Ayrılmış Anneye Anneler Günü Mesajları

Ayrılmış Anneye Anneler Günü Mesajları

Sayfa içeriği : Ayrılmış Anneye Anneler Günü Mesajları, Ayrı Olan Anneye Anneler Günü Mesajları, Ayrı Olan Anne İçin Anneler Günü Sözleri, Ayrılmış Anneye Anneler Günü Mesajı, Ayrılan Anneye Anneler Günü Mesajı, Ayrılmış Anne İçin Resimli Anneler Günü Mesajları

En büyük mutluluğum hep sen olmuştun canım annem ama şimdi yoksun ve en büyük hüznüm sen oldun benim bir tanecik annem. Seni çok özlüyorum anneler günün kutlu olsun.

Ne olurdu gelseydin ve sarılsaydın sımsıkı, rüyalarımda değil, gerçekte duysaydım o güzel kokunu annem. Anneler günün kutlu olsun canım güzel annem.

Seni her özlediğimde neden anne diyorum neden beni bırakıp gittin, giderken beni de yanında götürseydin olmaz mıydı? 
Şimdi seni bu kadar özlemezdim o zaman dizinin dibinden hiç ayrılmazdım. 
Anneler günün kutlu olsun annem.

Anneler günün kutlu olsun anneciğim. 
Ne sana kızgınım ne de kırgın, sadece yorgunum annem seni özlemekten ölesiye yorgun ve çaresizim.

Keşke bir yol olsa ve çıkıp gelebilsem sana, başımı yine koysam dizlerine ve ellerine okşasan saçlarımı. İşte o zaman tüm derdim, tasam uçup giderdi, yok olurdu annem. 
Anneler günün kutlu olsun güzel annem.

Bu dünyada bir annesi olmalı insanın, doyasıya sarılabileceği, birlikte gülebileceği ama en önemlisi onunla birlikte, onun kadar ağlayan bir annesi olmalı.

Anneye özlem, özlemlerin en ağırıymış meğerse annem. 
Ben bunu sen yokken anladım, senin özleminle içim dolup taşarken ve çaresizce beklerken anladım annem. Anneler günün kutlu olsun.

Gözümü açar açmaz ilk seni gördüm, ilk senin kokunu kokladım canım annem. 
Ben senin gözlerinle, ben senin sözlerinle büyüdüm, yetiştim. 
Üzerimde öyle çok ki emeklerin asla ödenmez canım annem. Anneler günün kutlu olsun.

Anneler Günü Mesajları Kısa, Anneler Günü Mesajları Uzun, Anneler Günü Mesajları Duygusal, Anneler Günü Mesajları Kaynanaya, Anneler Günü Mesajları Paylaş, Kurumsal Anneler Günü Mesajları, Anneler Günü Mesajları Facebook, Anneler Günü Mesajları 

Senden daha iyi dost yokmuş meğer bana annem, senden daha iyi derdime derman olacak kimsecikler yokmuş bu dünyada. Yanımda olsaydın da dinleseydin, çare bulsaydın derdime annem. 
Anneler günün kutlu olsun canım annem.

Dünyanın en güzel yerini verseler bana sensiz cehennem gelir, eğer sen varsan içinde dünyanın en kötü yeri bile cennettir bana. Anneler günün kutlu olsun anneciğim.

Canım annem yanında olmak için zaman sayıyorum, koşarak gelip boynuna atılmak, özlemimi gidermek istiyorum. Seni çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun.

Eğer yanımda olsaydın kimse kıramazdı kalbimi, kimse üzemezdi küçük yavrunu ama şimdi o kadar uzaklardasın ki ne sesim yetiyor sana kendimi duyurmaya ne de ellerim uzanıyor ellerini tutmaya anne. Anneler günün kutlu olsun.

Bir başka diyarda tek başıma, nefessiz gibiyim annem, ara sıra açtığım telefon, yazdığın mektupla can buluyorum. 
Bugün benim annem için en özel gün, bugün annemin anneler günü, günün kutlu olsun anneciğim.

Gittiğinde önüne geçip, “beni de götür” dememek için neler vermezdim benim melek annem ama yapamadım. Sadece gözlerimiz buluştu ve sessizce çekip gittin. Seni çok özledim canım annem.

Canım annem, melek annem, senin ellerinle tutundum hayata ben. 
Sen yokken ayakta durmak çok zor be annem. Seni çok özledim anneler günün kutlu olsun.

Etiketler : Bu Yazımızda: Ablaya Anneler Günü Mesajları,Ablaya Anneler Günü Mesajları Facebook,Ablaya Anneler Günü Mesajı ,Ablaya Anneler Günü Mesajlarım,Ablaya Anneler Günü Mesajları,Ablaya Anneler Günü Mesajları Kısa,Ablaya Anneler Günü Mesajları Twitter,Ablaya Anneler Günü Mesajları İnstagram,Ablaya Anneler Günü Mesajları,Ablaya Anneler Günü Mesajları Etkileyici,Ablaya Anneler Günü Mesajları Yeni,Ablaya Anneler Günü Mesajları İndir,Ablaya Anneler Günü Mesajları Paylaş bulacaksınız.
Ayrılmış Anneye Anneler Günü Mesajları, Ayrı Olan Anneye Anneler Günü Mesajları, Ayrı Olan Anne İçin Anneler Günü Sözleri, Ayrılmış Anneye Anneler Günü Mesajı, Ayrılan Anneye Anneler Günü Mesajı, Ayrılmış Anne İçin Resimli Anneler Günü Mesajları Anneler Günü Mesajları Kısa, Anneler Günü Mesajları Uzun, Anneler Günü Mesajları Duygusal, Anneler Günü Mesajları Kaynanaya, Anneler Günü Mesajları Paylaş, Kurumsal Anneler Günü Mesajları, Anneler Günü Mesajları Facebook, Anneler Günü Mesajları
Ayrılmış Anneye Anneler Günü Mesajları
Keira Burton adlı kişinin Pexels'daki fotoğrafı
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Yorumlar