Etkileyici Anneler Günü Mesajları

Anneler Günü En Güzel Mesajları Sözleri

Sayfa içeriği : Anneler Günü Mesajları Kısa, Anneler Günü Mesajları Facebook, Anneler Günü Mesajları Uzun, Anneler Günü Mesajları Sözleri, Anneler Günü Mesajları, Anneler Günü Mesajları İndir, Anneler Günü Mesajları Paylaş

Sevgili anneciğim, bir gün umarım bana gösterdiğin sevgi ve sabrı sana gösterebilme şansım olur. Anneler günün kutlu olsun.

Anne seni seviyorum. 
Belki sevgimi her zaman gösteremiyor olabilirim ama sen bunu daima biliyorsun. 
Anneler günün kutlu olsun.

Kulağımda tatlı sesin, ninni yavrum uyu dersin, sevgi bağın eksilmesin anneciğim, biriciğim. 
Biricik yavrun anneler gününü kutluyor.

Gençlik geçer, aşk söner, arkadaşlık yaprakları dökülür; fakat bir annenin gizli ümitleri baki kalır. Oliver Wendell Holmes Anneler gününüz kutlu olsun.

Güneş yüzlü, altın kalpli, ağır başlı, tatlı dilli, meleklerin eşi sanki sensin, benim güzel annem. Anneler günün kutlu olsun biricik annem.
Anneler günü mesajları resimli
Anneler günü sözleri resimli
Beni başkası ağlatırken derdime derman olan o, başkası bırakırken her an yeniden sahip çıkan o. 
Seni seviyorum anneciğim. Anneler günün kutlu olsun.

Kuzey rüzgârı da esse, kopsa da fırtına, sığınacağım tek liman sensin annem. 
Hakkını nasıl öderim.. Başımı dizlerine koymaya geldim.

Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; annem derdim canım annem seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun.

Sen hayatımın kutup yıldızı oldun. Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum. Seni seviyorum annem.

Sen varken ben yoktum. Sen açken ben toktum. Şimdi de sonra da başımın tacı annem seni hep seveceğim. Benim canım annem anneler günün kutlu olsun.

Benim için her şeye katlanan her zaman yanımda olan değeri biçilemeyen dünyanın en güzel annesinin, anneler günü kutlu olsun.

Bir günümde değil her günümdesin. Her gün her saniye benimlesin. 
Her zaman bana destek oldun. Sen benim için çok özelsin. Anneler günün kutlu olsun.

Kelimelerle anlatılamayan fedakârlık ve karşılıksız sevgiyi, tarif et desen bana herhalde sadece “anne” derdim. Anneler günün kutlu olsun.

Canım annem, sultanım. Aldığım son nefese yaşadığım son güne kadar ben sana sende bana aitsin annem. Anneler günün kutlu olsun sultanım.

Anneciğim, bir günümde değil her günümdesin. 
Annem olman dünyadaki en büyük şansım, iyi ki varsın. Seni çok seviyorum annem.

Penceresiz odamda, ışıkların en nadidesiydin. Akıl hocam, hayat danışmanımdın. 
Yollar ayrıldı ama kalpler asla. Seni seven yavrun anneler gününü unutmadı. İyi ki varsın annem.

Eğer bana gözlerinle değil de kalbinle bakmış olsaydın, seni ne kadar sevdiğimi çok iyi anlardın. Anneler günün kutlu olsun canım annem.

Hakkın ödeşilmez eşin bulunmaz beni ak sütünle besledin anne şefkatin bir şeyle satın alınmaz kulağıma ninni söyledin anne. Anneler günün kutlu olsun canım annem.

Sen hayatımın kutup yıldızı oldun. Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum. Seni seviyorum anne. Anneler günün kutlu olsun.

Annem annem sen üzülme sözlerin hep yüreğimde annem annem gel üzülme ben hala senin dizlerinde. Seni çok seviyorum anneler günün kutlu olsun canım annem.

Anneler çiçek gibidir, onları hep mis kokulu yerlerde görebilirsin, senin için her zaman var olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Anneler günün kutlu olsun canım anam.

Anneciğim seni ben çiçeklerden yemişten ve klasik dörtlüklerde anlatıldığından daha çok fazla severim, seni çok ama çok severim. Güzeller güzeli canım annem. Anneler Günün Kutlu Olsun.

Etiketler : Anneler Günü Mesajları, Anneler Günü, En Güzel Anneler Günü Mesajları, Anneler Günü Mesajları Kısa, Anneler Günü Mesajları, Anneler Günü Ne Zaman?, Anneler Günü Kısa Mesajları, Anneler Günü En Güzel Mesajları, Anneler Günü
Anneler Günü Mesajları Sözleri ile ilgili aramalar anneye doğum günü mesajı  anne sözleri  anne özlemi sözler  sevgililer günü anne sözleri  bir anne sözü  anneler günü hediyesi  anneye güzel sözler uzun  anneye ağır sözler
Etkileyici Anneler Günü Mesajları
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Yorumlar