İyi Akşamlar Mesajları

İyi Akşamlar Mesajları

İyi Akşamlar Mesajları,İyi Akşamlar Mesajları Facebook,İyi Akşamlar Mesajları, İyi Akşamlar Mesajları Kısa,İyi Akşamlar Mesajları Twitter,İyi Akşamlar Mesajları İnstagram,İyi Akşamlar Mesajları ,İyi Akşamlar Mesajları Etkileyici,İyi Akşamlar Mesajları Yeni,İyi Akşamlar Mesajları İndir,İyi Akşamlar Mesajları

Özlemle, hasretle günleri sayarken yine bir gün daha bitti güneş batmak için hazırlık yaparken, akşam kızıllığında sen geldin aklıma, seninle yaşadığımız güzel günler canlandı hatıralarımda, İyi akşamlar Canımın içi.

Geçirdiğimiz bu güzel gün sana binlerce kez teşekkür ederim. Seninle bir gün değil bir yıl geçirsem bile yine bana yetmez ama yine de bir günde olsa bana bu mutluluğu yaşattığın için teşekkürler.
İyi akşamalar

Akşam oldu işçiler döndü evlerine, kuşlar çekildi yuvalarına, ben sensiz çekilmek istemiyorum odama. İyi akşamlar sevgilim.

Hiçbir akşamım olmasın sensiz, güneşim doğmasın sensiz, biz ikimiz tek bir ruhuz. İyi akşamlar ruhum.

İstemiyorum güneş batsın, istemiyorum akşam olsun.
Kısacası ben senden hiç ayrılmak istemiyorum İyi akşamlar Bitanem.

Akşam bir günün hesabının görüldüğü zamandır. Akşam ortaya çıkar gün boyu yaşanılan iyi veya kötü duygular. Hayaller kurulur, yaşanılanlar tekrar gözden geçirilir. Yeni günün planları da akşamdan yapılır. Yeni umutlar, yeni hayaller kurulur. Eksik kalan mutluluklar tamamlanmak, söylenemeyen sözler söylenmek istenir yeni doğacak günde. Bazıları için ise akşam gün boyu ayrı yerlerden gelip kavuşmanın anıdır. Gün boyu yaşanılanların birlikte paylaşılmasıdır.

Rüyalarım sensiz diye rüyalarıma rest çektim sabaha kadar uyumayacağım, herkes derin uykudayken ben her zamanki gibi yine hayal edeceğim. Ben seninle sabah güneşini göreceğim. İyi uykular Bitanem

Sensiz saatlerin ilk saniyesinde bile seni deliler gibi özledim.
Bu gece de odamda yalnızlıkla beraber sabah kadar seni düşüneceğim. İyi Akşamlar Aşkım.

Seninle gün boyu birlikte gün biter bitmez telefona sarıldık, telefonumuz olmasa birbirimize güvercin yollardık, güvercin olmasa maniler yazar aracılar yoluyla gönderirdik.
Yani sevdiğim ben ne yapar yapar senin kokunu duyardım. İyi akşamlar Bitanem.

Ne zor bir seçimdir yürek ile akıl arasında seçim yapmak.
Ne zordur sevdiğine bir nefes kadar yakın olup da uzatıp dokunamamak. İyi akşamlar

Marifet bir kişiyi sevmek değil asıl marifet bir kişiyi her gün yeniden sevebilmektir.

Sana duygularımı uzun uzun anlatmak istedim. Seni ne kadar çok sevdiğimiz yazdım yazdım sildim. Çünkü sana olan sevgimi anlatacak kelime bulamadım. Bebeğim seni çok seviyorum iyi akşamlar.

Dünya kadar mirasın olsa bile, sevdiğinin bir gülüşü etmez. İyi akşamlar gülüşünü sevdiceğim.

Kendimi seni sevdiği için seviyorum. Seni çok ama çok seviyorum. İyi Akşamlar.

Her akşam sonrasında başka bir akşam. Her akşam anlamsız bir bilmece.
Ve yine her akşam aynı düşünce ve yine sen. İyi Akşamlar

Akşam yemeğin mutluluk kıvamında olsun, çayının her yudumu sana keyif versin.
Akşamın huzurlu ve mutlu olsun. İyi Akşamlar.

İçimdeki volkan gibi patlamaya hazır mutluluk seninle gün yüzüne çıktı.
Mutluluğumun adı sen oldun. İyi akşamlar mutluluğum.

Bir akşamım değil bütün akşamların sana feda olsun.
Aşkımın akşamı güzel olsun. İyi akşamlar mesajı benden olsun.

İnsan akşamı mutlu geçirirse yeni güne daha mutlu başlar.
Akşamınız huzurlu ve mutlu olsun.

Sen benim ilk aşkım değilsin ama doğuştan tek aşkım olur musun?
Elimi tutup benimle beraber hayaller kurar mısın? İyi akşamlar tek aşkım.

Gün boyu Allah’ım bugün hiç bitmesin dedim ama yine de bitti, senin yanından hiç ayrılmak istemedim. Gün battı, ayrılık vakti geldi. İyi akşamlar Bitanem.

Akşam olunca karanlıklar çökünce, sen benden usul usul gidince sanki dünyam yıkılmış, hayatım bitmiş. Seni çok seviyorum Canım. İyi Akşamlar

Gönlünüzce bir akşam geçirmeniz dileğiyle iyi akşamlar diliyorum.
Sana iyi akşamlar mesajları gönderiyorum.

Herkese iyi akşamlar olsun, Allah’ım herkese eşiyle, çocuğuyla huzurlu ve mutlu bir akşam nasip etsin. Sağlıklı bir şekilde yeni güne başlamak nasip etsin. İyi akşamlar

Üniversite yıllarım en mutlu zamanı seninle geçirdiğim zamanlardır.
Seninle olan günlerim paha biçilemez. Senin için yaşıyor, senin için ölürüm. İyi akşamlar Aşkım.

Sabah her zamanki yerde seni bekliyor olacağım. Fazla bekletme hava soğuk üşüdüğümden değil, seni bir an önce görmek istememden. İyi akşamlar erken görüşmek üzere…

Sen benim en iyi arkadaşım, tek sırdaşımsın. Sevinci herkesle paylaşabilirim ama acımı, derdimi sadece sana anlatabilirim canım arkadaşım. İyi akşamlar yarın görüşürüz.

İyi akşamlar bebeğim gün boyunca aklımı aldın, şimdi hayallerimi, birazdan da rüyalarıma gireceksin. Benim her anım seninle güzel Biriciğim.

Kar tanesi gökyüzünden yanağına oradan da eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yüzünü rüzgâra dön, ordayım. İyi Akşamlar

İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi.
Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim? İyi Akşamlar Sevdiğim

Dün yaşanmışlar, bugün yaşananlar, yarın yaşanacaklar gibi kalbim her zaman seninle atacak,
Yalnız kaldığın zaman elini kalbinin üstüne koy ben seni hep orda bekleyeceğim Aşkım. İyi akşamlar

Akşam güneşi batarken biz yine birbirimizden ayrılıyoruz ama sabah yeniden birlikte olacağız. Hayata yeniden bağlanacağız şimdilik iyi akşamlar.

Bugün bitti peki hiç düşündün mü yarın olacak mı diye? Yarın sabah gözlerini açamayıp sevdiklerini görememeyi hiç düşündün mü? O yüzden her gününe şükür et. Doğan her gününe iyi dileklerle başla, batan her güneşte yaşanan mutlulukları düşün. Hayırlı akşamlar.

Gün biter akşam başlar, akşam biter gece başlar, işte bu vakitler de benim sevdiğim beni düşünmeye başlar çünkü şuan bende onu düşünüyorum. İyi akşamlar Sevdiğim.

Her batan güneş ömrümüzden bir gün daha götürüyor ama iyi tarafı doğacak olan güneş bize yeni umutlarla dolu bir gün daha getiriyor. Herkese iyi akşamlar olsun.

Akşam olunca dalgalar daha da bir hırçınlaşıyor, sanki bana daha ne duruyorsun git kapısına dayan sabaha kadar penceresinin önünde bekle diyor.

Bu akşamda seni düşünüyorum, şimdi ne yapıyordur diye hayaller kuruyorum. Yatarken de rüyalarımı sana kuruyorum. Rüyalarımda buluşmak dileğiyle iyi geceler Bitanem.

Senden ayrılıp eve doğru yürürken ayaklarım ileriye değil geriye doğru gidiyorlar.
Onlar bile senden ayrılmak istemiyorlar. Akşamın güzel ve iyi olsun.

İyi Akşamlar sözlerim yanlış anlaşıldı. Bugün sınıfta yaşadığımız olumsuz durumdan dolayı senden özür dilerim. Niyetim seni üzmek ya da kırmak değildi.

Akşam olunca gökyüzündeki yıldızlar seni gördüğü zaman kıskançlıktan çatlasın bizden güzelmiş diye. Yıldızım iyi akşamlar.

Akşamın karanlığı korkutmasın seni, ben ışığımla sen uyuyana kadar bekler seni aydınlatırım.
İyi akşamlar Canım.

Bu akşamda herkesler yatınca odama çekildim. Birden odamda oturmuş beni bekliyordun yanına geldim elini tuttum, yanağına senin kadar güzel bir buse kondurdum ve kulaklarına seni sevdiğimi fısıldadım duydun mu? İyi akşamlar sevgilim.

Dostlarla olan zamanın kıymetinin değeri biçilemezmiş.
Bugün dostlarımla geçirdiğim güzel bir gün için herkese teşekkür ederim. Herkese iyi akşamlar.

Senle birlikte iken elin elimden düşmüyor, senden ayrılınca senden bir mesaj gelecek diye telefonum elimden düşmüyor. İyi akşamlar

Arkadaşım iyi akşamlar sözlerim için özür dilerim seni kırmak istememiştim, sadece seni güldürmek istemiştim. Tekrar özür diliyorum. İyi akşamlar mesajları

Sevda çöllerinden esen bir fırtına olsam, odanın penceresinden hafifçe içeriye dalsam, sen güzel güzel uyurken başucunda seni izlesem bu beni dünyanın en iyi insanı yapar Bitanem.
Görüşmek üzere iyi akşamlar

Bugünde halinize şükürler ederek mutlu bir şekilde günü bitirdiyseniz ne güzel sizlere.
Dostlarım iyi akşamlar olsun.

Ben şimdi senden ayrılıyorum ama sen yatınca hemen senin rüyalarına geleceğim, o güzel yüzüne bir buse konduracağım ve sabaha kadar seninle olacağım. İyi akşamlar benim uykucu meleğim.

Akşamın güzelliği yüreğine konsun, gecen güzel uykuların mışıl mışıl olsun.
Güzelime iyi akşamlar olsun.

Biz çok iyi anlaşan iki iş arkadaşıyız ama ben seninle arkadaştan daha derin duygularda buluşmak isterim. İyi Akşamlar

İyi Akşamlar Mesajları Kısa, İyi Akşamlar Mesajları Facebook, İyi Akşamlar Mesajları Komik, İyi Akşamlar Mesajları Sevgiliye, İyi Akşamlar Mesajları Arkadaşa, İyi Akşamlar Mesajları Dosta, Anlamlı İyi Akşamlar Mesajları, İyi Akşamlar Mesajları

Kalbi güzel insanlar hepinize hayırlı akşamlar olsun.
İyi Aksamlar Mesajları Güzel ve Özel Hayırlı Akşamlar Mesajları İyi Akşamlar Mesaji Güzel ve Özel Mutlu Akşamlar Mesajları Dini İyi Akşamlar Mesajı İyi Akşamlar Mesajı Arkadaşlara İyi Akşamlar Mesajı Dosta En Güzel İyi Akşamlar Mesajları İyi Akşamlar Mesajları Kalpli Akşam Mesajları Arkadaşa iyi akşamlar mesajı resimli video hayırlı akşamlar güzel mesajı vieolu iyi akşamlar mesajı videolu en yeni resimli videolu iyi akşamlar mesajı en güzel hayırlı akşamlar videosu etkileyici iyi akşamlar videosu hayırlı akşamlar özel mesajı resimli iyi akşamlar sözleri hayırlı huzurlu akşamlar mesajı etkileyici iyi akşamlar mesajları hayırlı akşamlar mesaj resimli iyi akşamlar dilekleri mesajı hayırlı akşamlar mesajı resimli resimli iyi akşamlar mesajı Akşam Mesajları Resimli Hayırlı Akşamlar Resimli İyi Akşamlar Resimleri Resimli İyi Akşamlar Mesajları İyi Akşamlar Mesajı Resimli iyi geceler mesajı videosu en güzel iyi geceler mesajı iyi geceler tatlı rüyalar en güzel iyi geceler mesajları videosu iyi geceler mesajları videolu etkileyici iyi geceler mesajları videosu iyi geceler mesajı iyi geceler mesajları
Yorumlar