Şeker Bayramı Kutlama Mesajları

En Güzel Şeker Bayramı Kutlama Mesajları

Sayfa içeriği : Şeker Bayramı Mesajları Kısa, Şeker Bayramı Mesajları Facebook, Şeker Bayramı Mesajları Komik, Şeker Bayramı Kutlama Mesajları, Şeker Bayramı Mesajları Yeni, Şeker Bayramı Mesajları

Dünya’da ve ahirette hakiki bayramları yapabilmek temennisiyle
Ramazan Bayramınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın.
Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun.
Ramazan Bayramınız hayırlara vesile olsun.

Rahmet ayı Ramazan’ın sonuna gelmenin hüznünü taşıyan müslümanlar,
Ramazan Bayramı’na ulaşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyor.

Kalpler vardır sevgiyi paylaşmak için, insanlar vardır yalnız kalmamak için, bayramlar vardır dostluğu paylaşmak için.
Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin, öyle içten öyle samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. İyi bayramlar!

Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun.
Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın bayramın kutlu olsun.

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli,
Kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, bayramınız kutlu olsun.

İslam’ın nurlu güneşi kalbine dolsun, makamın cennet Hz. Muhammed komşun olsun, günlerin mutluluk, gönlün saadetle dolsun bayramın mübarek olsun.

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir
Bayram diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların kabul olsun bu bayramda…
Ramazan Bayramın mübarek olsun!

Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm.
Bayramın mübarek olsun.

Ümmetin birlik ve beraberliğinin daim olmasına, kanın durmasına; sevgi, hoşgörü ve barışın hakim olmasına vesile olması dileğiyle ramazan bayramınız mübarek Olsun.

Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesi dileğimle Ramazan Bayramını kutluyorum.

Bu en mutlu günümüzde, güzel ve özel insanlara, hani vazgeçemediklerimize, saygılarımızı, sevgilerimizi, dualarımızı gönderiyoruz.
Her gününüz bir bayram olsun.

Çılgınca esen rüzgar, kavurucu güneşli terleten günler, yıldızlarla dolu bir dünyadır bayramlar, Ramazan bayramınız mübarek olsun her şey istediğiniz gibi olsun inşallah.

Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki duaların kabul,
Ramazan Bayramın mübarek olsun.

Allahın rahmeti üzerine olsun.
Sana gelen her iyilik Allah’tandır, bütün kötülükler nefsindendir.
Mekanın cennet yuvan huzurlu kalbin Allah ile dolu bayramın mübarek olsun.

Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul ve Ramazan Bayramın mübarek olsun!

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Bayramınız mübarek olsun.

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize.
Nice Ramazan Bayramlarına.

Dua kapılarının ağzına kadar açık, bela ve kötülüklerin arındırıldığı bu güzel günde bayramınızı tüm sevdiklerinizle birlikte hayırlı ve mutlu geçirmeniz dileğiyle mübarek ramazan bayramınızı kutlarım.

Dostluğu, sevgiyi ve geleceği. Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz ramazan Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize.
Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun. Bayramınız bereketli olsun!

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun! Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun.
Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.

Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım.
Ramazan Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar!
Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın!
Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle.

Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun.
Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.
Ramazan Bayramınızın da böyle bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi www.sosyetesozler.com sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle.
İyi bayramlar!

Adaletin terazisi, Varlığın Yaratıcısı, merhametin tek göstergesi olan yüce yaratan Allah hayırlı dualarda Bulunan Müminlerinin Dualarını Kabul Eder, Bu hayırlı bayramda Dualarımız Yüce ALLAH a Mübarek Ramazan Bayramınız Hayırlara Vesile Olur inşallah.
Şeker Bayramı Kutlama Mesajları ile ilgili aramalar bayram mesajları  ramazan bayramı mesajları  bayram kutlama kartpostalları  bayram sözleri emir şamur  bayram tebrik kartı  ramazan bayramı ile ilgili bilgiler  bayram tebrik kartı örnekleri
Şeker Bayramı Kutlama Mesajları
Konu Hakkında Haber Başlıkları
Resimli Ramazan Bayramı Mesajları İndir, Resimli Ramazan Bayramı Mesajları Yeni, Ramazan Bayramı Resimli Kutlama Mesajları, Resimli Ramazan Bayramı Mesajları Facebook, 
En Güzel Bayram Mesajları, Değişik Bayram Mesajları, Nostaljik Bayram Mesajları, Komik Bayram Mesajları, Dini Bayram Mesajları, Resmi Bayram Mesajları, Kısa Bayram Mesajları,
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Yorumlar