Dayıya Bayram Mesajları

Dayıya Bayram Mesajları

Sayfa içeriği : Dayıya Bayram Mesajları, Dayıya Bayram Sözleri, Dayıma Bayram Mesajları, Dayıma Bayram Sözleri, Dayıya Komik Bayram Mesajları, Dayıya Esprili Bayram Sözleri, Dayım İçin Güzel Bayram Mesajları, Dayıya Resimli Bayram Mesajları

Sanma ki sen orda uzakta tek başınasın, bizim kalbimiz her zaman seninle, eğer kendini yalnız hissedersen elini kalbine koy biz hep ordayız.
Bayramın mübarek olsun dayıcığım.

Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin, öyle içten öyle samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. Mutlu Bayramlar Dayıcığım.

Dayı bey dayı bey bugün bayram harçlığı çok koy cebine elini öpmek için bekliyoruz.

Sen yanımızdayken ne güzeldi günlerimiz birlikte güzel şeyler yapıyorduk.
Seni çok özledim dayıcığım bayramın kutlu olsun.

Rabbim mutlu, musmutlu bir bayram geçirmek nasip etsin.
Bayramın mübarek olsun dayıcığım.

Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir.
İbadetleriniz ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.
Bayramınız mübarek olsun.

Bin damla serilsin yüreğine, Bin mutluluk dolsun gönlüne,
Bütün hayallerin gerçek olsun, Duaların kabul olsun bu bayramda.
 Canım dayım Bayramın mübarek olsun.

Bu bayram sana mutluluk, sevgi, para ve aşk getirsin, getirdiklerinden yeğenine de verirsin, akşama seni bekliyoruz erken gelesin, Allah bayramını mübarek eylesin.

Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir ve duaların kabul olsun, sevdiklerin hep seninle olsun dayıcığım. Bayramın mübarek olsun.

Bayramlar o kadar büyülüdür ki, gelişi bütün bir yıl beklenir ve gidişindeki keder de ancak böyle bir ikinci geliş ümidiyle hafifler; tasa iken sevinç olur, hüzün iken beklenen bir neşeye dönüşür. Tüm sıkıntılarının gittiği, hüzünlerinin sevince dönüştüğü bir bayram geçirmen dileğiyle bayramın kutlu olsun dayıcığım.

Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize. Kalbin nur, evin huzur dolsun, bayramın mübarek olsun dayım.

En güzel Anıları birlikte paylaşmak dileği ile en güzel hatıraları bu bayramda tazelemek dileği ile bayramın kutlu olsun dayıcığım.

Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul ve Bayramın mübarek olsun.

Hayat nefes aldığımız kadardır, gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır, bu güzel günde birlikte yaşamanın ümidi ile Bayramın kutlu olsun dayıcığım.

Hayırlı ve güzel bir bayram geçirmen dileğiyle Bayramını kutlarım dayıcığım.

Her günün bayram coşkusu ve mutluluğu içinde sevdiklerinle birlikte geçmesini diler; selam, sevgi ve saygılarımı sunarım dayıcığım.

Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu Bayramın sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesi dileğimle. Mutlu Bayramlar.

Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve huzurlu Bayramlar.

Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmeni dilerim.
İyi Bayramlar dayım.

Sema kapılarının açık olduğu bugünde heybenizde tohum tohum dua menekşeleri saçmanız temennisiyle hayırlı bayramlar.

Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun, acılar unutulsun, dualarınız kabul ve bayramınız mübarek olsun.

Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun.
Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Bayramın kutlu olsun.

Etiketler : Dayıya Bayram Mesajları Mesajlar ve Dualar Anlamlı Bayram mesajları, Güzel bayram sözleri Kutlama ve Anma Mesajları Mesaj Arşivi Dayıdan Bayram mesajı Bayram Güncel Bayram Haberi Bayram Haberleri Son Dakika Güncel Bayram Gelişmeleri Dayıya Güzel Sözler Güzel Sözler Güzel Mesajlar
Dayıya Bayram Mesajları ile ilgili aramalar nostaljik bayram mesajları  sade bayram mesajları  bayram mesajları   bayram mesajı resimli  bayram mesajları Yeni  dostlara bayram mesajı  resmi bayram mesajları  değişik bayram mesajları Tags: Dayıma Bayram Mesajları Dayıma Bayram Sözleri Dayıya Bayram Mesajları Dayıya Bayram Sözleri Dayıya Esprili Bayram Sözleri Dayıya Komik Bayram Mesajları
Tags: Dayıma Bayram Mesajları Dayıma Bayram Sözleri Dayıya Bayram Mesajları Dayıya Bayram Sözleri Dayıya Esprili Bayram Sözleri Dayıya Komik Bayram Mesajları
Telif Konusunda Hatamız Var İse Bildirmeniz Yeterli Saygılarımızla
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Yorumlar