Vefat Eden Anneye Anneler Günü Mesajı

Vefat Eden Anneye Anneler Günü Mesajı

Sayfa içeriği : Vefat Eden Anneye Anneler Günü Mesajı, Ölmüş Anneye Anneler Günü Sözleri, Ölen Anneye Anneler Günü Mesajları, Ahirete Giden Anneye Mesaj, Ölen Anne İçin Anneler Günü Sözleri, Vefat Eden Anneye Duygusal Anneler Günü Mesajı

Canım annem sen nur içinde yat, Rabbim mekanını cennet eylesin. 
Bugün anneler günü ben yine sensiz, yine hüzünlüyüm, seni çok özledim anneciğim.

İnsanın annesi vefat edince dünya da kimsesi kalmamış gibi hissediyor kendini. 
Sen beni kimsesiz koydun gittin anne. Ne olurdu gitmeseydin yavrum deyip beni sarsaydın, ağladığımda gözyaşlarımı ilk silenim olsaydın, acımı, derdimi, mutluluğumu paylaşsaydın olmaz mıydı anne. Seni çok seviyorum anneciğim. Anneler günün kutlu olsun.

Senden sonra hep sol yanım ağrıyor annem; doktor kansızlık diyor ama ben annesizlik diyorum.

Benim anneler günüm senin mezarının başında, benim anneler günü hediyem sana olan dualarımdır. Nur içinde yat annem.

Annesi ölenler için anneler günü olmasın çünkü her anneler gününde yüreğim burkuluyor, gözlerim doluyor annem aklıma geldikçe bağıra bağıra ağlayasım geliyor.

Ölmüş Anneye Özlem Sözleri, Anneye Özlem Yazıları, Anneye Özlem Sözleri Kısa, Anneye Duyulan Özlem Sözleri, Anneye Özlem Sözleri Facebook, Vefat Eden Annelere Özlem Sözleri

Ben bu dünyada cehennemi gördüm sen öldükten sonra, sensiz yaşamak çok zor be güzel annem.

Sana bir demet çiçek getirdim ve birde ellerimi açtım Mevla’ya sana dualar ediyorum. 
Seni çok özledim anneciğim. Anneler günün kutlu olsun.

Kimse dokunmasın kanayan yüreğime, dokunmayın sakın annesizliğime.

Senin yokluğun çok acı canım annem, gel desem çıkıp gelir misin, sarıl bana desem beni sımsıkı sarar mısın?

Nur içinde yat güzel annem ne sözler yeter seni anlatmaya, ne gözler doyar o güzel yüzüne bakmaya ne de ellerim yeter seni sarmaya, içim yanarken üşümek, yüreğim kan ağlarken gülmek, işte anne hasreti bu olsa gerek.

Senden sonra tadım tuzum kaçtı, içimde ince bir sızı büyük bir boşluk var, mutsuzum, huzursuzum annem. Biliyorum dönmeyecek diyarlara gittin yüreğim yanıyor hep sol yanım acıyor seni çok özlüyorum. Mekanın cennet olsun anneler günün kutlu olsun canım annem.

Sana anne dediğim günden beri seni çok sevdim iyi ki sevmişimde şimdi seviyorum ama kokunu duyamıyor sarılamıyorum. Mezar taşın çok ama yokluğun ondan daha soğuk be güzel annem.

Anneler gününüz kutlu olsun annenizin kıymetini bilin ve onu hiç üzmeyin, yokluğu çok zor ve çok acı.

Ölmüş Anneye Güzel Sözler, Ölen Anneye Sözler, Ölmüş Anneye Sözler, Ölen Anneye Özlem Sözleri, Ölmüş Anneye Özlem Sözleri, Vefat Eden Anneye Sözler, Vefat Etmiş Anneye Özlem Sözleri

Yüreğim acıyor anne hiçbir doktor çare bulamadı acıma sen bir kere öpseydin beni sarsaydın hemen geçerdi acım. Anneler günün kutlu olsun canım annem.

Sen hiç anneni özleyip de anne diye avazın çıktığı kadar sessizce bağırdın mı?

Olmasa seninle yaşadıklarımız, olmasa bize miras bıraktığın öğrettiklerin, olmasa anıların yaşanmaz inan bu dünya canım annem. Anneler günün kutlu olsun.

Biliyorum sen yoksun ama oradan bir yerlerden beni görüyorsun canım yavrum diye beni seviyorsun. Seni çok özledim annem rüyalarıma gel doya doya sarılayım sana anneciğim.

Senden daha iyi aşkı bulamam, senden daha iyi dost, arkadaş yokmuş. 
Senden daha iyi dertlerime derman olacak, acılarımı dindirecek kimse yokmuş. 
Şimdi yanımda olsaydın beni dinlerdin derdime bir çare bulurdun. 
Anneler gününü kutluyorum canım annem.

Ölen Anneye Anneler Günü Mesajları, Ölen Anneye Anneler Günü Mesajı, Ayrı Olan Anneye Anneler Günü Mesajı, Vefat Eden Anneye Anneler Günü Mesajı, Ölen Anneye Anneler Günü Sözleri, Ölmüş Anneye Anneler Günü Mesajları,Ölmüş Anneye Anneler Günü Mesajı Resimli

Şimdi yanımda olsaydın Annem sana kocaman sarılmak isterdim. 
Bırakma beni sakın beni yokluğunla sınama derdim hasretine dayanmak zorken ebedi ayrılığı katlanmak çok zor geliyor bana be güzel annem.

Annen ölür; önce ağlarsın, sonra sessiz hıçkırıklarını kara geceler duyar… 
Sadece yastığın saklar göz yaşlarını, zaman geçer özlersin sızlar yüreğinin sol köşesi anlatmak istersin tüm dünyaya. Tüm dünya özlesin istersin ama anlatamazsın hiç kimseye o özlemi. İfade edecek kelime kalmamıştır düğüm olur sonra yutkunursun geçsin diye ve sonra özlemin akar gözlerinden… Rabbim mekanını cennet eylesin.

Canım annem kokunu özledim, sesini özledim, seni çağırıyor yaşlı gözlerim, yüreğim sensizliğe dayanamıyor.

Canım annem gittiğin yer çok uzak biliyorum yoksa sen gelirdin bizi sarardın koklardın yavrularım der sarılırdın.

Ey hayat annem yok diye mi tüm bu yaptıkların, eğer annem yanımda olsaydı bana böyle davranamazdın.

Etiketler : Vefat Eden Anneye En Güzel Sözler, Vefat Eden Anneye Sözler, Vefat Eden Anneye Kısa Sözler, Vefat Eden Anneye En Anlamlı Sözler, Vefat Eden Anneye Etkileyici Sözler, Vefat Eden Anneye Hazır Sözler, Vefat Eden Anneye Özlem Sözleri, Ölen Anneye Özlem Sözleri, Ölen Anneye Güzel Sözler, Ölen Anneye En Güzel Sözler
Vefat Eden Anneye Anneler Günü Mesajı, Ölmüş Anneye Anneler Günü Sözleri, Ölen Anneye Anneler Günü Mesajları, Ahirete Giden Anneye Mesaj, Ölen Anne İçin Anneler Günü Sözleri, Vefat Eden Anneye Duygusal Anneler Günü Mesajı Ahirete Giden Anneye Mesaj Ölen Anne İçin Anneler Günü Sözleri Ölen Anneye Anneler Günü Mesajları Ölmüş Anneye Anneler Günü Sözleri Vefat Eden Anneye Anneler Günü Mesajı Vefat Eden Anneye Duygusal Anneler Günü Mesajı Vefat Eden Anneye Anneler Günü Mesajı ile ilgili aramalar ölen anneye ağıt sözleri  vefat etmiş anneler günü mesajı  ölen anneye dua  vefat eden anneye duygusal sözler  vefat eden anneye duygusal mektup  vefat eden anneye duygusal sözler uzun  ölen anneye doğum günü mesajı  ölmüş anneye anneler günü mesajı sözleri
Vefat Eden Anneye Anneler Günü Mesajı
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Yorumlar