Sevgiliye En Beğenilen Uzun Mesajlar Sözler

Sevgiliye En Beğenilen Uzun Mesajlar Sözler


Aşk dedikleri pek hayra alamet değil sanırdım seni tanıyana dek. Hayatıma küçük adımlarınla giriş yaptın ve o adımlarla koca bir hayat gittik seninle, gitmeye de devam edeceğiz biliyorum. Ne zaman ayaklarım gücünü kuvvetini kaybedip yürümekten vazgeçecek gibi olsalar, aklıma hep bana attığın ilk adım geliyor. Kalbime huzur, ayaklarıma güç doğuyor ve ben hala sana yürümeyi seviyorum kadınım. Seni ve sana dair olan her şeyi seviyorum. Senin yollarını, senin bakışlarını, senin ormanlarını seviyorum. Bana gölge oluşunu, bana güneş gibi doğuşunu seviyorum.

Benim sana kurduğum her cümle şiir kokar. Sen insanın içindeki şairi parçalarsın; acısını son damlasına, sevincini en dibine kadar yaşatırsın. Senin adın ilham, senin adın aşk…

Kalbimden geçen sözler, dilimden havaya seker her cümlemde. Sen havaya seken cümlelerin yarısından bile bir haber. Karşılıksız aşk dedikleri bu oluyor sanırım.
Milyonlarca kez söylenen ama bir kez bile duymadığın sözlerim var.

Sen kendini en özel hissetmesi gereken kadınsın. Sen ateist bir insanı Allah aşkıyla donatırsın.
Sen elinin değdiği her yere dua okunansın. Sen kadın, sen iyi ki hayatımda varsın.

Beni unutma, ses ver arada. Sadece nefesini duysam da olur. Yeter ki yaşadığına dair bir ses fırlat. Bağır, çağır yahut küfret… Yeter ki bana soluk ver, nefes ver.

Tarafsız seviyorum seni ben. Rakının beyazında, denin mavisinde, güneşin sıcaklığında…
Sadece kendi tarafımca seviyorum. Sır gibi saklıyorum seni dillerden. Öğrenirlerse onlarda seni rakının beyazında, denizin mavisinde, güneşin sıcaklığında sevecekler. Sana başka aşk değmesin diye saklıyorum seni.

Sevgiliye güzel sözler, sevgiliye sözler ve sevgiliye aşk sözleri bulabilirsiniz.

Ey aşk atla içimden. Yakıp kavurma bedenimi, gençliğimi soldurma.
Yüzümde ki hüznü al da öle git zira delireceğim. Tutamayacak hiçbir zincir beni.
Bedenimi ortadan ikiye yaracak. Git aşk, git benden.

Sana zarar vermeden seviyorum seni, arama sorma artık. Konuşma benden.
Bir ölüyüm, bırak rahat yatayım mezarımda. Dürtme beni, dokunma bana.

Senin aşkın dillere efsane gibi, her ağızdan ismin dökülür. Ey yar, nasıl da tutsak ettin beni. Kafesimin kapısı bir an bile aralanmıyor. Senin olmaktan şikayetçi değilim fakat azat et beni.
Uçayım sana doğru, süzülsün kanatlarım göklerde. Beni fark et.

Her geçen gün biraz daha soğuyor geceler. Yokluğun sinci bir yılan gibi sokuluyor koynuma. Boğazıma çöküyor her gece. Uyan sevgili, gecemi ısıt, koynuma yerleşen yılanı sök benden.

Sevgiliye Uzun Mesajlar Aşk
Sen dünya üzerindeki en büyük ormansın. Yolların, ağaçların, dalların, yaprakların, birbirinden güzel çiçeklerin var senin. Bir de köklü bir çınarın…
 Gölgene çekilip saklanmak istiyorum, kabul et beni. Ayırma gövdenden…

Uzun aşk sözleri yazımızın sonuna geldik.
Sizde yorum kısmından uzun aşk sözleri’ni bizimle paylaşabilirsiniz.

Adım attığım ilk yer sanki annemin evi değil de senin kalbinmiş gibi hissetmek… Ne tuhaf bir duygudur bu aşk dedikleri, sanki ilk dengemi seninle kuruyorum. Her an düşecekmiş gibi basıyorum da yere yürümeyi yeni yeni öğreniyorum. Sanki emeklemeyi yeni bırakmış bir çocuğum ayağa kalkıyorum. Denge tahtam da sensin, adım attığım yer de sen. Ne gariptir aşk dedikleri; ya düşersin kalkamazsın, ya düşersin daha kendini bilerek kalkarsın.

Yerle gök yarılsa ikiye yada gece gündüz bölünce orata yerinden sadece sen kalacakmışsın gibi geriye. Sensiz bir hayat düşünülemez sevgili. Kalbin atmaya devam etse etmese, sanki varlığın hep benimle. Sen nefesi tükenmeyecek gibi güçlü, hiç yaşlanmayacak gibi genç ve güzel.

Aşkın içinde mana aranmaz diyenlere gülerken, düştüğüm hal beni kendime getirdi. Aşka çok güzel düşülüyormuş sevgili, hatta insan kalkmak değil sürünmek istiyormuş. İnsan aşka düşünce anlıyormuş sadece dizlerin üstüne düşülmediğini, kalp üstü de çakılabiliyormuş insan kilometrelerce yüksekten.

Bir filozofun en derin düşüncesinde, bir mucidin yeni icadındaki hevesinde, bir yazarın sayfalara döktüğü kelimelerde, ölümün yaşama karışıp yok olduğu yerde; kısacası seni her yerde seviyorum.

Kelebeğin ömrü bir gün olsa ne fark eder? Yaşamayı bilene bir gün bile yeter. Ben seninle yaşamayı bilmek isterim. Bir gün olsa da ömrümüz, o bir günü sonsuzluk yapar yıldızlara giderim.

Etiketler : Sosyete Sözler Sosyete Karadeniz Sosyete Şiirler Sosyete Yazılar Sosyete Mesajlar Sosyete Aşk Sözleri Sosyete Sevgili
Duygusal Romantik Kısa Aşk Sözleri Hayata Dair En Güzel Aşk Sözleri En Güzel Aşk Sözleri Burada En Güzel Aşk İle Başlayan Sözler İlk Görüşte En Güzel Aşk Sözleri Çok Güzel Aşk Sözleri En Güzel Anlamlı Aşk Sözleri
Sizinde Aklınızda Güzel Sözler Varsa Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz.
Yorumlar