İle İlgili Sözler Whatsapp, Hayat İle İlgili Sözler Uzun, Hayat İle İlgili Sözler İnstagram, Hayat İle İlgili Sözler Tumblr, hayat sözleri kısa,hayat sözleri uzun,güzel sözler,sevgi sözleri,aşk sözleri,hayat sözleri ,anlamlı hayat sözleri
Hayat Dolu iyi Aşk Sözleri ile ilgili aramalar sevgi sözleri  hayata dair müthiş anlamlı sözler  güzel sözler  hayat sözleri kısa anlamlı  hayata dair sözler kısa  hayat sözleri uzun  hayat üzerine felsefi sözler  duygusal hayat sözleri
Renkli Sözler Kısa, Renkli Sözler Facebook, Renkli Sözler Tumblr, Renkli Sözler Sevgiliye, Renkli Sözler Aşk, Hayat Rengârenk Sözleri, Renkli Sözler Anlamlı
Sizinde Aklınızda Güzel Sözler Varsa Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz.
Yorumlar