Kurbanla ilgili En Güzel Yazılar

Kurbanla ilgili En Güzel Yazılar Yeni


Bizim hayatımızda nehirler vardır, köpüklerinde umutlarımızı yüzdürdüğümüz ve bizim ömrümüzde güzel insanlar vardır, görünmeyince ölesiye özlediğimiz. Kurban Bayramın kutlu olsun.

Kurban Bayramı’nın ulusumuzun diriliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını dileriz.

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir 
Kurban Bayramı geçirmenizi diliyoruz.

Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı olsun.

Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! 
Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileğiyle.

Kurban Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tadlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir bayram dileriz.

Sevgi söze dolarsa dua olur, dua Allah’a ulaşırsa nur olur, aynı yolda birleşen dualarımızın Nur’a dönüşüp Rabbimize ulaşması dileği ile Kurban Bayramın kutlu olsun.

Öyle bir bayram gülüşü savur ki göklere, eski zamanlara, gülücükler 
Öylesine içten samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. Mutlu bayramlar.

Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tadlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir 
Kurban Bayramı geçirmenizi dileriz.

Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan mübarek Kurban Bayramınız kutlu olsun.

Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize 
Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun Kurban Bayramınız bereketli olsun!

En delice esen seheryeli, en güneşli günler, en parlak gecedir mübarek bayramlar. 
Kurban Bayramınız kutlu, her şey umduğunuz gibi olsun.

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun! 
Mübarek Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.

Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara…


Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. 
Bayramı doya doya yaşayalım. 
Hayırlı bayramlar! 
Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! 
Hayırlı ve bereketli iyi Bayramlar dileğiyle.

Kurban Bayramı ile ilgili Kısa sözler, Kurban Bayramı İle İlgili Etkileyici Sözler, Kurban Bayramı İle İlgili Uzun Sözler, Kurban Bayramı İle İlgili Güzel Sözler, Kurban Bayramı İle İlgili Yazılar, Kurban Bayramı İle İlgili Sözler Tumblr, Kurban Bayramı İle İlgili Ata Sözleri,Kurban Bayramı İle İlgili Sözler Facebook, Kurban Bayramı sözleri anlamlı, Kurban Bayramı İle İlgili Cümleler, Kurban Bayramı İle İlgili Mesajlar
Kurbanla ilgili En Güzel Yazılar
Sizinde Aklınızda Güzel Sözler Varsa Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz.
Yorumlar