Çok Güzel Bayram Yazıları

Çok Güzel Bayram Yazıları Yeni

Sayfa içeriği : Bu Güzel Sayfamızda Sizler için Dini Bayram Sözleri, Bayram Tebrikleri Resimli, Bayram Anlamlı Sözleri, Bayram Özel Sözler, Bayram Resimli Sözler, Bayram Gelişi ile ilgili Sözler, Bayramla ilgili Güzel Sözler Facebook, Bayram Uğurlama Mesajları,

Bayramlar birliktelik, sevinç günü, küskünlerin barışma günüdür. 
Bayramlar sevinçlerin, mutlulukların çoğaldığı gündür.

Sakin ve sessiz esen seher yeli, en güneşli günler, en parlak gecedir bayramlar. 
Yüreklerde bir esinti ve barış paylaşımına en sıcak merhabadır bayramlar. 
İyi Bayramlar

Benim gibi garibanlara senede iki gün bayram, sizin gibi zenginlere 365 gün bayram.

Bayramdır küskünleri barıştıran, uzaktakileri birbirine kavuşturan, bayramlaşmadır seveni sevdiğiyle kucaklaştıran. Huzur içinde bir bayram geçirmek dileğiyle iyi bayramlar.

Bayramınızın büyük bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğiyle iyi bayramlar.

Bayramlar, insanların aralarında olan küskünlükleri unuttukları, barıştıkları, dostça, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. İyi bayramlar.

Şimdi sana iyi bayramlar desem olmaz. Çünkü zaten sana her gün bayram.

Bizim hayatımızda nehirler vardır, köpüklerinde umutlarımızı yüzdürdüğümüz ve bizim ömrümüzde güzel insanlar vardır, görünmeyince ölesiye özlediğimiz, bizim bayramlarımız vardır dostumuzun, sevdiğimizin bayramını kutladığımız.

Sana kurban olurum diyenler kurban gelince hiç ortalarda gözükmüyor.

Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin. 
Öyle içten samimi olsun, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. 
Bayramınız mübarek olsun.

Her yıl iki taneden bayram var ve her yıl iki bayram öncesi geleneksel bayram temizliği olimpiyatları var.

Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. 
Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.

Bayram temizliği yaparken bazılarını da temizleseler ne güzel olurdu.

Bayramlar insanlar arasında küskünlüklerin sona erdiği, karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Birlik içinde huzur ve mutlulukla geçen bir bayramınız olsun. İyi bayramlar.

Bayramlaşma esnasında elini öptürmemek için iyice aşağıya indirip sonra da öptürenler nasıl bir mutluluğa bir erişiyor acaba.

Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramınız mübarek olsun.

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara. Bayramınız mübarek olsun.

Buradan yetkililere seslenmek istiyorum lütfen her bayram öncesinde bayramda verilecek harçlıklarla ilgili bir tarife yayınlansın. Herkese aynı harçlık verilmesin.

Herkesin mutlu olduğu, üzgünüm bile içinde bir parça sevincin olduğu güzel bayramlarınız olsun. Bayramınız mübarek olsun.

Kurbana bayramında kaçan boğalar gibiyim bugün, nereye gideceğimi bilmiyorum.

Bayramlarımız vardır dini duygularımızı artıran bizleri birbirimizle buluşturan, bayramlarımız vardır milli duygularımızı coşturan bizleri kardeşçe yaşatan.

Bayramlaşma anında büyüklerin elini öpünce elini cebine atıp harçlık çıkarırken o bekleme anı sanki survivor şampiyonu açıklanırken beklenen heyecandan çok daha fazla oluyor.

Bayramlaşma zamanı geldiği zaman hiç kimsenin yüzü asılmaz herkes birbirine gülümseyerek sarılır. Birbirinin bayramını içten dilekleriyle kutlar.

Bayramdır küskünleri barıştıran, uzaktakileri birbirine kavuşturan, bayramlaşmadır seveni sevdiğiyle kucaklaştıran. Huzur içinde bir bayram geçirmek dileğiyle iyi bayramlar.

Bu Güzel Sözleri Facebook Twitter ve Whatsapp ile Sevdiklerinizle Paylaşabilirsiniz,Yorum Ekleme Bölümlerinden Sayfamıza Katkıda Bulunabilirsiniz.
Sevgiliye Dini Sözler Gamlı Sözler Anneler Günü Mesajları Ramazan Ayı Sözleri Duyarsızlık ile İlgili Sözler Troll Sözler İstiklal Marşı ile İlgili Sözler Sevgiliye Orjinal Mesajlar Pahalılık ile ilgili sözler Emekçi Kadınlar ile İlgili Sözler Seviye ile İlgili Sözler Düzen ile İlgili Sözler Havalı İnstagram Biyografi Sözleri Resimli Mesajlar Sitesi – Gorselmesajlar.com Korkmuyorum Sözleri Nankörlük Sözleri Ağır İnstagram Sözleri Anlamak ile ilgili sözler Sis ile İlgili Sözler İyilik sözleri
Çok Güzel Bayram Yazıları
Etiketler : Çok Güzel Bayram Mesajları, Bayram Kutlama Mesajları, Çok Güzel Bayram Sözleri, Bayram Kutlama Sözleri, İyi Bayramlar Mesajları, Bayram Tebrik Mesajları, Bayram Tebrik Sözleri, Çok Güzel Bayram Tebrikleri, En Güzel Bayram Sözleri
Telif Konusunda Hatamız Var İse Bildirmeniz Yeterli Saygılarımızla
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Yorumlar