ingilizce Kurban Bayramı Mesajları

İngilizce Kurban Bayramı Mesajları ve Tebrikleri


“In every shared smile and laughter; In every silent prayer answered; In every opportunity that comes your way – may Allah bless you immensely! Eid Mubarak”

“Her paylaşılan gülüş ve kahkahada; Her sessiz duada cevap verdi; Size gelen her fırsatta – Allah sizi korusun! İyi bayramlar ”

“May Allah bring you joy, happiness, peace and prosperity on this blessed occasion. Wishing you and your family on this happy occasion of Eid! Eid Mubarak!”

“Bu hayırlı vesile ile Allah size neşe, mutluluk, huzur ve refah getirsin. Size ve ailenize bu mutlu anlarında iyi bayramlar dileğiyle! İyi bayramlar!”

“May Allah flood your life with happiness on this occasion, your heart with love, your soul with spiritual, your mind with wisdom, wishing you a very Happy Eid.”

“Allah, bu vesileyle hayatınızı mutlulukla doldurabilir, sevginizle yüreğiniz, ruhsal ruhunuz, bilgenizle olan zekânız, mutlu bir bayram diliyorum.”

“May the magic of this Eid bring lots of happiness in your life and may you celebrate it with all your close friends and may it fill your heart with wonders. Eid Mubarak”

“Bu bayramın büyüsü hayatınıza bol mutluluk getirsin ve kalbinizi harikalar ile doldursun, onu tüm yakın arkadaşlarınızla kutlayabilir misiniz? İyi bayramlar”

“Eid days are meant to celebrate the goals and the achievements that make you happiest. The ideals you believe in, the dream you love the best. Eid Mubarak!”

“Bayram günleri, sizi mutlu eden hedefleri ve başarıları kutlamak içindir. 
İnandığınız idealler, en çok sevdiğiniz rüya. İyi bayramlar!”

“Let all your obstacles vanish in just a friction of second. Happy Eid!”

“Tüm engellerin ikinci bir sürtünme içinde yok olsun. Mutlu bayramlar!”

“Let this Eid open your mind with new fresh thoughts.”

“Bu bayramın aklını yeni taze düşüncelerle açmasına izin ver.”

“May Allah’s blessings be with you today, tomorrow and always. Eid Mubarak!”

“Allah’ın nimetleri bugün, yarın ve her zaman yanınızda olsun. İyi Bayramlar!”

İngilizce Bayram Mesajları
“May this special day bring peace, happiness and prosperity to everyone. Eid Mubarak!”

“Bu özel gün herkese barış, mutluluk ve refah getirsin. İyi Bayramlar!”

“Today I pray that- Happiness be at your door, may it knock early, stay late and leave the gift of Allah’s Peace,love,joy and good health behind”

“Bugün dua ediyorum – Mutluluk kapınızda olsun, erken çalabilir, geç kalabilir ve Allah’ın Huzurunu, sevincini, neşesini ve ardında sağlık armağanı bırakabilir”

İngilizce Ramazan Bayramı Mesajları ve Tebrikleri

“The holy month of Ramadan was celebrated with devotion. Now it’s time for Eid. On the occasion of Eid-ul-Fitr, my best wishes to all.” – Honourable Prime Minister Ali Veli

“Ramazan ayının kutsal ayı adanmışlıkla kutlandı. Şimdi bayram vakti geldi. Bayram vesilesiyle herkese en iyi dileklerimle.” – Sayın Başbakan Ali Veli

“Wish you and your family the blessings of Allah, the kindness of Allah and help of Allah on this day of Eid. Eid Mubarak!”

“Size ve ailenize Allah’ın rahmetini, Allah’ın nezaketini ve bayramın bu gününde Allah’ın yardımını dilerim. İyi Bayramlar!”

“When moon of Eid arises it makes all of us so happy and excited. May all of your times be full of such an amusing excitement and happiness. Happy Eid Day!”

“Byram’ın ayı doğduğunda, hepimizi çok mutlu ve heyecanlı kılıyor. Tüm zamanlarınız böyle eğlenceli bir heyecan ve mutlulukla dolu olsun. Mutlu Bayramlar!”

“Eid is a wonderful and nice day to Pray, Care, Love, Smile and Celebrate with one another and to thank Allah for giving us this wonderful day. Eid Mubarak!”

“Bayram, dua etmek, temizlik yapmak, sevmek, gülümsemek ve birbirleriyle kutlamak ve bize bu harika günü verdikleri için Allah’a teşekkür etmek için harika ve güzel bir gün. İyi Bayramlar!”

Yorumlar