Bayram Mesajları ile ilgili Sözler

Bayram Mesajları ile ilgili Sözler

Sayfa içeriği : Bu sayfamızda Ramazan Bayramı Mesajları, Ramazan Bayramı Sözleri, Yeni Ramazan Bayramı Mesajları Kısa, Ramazan Bayramı Mesajları Facebook yer almaktadır Ramazan Bayramı Mesajları, Ramazan Bayramı Sözleri
Bizim hayatımızda nehirler vardır, köpüklerinde umutlarımızı yüzdürdüğümüz ve bizim ömrümüzde güzel insanlar vardır, görünmeyince ölesiye özlediğimiz Bayramın Kutlu Olsun

  Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun.
Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın Bayramın Kutlu Olsun

  Bayramlar berekettir,umuttur,özlemdir.
Yarınlar niyettir ve duaların kabül olsun, sevdiklerin hep seninle olsun
Bayramınız Kutlu Olsun.

  Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul ve Ramazan Bayramın mübarek olsun!

  Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gercek olsun,acılar unutulsun,dualarınız kabul ve bayramınız mübarek olsun.

  Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için. Bayramınız kutlu olsun.

  Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj, kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun, Bayramınız mübarek olsun.

  Zamana ve mekana sığmayan bir bereketle bereketlenmek ve bağışlanmis olmanın o şerefli makamına erişmiş olmak temennisiyle Bayramınız mübarek olsun.

  Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Bayramın mübarek olsun.

  Sema kapılarının açık olduğu bugünde heybenizde tohum tohum dua menekşeleri saçmanız temennisiyle hayırlı bayramlar.

  İslamın nurlu güneşi kalbine dolsun, makamın cennet Hz. Muhammed komşun olsun, günlerin mutluluk, gönlün saadetle dolsun bayramın mubarek olsun.

  Kurban Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı olsun...

  Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesi dileğimle. Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara.

  Bugün Kurban Bayramı, kurbanlar kesilecek sevap niyetiyle etler dağıtılacak herkese. Yürekler bir olacak gönüllere kilitlenecek. Gökler rahmet bereketiyle yağmurlar boşaltacak yeryüzüne. Bugün hepimizin yüreği şenlenip bayram sevinciyle coşacak. Hepimizin Kurban Bayramı kutlu olsun.

  Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir.
Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun..
Bayramınız mübarek olsun...

  Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez.Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Kurban Bayramınız mübarek olsun. 

Etiketler : En özel Ramazan Bayramı mesajları Ramazan Bayramı'na resimli Resimli Kurban Bayramı Mesajları Maneviyatı yüksek bayram sözleri Sevgiliye Bayram Mesajları, Sevgiliye Bayram Sözleri Ramazan Bayramı Mesajları Ramazan Bayram Sözleri Kurban Bayramı Mesajları Resimli En Güzel Kısa Bayram Sözleri Bayram Sözleri Haberleri Son Dakika Yeni Bayram Sözleri Gelişmeleri
En özel Ramazan Bayramı mesajları Ramazan Bayramı'na resimli  Resimli Kurban Bayramı Mesajları Maneviyatı yüksek bayram sözleri Sevgiliye Bayram Mesajları, Sevgiliye Bayram Sözleri Ramazan Bayramı Mesajları Ramazan Bayram Sözleri Kurban Bayramı Mesajları Resimli En Güzel Kısa Bayram Sözleri Bayram Sözleri Haberleri Son Dakika Yeni Bayram Sözleri Gelişmeleri
Bayram Mesajları ile ilgili Sözler
Bu Güzel Sözleri Facebook Twitter ve Whatsapp ile Sevdiklerinizle Paylaşabilirsiniz Yorum Ekleme Bölümlerinden Sayfamıza Katkıda Bulunabilirsiniz.
Telif Konusunda Hatamız Var İse Bildirmeniz Yeterli Saygılarımızla
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Yorumlar