Sevgiliye Etkileyici Uzun Aşk Sözleri

• Sevgiliye Etkileyici Uzun Aşk Sözleri •


İyi geceler sevgilim , yorganım da ten kokun sen olmayınca yastığıma hasret çöker.Saçlarının rengini kainata benzetiyorum.O kadar güzel o kadar narin ki bakmaya bile kıyamıyorum. Sensizlik olmasın uğramasın yokluğun bana , sonsuz olsun sevdamız bu mesajda kanıtımız.Ben yazıyorum yine seni düşünerek sen uyurken.Yanımda olmasan da hasretle bekleyeceğim seni. Anlatmayalım herkese öyle sevdamızı nazar falan değer.Belki de tüm kainat bilecek aşkımızın ne kadar güzel olduğunu.Kalbim çıkacak gibi oluyor senin yüzünü görünce , gündüz güneş gece ay bile diz çöker önünde.Sen sevdanın tarifi , yemekteki aşım , çorbamda ki tuzumsun.

Hatırlıyor musun ? ilk buluşmamızı korkma ne giydiğimi sormayacağım.Nasıl da heyecandan titrediğimi aşkla bakıyordum daha ilk tanışmamızda , sen ise umursamaz bir tavır.Ama biliyordum o gün biz gerçekten biz olucakdık . Biz kelimesi ne kadarda yakıştı bizim aşkımıza.Sevdamızın tarifi olmasın.Kızımız olursa adı Sevda olsun bakışlarımızla kızımız anlatsın aşkımızı.Ben seni sevdikçe
bu dünyayı seviyorum . Rabbim e binlerce kez şükürler ediyorum.Gözlerim doluyor yine sen olmayınca babandan isteyeceğim seni her ne kadar utansam da.

Kahveme tuz koymazsın biliyorum kıyamazsın bana , adetdendir diye sen yinede koy gülelim o güzel ailenin yanında.Anneme ilk resmini gösterdiğimde bu kız sana nasıl bakmış demiş ti , hayran kalmıştı yüzüne , insanlara seni tanıtmaya korkuyorum ailem haricinde.Sen sevdanın en güzel hali en doğal yanısın .Kelimelerim kifayetsiz kalıyor aşkım , uğurum ve kalp atışım.

Seninle tatile çıktığımız günü hatırlıyor musun ? ne kadar da masumdun .Kış dı ocak ayıydı yeni yılı kutlayıp gelmiştik Uludağ’a kar kadar güzeldi tenin.Bembeyaz tenine dokundukça
gülümsüyordun ve ben o anını hiç unutamıyorum.Başında bembeyaz bir el örgüsü şapka ve elinde ise yoldan gelirken aldığımız bir eldiven.Kalbim atıyor seni anlattıkça.

Uzandım şuanda geleceğimizi düşünüyorum , geleceğin gününü dört gözle bekliyorum.Hava da çok soğuk üşütme sakın , biraz hasta gibiydin içdin mi ıhlamurunu.Sevda kokan saçlarını
iyi kuruttun mu ?

Yavaş yavaş gözlerim kapanıyor uykumda geliyor hayli bugün çok yoruldum.Ama seni sevdiğimi değiştirmez yorgunluğum.Her gün geçtikçe aşık alıyorum senin yüzüne , saçlarına ve o güzel gözlerine. Nefesinde aşkı , sesinde huzuru , senle iken kendimi buluyorum güzelliğim.Aşkın yalın ve saf halini senle tadıyorum.Gözlerimin kapandığı anda bile seni düşünüyorum , hep mutlu uyanırım sabahlara attığın o ilk mesaja yine geç mi yattın dediğin de gülüyorum , sen benim en sevdiğim ilacımsın , Allahıma yalvarıyorum ki beni ilaçsız bırakmasın.

Sonu gelmesin diyorum bu mesajın ama elimde değil hayatımıza sabah kaldığı yerden devam edeceğiz.Gecenin 4’ü oldu malum sabah erken kalkacağım , yastığımı toparlarken baş ucumda duran resmine bakıp bir öpücük konduracağım , benim için en önemlisi sensin , bu mesajı okurken sabah yüzünde ki mutluluğu görmek için saatlerce yürür gelirdim ama olsun bir seni seviyorum mesajına bile gülerim.Seni çok ama çok seviyorum , Allah ayırmasın yarim.

Boş bir sokakta seni aramak dedikleri bu olsa gerek. Tek bir ses, tek bir ayak izi yok. Ben hala senden bir parça bulmaya çalışıyorum geceleri bu boş sokaklarda. Seni sevebildiğim kadar sevmek istiyorum. En sonuna kadar sevmek, iliklerime kadar sevmek, damarlarımdaki kanın akışını hissedercesine sevmek istiyorum. Seni sevmekten başka hiçbir işle boğuşmak istemiyorum. Aklımda, ruhumda, bedenimde sadece senin düşüncen yer alsın istiyorum. Seni seviyorum.

Ruhumu bedenimden azat etmek istiyordum, nefes sayım bitsin ve bir an önce melekler beni başka bir dünyaya taşıyıp, buradan kurtarsın. Artık yaşamak denen şey bana anlamlı gelmiyordu. Gözlerim ya bileklerimde geziyordu, ya da boğazımda. Çekmecede bir bıçak, dolapta koca bir halat vardı. Ya kesecektim bileklerimi kanım akacaktı, ya asacaktım kendimi kanım donacaktı. Son sigaramı keyifli içmek için dışarı çıktım. Bir sigara içimlik ömür biçmiştim kendime. Sigaramı yaktım ve havayı dumanla doldurdum. Çektim, çektim ve çektim. Son bir nefeslik kaldı. Eve doğru yönelmiştim, tam kapıdan içeri girecektim ki burnuma bir koku takıldı. Kapattım gözlerimi, çektim rüzgarla burnuma dolan kokuyu. Kafamı çevirdiğimde seni gördüm. O an hayat yeniden başladı benim için, hayatta ilk defa yaşama sevinci hissettim. Sen benim intiharla gelen yaşama sevincimdin. Azraili misafir edecektim fakat önce sen geldin. İyi ki geldin… Seni sevmek ruha iyi gelen en iyi ilaçtır.
Yüreğimde açan gülleri her gün sulamak boynumun borcudur. Bir gün beni fark etmen dileğiyle…

Etiketler : Anlamlı Sözler Aşk Şiirleri Aşk Sözleri Bayram Mesajları Cuma Mesajları Dini Sözler Doğum Günü Mesajları Espirili Sözler Facebook Sözleri Güzel Sözler İnstagram Sözleri Kandil Mesajları Komik Sözler Özel Günler Özlü Sözler Resimli Sözler Romantik Sözler Sevgi Sözleri Twitter Sözleri Ünlü Sözleri Whatsapp Sözleri
Sevgiliye Uzun Mesajlar En Yeni Uzun Aşk Sözleri Uzun Güzel Sözler ve Yazılar En Romantik Sevgiliye Uzun Mesaj Önerileri Romantik Uzun Aşk Sözleri Sevgiliye Uzun Aşk Sözleri, Romantik Aşk Mesajları
Sizinde Aklınızda Güzel Sözler Varsa Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz.
Yorumlar