Kurban Bayramı ile ilgili Görselleri

Kurban Bayramı ile ilgili Görselleri

Sayfa içeriği : Kurban Bayramı Mesajları, Kurban Bayramı Mesajları, Kurban Bayramı Güzel Mesajları, Yeni Kurban Bayramı Mesajları Anlamlı,Kurbanlık Bayram Mesajları, Kurban Bayramınız Mübarek Olsun Mesajları, Kurban Bayramı Mesajı, Bayram Mesajları.
Gönüller bir olsun bu mübarek ayda düşüncelerimiz hem fikir olsun Allah’ın yolunda, hayırlara vesile olsun bu mutlu gün tüm Müslümanlara Kurban Bayramı’nız mübarek olsun canım dostlarıma.
Hayat nefes aldığımız kadardır, gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır bu güzel günde birlikte yaşamanın ümidi ile Kurban Bayramınızı kutlarız. İki mübarek günün bir arada yaşandığı bu günde herkesin kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar sevdiklerinizle birlikte nice bayramlar dilerim. Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için. Bayramınız kutlu olsun.
Ya Rabbi Hz. İsmail teslimiyetini bizlere nasip eyleyip cehennem ateşinden azad eyle. 'Ey kapıları açan Allah'ım! Bizim için en hayırlı kapıyı aç. Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini dilerim. Bayramınız mübarek olsun.
Hayat nefes aldığımız kadardır, gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır bu güzel günde birlikte yaşamanın ümidi ile Kurban Bayramınızı kutlarız…
Etiketler : Sayfamızda yeni özel ve msj resimli kurban bayramı mesajlarını bulabilir sevdiklerinize paylaşabilir ve sosyal medya hesapalrınızdan paylaşabilirsiniz.
Bu vesile ile tüm müslümanların Kurban Bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dileriz.
Yorumlar