Sevgiliye Özel Uzun Mesajlar

• Sevgiliye Özel Uzun Mesajlar •


Her akşam yüreğinde demle
Hayallerimizi,sözlerimizi, en güzel sevişlerimizi,
Ufkun çizgisinde başlasın tüm sevmeler
Sonsuz olsun dokunuşlarım
Saçlarımın uçlarına dağılsın öpücüklerin çiçek açsın,
Baharı geçmesin kalbimin
Kışın ortasındaki sığınağım olsun dudakların
Sıcacık yapsın vücudumu
İliklerime kadar seninle yanayım
Volkan olayım avuçlarında
Yangın yeri olsun kalplerimiz
Sabahları dağınık saçlarımın içinde kaybolsun ellerin
Tutuntuğun ,güç bulduğun sarmaşıklar gibi dolansın parmakların saçımın her teline
Mutlu son olmasın bizim yuvamızda
Her şeyin sonsuzluğuyla mutlu olalım
Sonsuza kadar sen ve ben…
Her zaman deli gibi sevelim
Kıskanınca ısırıp
Sinirlenince öpüşelim
Duygularımız ve gülüşlerimiz taze kalsın
80 yaşında bile birbirimize sırnaşalım
Hep yanımda ol
Ben hep yanındayım
Sadece seninleyim ve sadece seninim
Bir ömür ve sonsuzluk için seninle mutlu olmaya varım
Günün her zaman benimle aydınlansın

Bakışlarındaki acıyı tarif etmenin imkanı yoktu buralarda. Bu sokaklarda senin bakışlarına tercüman olacak bir cümle, seni kurtaracak bir kelime yoktu. Sen hep acılı baktın be kadın. Sana aşık olan acıyla yoğruluyordu.

Kıskan ya. Biriyle konuştuğumu görünce trip at bana. Bir benimle konuş de. Gecenin bir yarısında uyandır, sesini özledim de. Hep senin sesinle uyuyup senin sesinle uyanayım. Olmuyor başka türlü, rahat uyuyamıyorum de. Benden 1 saat haber alamayınca ortalığı ayağa kaldır. Yap yani. Sahiplen. Kıskan. Sev. En çokta özle. Yüzünü görmek istiyorum de. Görüşelim olmuyor sensiz de. Haberim olmadığında kapıma kadar gel, çık dışarıya de. Tek başıma evin önüne bile çıkarma beni. Hep benden bekleme, biraz da sen özle. İhtiyacım var sahiplenilmeye. Tek taraflı olunca olmuyor, hep bir şeyler eksik oluyor.

Sevdiğim ellerini, sıcacık ayaklarını, her gece beni sarıp yatan yüreğinden öpüyorum bu gece seni. Bütün kadehlerimin sebebi; bak gör nasıl bir aşka meylettin beni. Şişe diplerinde birikiyor sana olan sevdalarım; sabahlar uzak, bu sevda tuzak bana diyor Ebru Gündeş.

Sabah olmuyor be adam. Sensiz hiç bir şey olmuyor. Sensiz gün batmıyor, sensiz gün doğmuyor, sensiz bu yatakta yatılmıyor. Sensiz yemek yenmiyor, sensiz aç kalınmıyor, sensiz su boğazdan akmıyor.

Bana hiç bilmediğim bir dille yeniden gel. Önce anlamak için uğraşayım seni. Bana hiç bilmediğim bir yüzle gel sevgili, önce tanımaya çalışayım seni. Bana hiç bilmediğim bir bedenle gel sevgili, önce ben kirleteyim o bedeni.

İlk miydim bilmiyorum ama son olduğum kesin. Son kez değdi bakışlarım yüzüne, son kez değdi aşk yakama ve son kez öptü dudaklarım seni bu sabah. Artık gidiyorum sevgili, kalkmak üzere olan bir geminin en ücra köşesindeyim şimdi. Sirenle birlikte salacağım içimde sen kokan günleri ve sirenle ayrılacağım bu limandan, tek başıma bedevi.

Bana geldiğin o ilk günü hiç unutmuyorum. Dağılan saçların, delici bakışların, ellerini saran eldivenlerin vardı. İlk kez o gün konuşmuştuk seninle. Bu kadar yara alacağımı bilseydim, ne saçlarına takılırdı rüzgar, ne bakışların delebilirdi kalkanlarımı.

Acı vermek kolay be kadın, acı çekmeyi sor sen bana. Ne aşklar devirdim, ne gönüller delirttim. Yine de sevme diyemedim. Hep sevdim, hep de acılı sevdim. Hep Adana’yı sevdim, Urfa’dan vazgeçtim. Acı yedim, acı içtim ben.

Sevgiliye gönderebileceğiniz uzun mesajlar paylaştığımız sevgiliye uzun mesajlar yazımızın sonuna geldik. Daha fazlası için seni seviyorum sözleri yazımıza göz atabilirsiniz.

Etiketler : Sevgiliye Özel Uzun Mesajlar ile ilgili aramalar sevgiliye söylenecek uzun sözler sevgiliye uzun mesajlar tumblr sevgiliye mesajlar sevgiliye uzun mesajlar uzun mesajlar iyi hissettirir uzun mesajlar hep mutluluk sevgiliye uzun iyi geceler mesajı gece yarısı sevgiliye atılacak mesajlar
Sevgiliye Uzun Mesajlar Yıldönümü Mesajları Çıkma Teklifi Sözleri Seni Seviyorum Sözleri Kullanıcı adları Sevgiliye Aşk Mektubu Ayrılık Sözleri Özlem Sözleri Seni Seviyorum Sözleri Uzun Günaydın Mesajları
Sizinde Aklınızda Güzel Sözler Varsa Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz.
Yorumlar