Uzun Yazılmış Mesajlar Sözler

• Uzun Yazılmış Mesajlar Sözler •


Bir zaman varlığınla yetinemez duruma gelmiştim. Şimdi ise yokluğunla yaşamak zorundayım.
Sen olmadığın zaman ne anlamı kalır ki yaşamanın?
Yokluğunla yaşamak biraz da yok olmaya başlamaktır.

Okuduğum kitapları başka hiç kimse okumasın, izlediğim filmleri başka hiç kimse izlemesin istiyorum. Durum böyleyken seni benden başka birinin sevmesine izin verir miyim sanıyorsun?

Gözlerine baktığımda uçsuz bucaksız okyanuslara dalıyorum, aklımı alıyorsun başımdan, gülüşün ilaç gibi can katıyor canıma. Hele birde o baldan tatlı sözlerin yok mu mest oluyorum inan. Sen başıma gelen en güzel şeysin sevgilim, ruh eşimsin benim diğer yanımsın. Seninle tam oldum, huzur buldum. Gökkuşağı gibi renk verdin hayatıma, ömrüme… Meğer ne renksiz ve yalınmış sensiz geçen günler. Şimdi anlıyorum yaşadığımı, nefes aldığımı. Canıma can oldun, ellerimi hiç bırakma yoluna kurban olduğum…

Platonik aşkımdın benim, köşe başında beklerdin hep, bense önünden geçmek için sudan sebeplerle çıkardım evden, yeter ki göz göze gelelim diye. Bazen görmezdin beni, arkadaşlarınla konuşurdun, nasıl kızardım sana bir bilsen. Sesini ta evden duyar çıkardım cama, ah derdim geldi gönlümün efendisi. Hayal kurardım hep keşke benim olsa, bana ait olsa, beni sevse ve elimden tutsa diye. Nerden bilebilirdim ki bu hayalin gerçek olacağını, sen benim en güzel niyetimdin şimdi gerçek oldun sevgili…

Sen benim evim, arka sokagim ön bahcemsin. Sen benim dunyamin merkezi, okyanuslarin birlestigi yersin. Sol tarafin mavi, sag tarafin yesil senin….

Karanlığa küfrettiğim bir anda çıktın karşıma. Seni tanımanın ne demek olduğunu nereden bilebilirdi ki bu ıssız yüreğim. Ürkütücü bir çölde yanmış bedenim soğuk bir suya atlıyordu sanki. Mavi gözlerini gördüğüm an ben ilk kez ferahladım. Mutlu bir başlangıçtı seni gördüğüm ilk gün. Acınası halimden eser yoktu ey sevgili. Söyle dudakların hangi şairin şiiri? Saçların hangi mevsimin rengi?

Tozlu raflarda kalan, unutulmuş eski bir kitaptım ben. Sen aldın, okudun içimi. Satır satır, hece hece okuyup yazdın beni kalbine. Ve beni var ettin kalbinde. Gönlünün odalarında kendime bir dünya kurdum. Gözlerin gökyüzüm, gamzen uçurtmam oldu. Sana olan inancımdandır büyüklüğüm. Kalbinde olduğum için çok şanslıyım sevgili.

İlk görüşte değildi bendeki, her görüşte aşktı. Gülüşün aklımı aldı, bakışın ruhumu sardı.

Sen olmasaydın, gülüşlerim olmazdı.
Gülüşlerim olmadaydı eğer,
Böylesine deli aşık olmazdım.
O yüzden sen varsan her şey güzel, her şey tamam.

Sıcacık göğsümü sana sakladım başını yaslayıp tatlı tatlı konuş diye.
Ve sen koynumda öylesine gözlerine kapamış aşkla konuşurken, huzurla uyumak ne güzel.

Sabah güneşin aydınlığı değil, saçlarının kokusu uyandırsın beni yeni güne.
Avuçların vücuduma değsin. Ve ben saçlarınla uyurken ellerinin sıcaklığı mutluluğa salsın bizi.
Sabaha uyanmak senle cennetten bir güne uyanmak kadar güzel olsun.
Dudaklarından çıkan her söz ruhuma öpücükler kondursun.
Tek stresimiz, tek derdimiz gece erken yatamadığımızdan olsun.
Ve huzurun limanı uyurken ikimizin arası olsun.
Karanlıklar aşkımız için heyecan versin gözlerine.
En romantik anlarımız tebessüm ettiğimiz anlar olsun.

Yine şekersiz içeyim çayımı,
Şekeri dilin olsun çayımın.
Ki ben parmaklarını bile yerim.
Birlikte yıldızları da izleyelim ve en büyük yıldızım küçücük kalbin olsun. Parlatsın aşkı ile atmosferimizi, bizi ıslatan tek yağmur  mutluluk göz yaşların olsun.
Hayallerimizi yaşadığımız o gün şükredelim.
İşte o gün yaşadığımız her mutlu gün birlikte uyuduğumuz ilk gün kadar heyecanlı olsun.

Gözlerinde bulduğum aşkı, dilinde kaybetmek o kadar zor geldi ki. Ne gözlerine değdi bakışlarım bir daha, ne de dilin sustu aşk acısından yana. Acı çeken bendim oysa kapattım çığlıklarımı sancılı boğazıma, ne sesim çıkıyor artık, ne gözüm değiyor sana.

Etiketler : Sevgiliye Uzun Mesajlar ile ilgili aramalar sevgiliye uzun mesajlar tumblr sevgiliye uzun mesajlar  sevgiliye uzun mesajlar whatsapp emojili sevgiliye söylenecek uzun sözler sevgiliye mesajlar uzun mesajlar iyi hissettirir uzun mesajlar hep mutluluk gece yarısı sevgiliye atılacak mesajlar
Aşk Sözleri Yeni, Aşk Sözleri Kısa, Whatsappta En Çok Paylaşılan Aşk Sözleri, En Güzel Aşk Sözleri, Facebookta En Çok Paylaşılan Aşk Sözleri, Twitterda En Çok Paylaşılan Aşk Sözleri, En Çok Aranan Güzel Aşk Sözleri
Sizinde Aklınızda Güzel Sözler Varsa Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz.
Yorumlar