En Güzel Cumhuriyet Bayramı Yazıları

En Güzel Cumhuriyet Bayramı Mesajları Sözleri, 

Sayfa içeriği : Cumhuriyet Bayramı Sözleri, 29 Ekim Sözleri, Cumhuriyet Bayramı Mesajları, 29 Ekim Mesajları, Cumhuriyet Bayramı Mesajları yer almaktadır. Kaynak Cumhuriyet Bayramı Sözleri, 29 Ekim Sözleri, Cumhuriyet Bayramı Mesajları, Dini Bayram Mesajları Ve Sözleri, Cumhuriyet Bayramı Mesajları Sözleri, Özel Günler Ve Haftalar, Milli Gün Ve Bayramlar,

Bu tarihi günde, başta Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu uğurda büyük mücadele veren ecdadımızı saygıyla anar, aziz milletimizin ve gençlerimizin bayramını en kalbi duygularımla kutlarım.

Ulu Önder, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda bu kadar önem taşıyan ve Cumhuriyetimizin temel taşı olan 19 Mayıs 1919’u, ülkenin geleceğinin teminatı olan sizlere armağan etmekle, ülke geleceğindeki yeriniz ile birlikte gençlere verdiği önemi göstermiştir.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

19 Mayıs 1919 tarihi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı ve milli mücadeleyi başlattığı tarih olması sebebiyle oldukça önemlidir. Kurtuluş Savaşı’nın kazanılması ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasına kadar devam eden sürecin başlangıcı olan bu önemli tarihi, her yıl Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlamaktayız.

Ülkemizin ulaştığı seviyenin, milletimizin Atatürk’ün işaret ettiği hedefleri gerçekleştirme konusundaki kararlılığının bir yansıması olan bu bayramımızda, Büyük Önder Atatürk ve tüm silah arkadaşlarını saygıyla anar, tüm gençlerimizin 19 Mayıs Bayramı’nı kutlarım.

Bugün bu mücadelenin hangi koşullarda verildiğinden haberdar olmayanlar, bu mücadeleyi verenleri ve bu mücadelenin kahramanlarını küçümseme gayreti içindeler. Geleceğimiz olan gençlerimizin bu gayretleri boşa çıkartacağına, 98 yıl önce başlatılan bu mücadeleyi sonsuza taşıyacaklarına inancım tamdır. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Tarih boyunca esareti değil özgürlüğü benimsemiş olan milletimizin geldiği noktanın başlangıcı, Atatürk’ün doğum günüm dediği ve bu günü Türk gençliğine armağan ettiği 19 Mayıs’tır.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Verilen çetin mücadele sonucunda, kurulan Türkiye Cumhuriyeti, Atatürk tarafından ilke ve devrimlerle pekiştirilmiş ve Türk gençliğine armağan edilmiştir. Türk milleti olarak bu emanete sahip çıkmak hepimizin en ulvi görevidir. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Bugün sahip olduğumuz bağımsızlığımız, Cumhuriyetimiz, demokrasimiz, çağdaş yaşam ve kurumlarımız 19 Mayıs’ta başlatılan mücadelenin eseridir.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı`nın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyor, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını gönülden kutluyorum.

Ülkenin içinde bulunduğu duruma umutsuz bakmayarak, “Milletin bağımsızlığını, yine milletin azim ve kararının kurtaracağına” inanan Büyük Önder Atatürk, Samsun’dan başlayarak bütün ülkeye ve insanlarımıza yansıyan ve yayılan bu büyük mücadelenin önderi olmuştur.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Ulu Önder Atatürk bugünün tarihinde yatan anlamını daha iyi idrak edebilmeniz için, temelinde dostluk, barış, sevgi ve kardeşlik duyguları taşıyan spor ile bütünleştirip bayrama dönüştürerek sizlere armağan ederken, bütün insanlık alemi ile dünyaya mesaj vermiştir.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Tarihini bilen, özüne sahip çıkan ve bunu nesilden nesle aktarmayı başaran milletler, tarihin sonuna kadar var olmayı başaran milletler olmuşlardır. Tarihin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919’un 98.yıl dönümüne ulaşmanın coşku ve heyecanını yaşıyoruz.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Bugün bizlere düşen görev Avrupa’nın en genç nüfuslu ülkesi olarak dinine, diline, kültürüne bağlı, özgür ve hür düşünceli, toplumdan, dünyadan haberdar, gelişmelere açık gençler yetiştirmek; bu sayede de büyük ülkemizi medeniyetin beşiği haline getirmektir.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Gençliğe büyük önem veren Atatürk, ülkenin geleceğini Türk gençliğine emanet ederek dünyada benzeri görülmemiş bir davranış sergilemiştir.
Bu emanete layığı ile sahip çıkmış olan Türk gençliği, bundan sonraki dönemlerde de bu görevini en güzel şekilde ifâ edecektir. Bundan hiç kuşkumuz yoktur.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Türk milletinin kendi kaderinde ve ülke yönetiminde söz sahibi olmasının miladı olan 19 Mayıs, Türk milletinin esaret zincirini kırmak adına Büyük Önder Atatürk’ün liderliğinde attığı büyük adımın adıdır. 19 Mayıs, Anadolu’da esir olmak istemeyen milletimiz için adaletin başladığı tarih olması bakımından da önemli bir gündür. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Bu ülkede kime sorsanız, Kurtuluş Savaşı’nın sonraki safahatlarını, Havza, Amasya duraklarını, takiben Erzurum ve Sivas Kongrelerini, alınan kararları bir hamlede size anlatır. 19 Mayıs gününün sonunda bir başka milli bayramımız olan Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı 23 Nisan vardır. Bu bize 19 Mayıs’ta milletle çıkılan yolun yine milletin egemenliğindeki yeni düzen olan Cumhuriyet’e gittiğini anlatır. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı heyecanını bir kez daha hep birlikte yaşayacağız. Kurtuluş Savaşımızın Büyük Önderi Atatürk’ün kurtuluş mücadelesinin bir meşalesi olarak; Samsun’a çıkışının 98. yıl dönümünü kutladığımız bugün, “Türk Ulusunun Gençlerine”, Büyük Önder Atatürk tarafından bayram olarak armağan edilmesi onlara verdiği değerin ayrı bir göstergesidir. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Etiketler : En güzel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları! İşte Atatürk’ün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sözleri 29 Ekim mesajları ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel sözleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları: 29 Ekim’e özel tüm platformlarda paylaşabileceğiniz en güzel sözler, Atatürk’ün Cumhuriyet Bayramı sözleri
En Güzel Cumhuriyet Bayramı Yazıları ile ilgili aramalar cumhuriyet bayramı sözleri  29 ekim cumhuriyet bayramı ile ilgili yazı  cumhuriyet bayramı mesajları resimli  cumhuriyet bayramı görselleri  29 ekim sözleri kısa  29 ekim ile ilgili en güzel yazılar  29 ekim cumhuriyet bayramı resmi  atatürk cumhuriyet sözleri
En Güzel Cumhuriyet Bayramı Yazıları
Bu Güzel Sözleri Facebook Twitter Instagram Whatsapp ile Sevdiklerinizle Paylaşabilirsiniz Yorum Ekleme Bölümünden Sayfamıza Katkıda Bulunabilirsiniz.
Telif Konusunda Hatamız Var İse Bildirmeniz Yeterli Saygılarımızla
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Yorumlar