Çok Güzel Yeni Yıl Mesajları

Çok Güzel Yeni Yıl Mesajları

Sayfa içeriği : Yılına Özel Yılbaşı Mesajları Yeni Yıl Mesajları Yeni Yıla Mesajları Etkileyici Yeni Yıl Kutlama Mesajları Resimli Yeni Yıl Mesajları Resimli Yılbaşı mesajları Yeni yıl kutlama ve tebrik mesajları En Güzel Yeni Yıl Mesajları, Sözleri ve Şiirleri

Yine yeni bir yıl var kapımızda. yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler!

Aşkı en güzel yaşayan seneleri devirmiş ananem ve dedem.
Siz hep bana en güzel örnek oldunuz.
Yeni yılda da Allah size güzel ömürler versin. Yeni yılımız kutlu olsun.

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara!

Her Yeni Yıl, yeni tazelenen umutların, çoğalan sevgilerin habercisidir. yılı da böyle olsun ama hep güzel olsun.. Nice Yıllara..

- Yeni yılda tüm dargınlıkların bitmesi ve barış içinde yaşanması dileğimle…
Mutlu yıllar...

- Yeni bir yılda yüzünden gülücükler, gönlünden sevgiler eksik olmasın mutlu yıllar.

- Her yeniyıl bir başka güzel.. yeniyıl sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsın. Yeniyıl ınız kutlu olsun.

Ailenin hayattaki en önemli değer olduğunu bana siz öğrettiniz. İyi ki varsınız annecim ve babacım. Sizi çok seviyorum. Birlikte nice güzel senelere….

En güzel yılbaşı mesajları gönder!
Kısa yeni yıl mesajları ile mutlu edin sevdiklerinizi

En kötü günümüz hiç gülmediğimiz gündür. Yeni yılın dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelerle dolu geçmesi dileğiyle mutlu yıllar..

Dünya'nın en anlayışlı en tatlı en güzel kocasına… Yeni yılımız kutlu olsun sevgilim. 2020 bize, yuvamıza sağlık, mutluluk, huzur ve bol kazanç getirsin.

Sağduyu aklın kapıcısıdır. Görevi: Kuşkulu fikirlerin içeri girmesine, ve de dışarı çıkmasına engel olmaktır. Yeni yılda hepizin mutlu, sağduyulu ve sağlıklı günler getirmesi dileğiyle..

Seninle geçirdiğimiz her yıl ömrüme ömür katan en güzel senelerdi.
Yanında zamanın durduğu karımla daha nice senelere.
Yeni yılımız kutlu olsun karıcım…

Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla.. Nice Yıllara!

Aşkı seninle tatmış olmanın yıllara meydan okuyabilen bir aşkın aktörü olmanın bana verdiği mutlulukla ömür boyu yanımda ol istiyorum. Her yıl olduğu gibi bu yeni yılda da her an birlikte olmak dileği ile.

Yeni yılda; hayatı tutabilmek, sevgiyi kaçırmamak, keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu kez Ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine. Mutlu yıllar!

Her yıl biraz daha büyüyoruz, biraz daha eskiyor ömür, biraz daha değişiyor her şey. Sende büyüdün kocaman oldun meleğim. Ama hala daha dün gibi gözlerimin önünde ilk adımların. Seni çok seven annen. Yeni yılımız kutlu olsun güzel kızım.

Etiketler : Resimli yeni yıl sözleri Resimli yılbaşı sözleri Yeni Yıl Mesajları En Güzel Yılbaşı Mesajları Yeni Yıl Mesajları En Güzel Yılbaşı Sözleri haberleri Arkadaşa Yılbaşı Kutlama Mesajları En iyi Hediye Fikirleri
Yılına Özel Yılbaşı Mesajları  Yeni Yıl Mesajları Yeni Yıla Mesajları Etkileyici Yeni Yıl Kutlama Mesajları Resimli Yeni Yıl Mesajları Resimli Yılbaşı mesajları Yeni yıl kutlama ve tebrik mesajları En Güzel Yeni Yıl Mesajları, Sözleri ve Şiirleri
Çok Güzel Yeni Yıl Mesajları
Telif Konusunda Hatamız Var İse Bildirmeniz Yeterli Saygılarımızla
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz.
Yorumlar