Yeni Yıl Sözleri

En Güzel Yeni Yıl Sözleri

Yıla Özel Yeni Yıl ve Etkileyici Yılbaşı Mesajları, Yılbaşı Hediyesi, Yeni Yıl Yılbaşı Hediyeleri, Etkileyici Yeni Yıl Kutlama Mesajları, Kaleme Alınmış En Güzel Yılbaşı Sözleri, En Güzel Yeni Yıl Sözleri ile ilgili Görseller, Yeni ve Orijinal Yılbaşı Mesajları, Yılbaşına Özel En Güzel Sözler, Yılbaşı SMS Mesaj Örnekleri

Zamanımızın çoğunu  yapmaya gücümüzün yetmeyeceği işleri yapmaya çalışmakla geçirdiğimiz söylenir.
Halbuki gücümüz zamanı zorlar önemli olan yanımızda dostlarımız olsun.

Yeni bir yıl geldi kapımızı çaldı Yeni Yıla gireceğimiz şu günlerde dilediğiniz tüm güzelliklerin olması dileğiyle girecek olduğumuz yılın geçirmiş olduğunuz yıldan daha güzel ve mutlu geçmesi dileğiyle yeni yılınız kutlu olsun.

Yine yeni bir yıl var kapımızda. Yeni Yıla gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle, iyi seneler.

Yeni yılda da çiçeklerimiz solmasın, umutlarımız tükenmesin.
Güzel mutlu günler sizlerin olsun yeni yılınız kutlu olsun.  İyi Yıllar

Savaşsız, kansız, gürültüsüz barış ve huzur içerisinde bir yıl geçirmek dileğiyle hepimizin Yeni Yılınız kutlu olsun.

Yeni Yılın tüm insanlara sağlık, huzur barış, mutluluk getirmesini  www.sosyetekaradeniz.com  olarak dileriz. Mutlu yıllar

Gülü seven gül bahçesine girsin, gülü seven dikenine katlansın. yeni yılınızda güller kadar güzel olsun. Yeni Yıl sağlıklı ve huzurlu bir yıl olsun.

Yeni bir yıl yeni bir yılbaşı geldi bu yeni yılda da ailenizle, sevdiklerinizle birlikte güzel bir yıl geçirmeniz temennisiyle yeni yılınızı kutlarım.

Herkesin gelecek kaygısı ve geleceğe dair planları vardır.
Çünkü gelecek günler bizim yaşamamızın önemli günleri olacaktır. 
Yeni Yıla geleceğimize atacağımız ilk adım olacaktır.
Attığımız ilk adımımızın bizlere mutluluk getirmesi dileğiyle iyi yıllar dilerim.

Yeni yıl milletimize kutlu olsun, yeni yıl bizlere,sizlere kutlu olsun. 
Yeni Yılın tüm insanlığa hayırlar getirmesin Yüce Mevladan temenni ederim.

Yeni Yılda hatalarınızın az olması ve başarılarınızın zirvede olacağı bir yıl olsun.
Yeni Yıl iş ve özel yaşamınızda mutluluklar getirsin.
İyi ve mutlu yıllar.

Yeni yılın küslüklerin bitmesi, kardeşliklerin artması ve huzur ve barış içinde geçmesi dileğiyle iyi yıllar.

www.sosyetekaradeniz.com
Yeni yılın aşk isteyenlere aşk, iş isteyenlere iş, çocuk isteyenlere çocuk, mutluluk isteyenlere mutluluk getirmesini niyaz ederim. Manevi kazanç dolu bir yıl olsun. Mutlu Yıllar.

Yeni Yılda istediğiniz aşkı ve sevgiyi bulmanız ve mutluluktan bulutların üzerinde uçacağınız bir yıl olması dileğiyle aşk dolu yıllar sizin olsun. Mutlu yıllar.

Yaşamanın temel amacı sevgidir. sevgi ise bir yaşamak biçimdir. 
Yeni Yılı güzel duygularının paylaşılacağı ve paylaşım yılı olsun.
Mutlu ve iyi yıllar.

Hüznüyle, sevinciyle, acısıyla, tatlısıyla kocaman bir yıl daha geçti.
Hoş geldin Yeni Yıl, hoş geldin yeni yepyeni yıl iyi yıllar.

Yıllar çok çabuk geçip gidiyor bizler için önemli olan geçen yıllarda bu ülkeye, milletimize hizmetler yapabilmek. Yeni yılda da ülkemize ve milletimize hizmetler yapması Allah bizlere nasip etsin.

İlk bahar güneşinin baharı müjdelemesi gibi mutlu ve sağlıklı güzel günlerin başlangıcı olan yeni bir yıla girmeniz dileğiyle tüm iyilikler sizlerle olsun.
Nice mutlu yıllara.

Yeni Yılda yaşadığımız acı olayların ve terör olaylarının yeni yılda bitmesi ve halkımızın huzur ve barış içinde yaşaması temennisiyle yeni yılınız kutlu olsun.

Yaz güneşi kadar sıcak, ilk bahar çiçekleri kadar güzel, baldan tatlı bir yeni yıl geçirmeniz ve Yeni Yıldaki olumsuzlukları unutacağınız bir yıl olsun. İyi yıllar

Eski yıl giderken size bir güzellik yapıp piyangonun büyük talihlisi sizi yapsın, Yeni Yıla en zengin insan olarak girmek en büyük hayaliniz olsun ve bu hayaliniz gerçek olsun. Yeni yılınız kutlu olsun.

Yeni Yılın sizlere en büyük sürprizlerini sunması ve en güzel haberleri müjdelemesi dileğiyle yeni yılınız kutlu olsun.

Kocaman bir yıl daha geçti.
Geçen yıldaki mutluluğunun daha da artması ve bir ömür boyu devam etmesi, yaşamında hiç bir şeyin seni üzmemesi, en güzel günlerin senin olması dileğiyle mutlu yıllar.

Yeni yıl mesajlarında hep daha fazla mutluluk, daha fazla para, daha fazla bir şeyler istenmiş ben sahip olduklarımla yetinmeyi bilen biriyim yeni yılın sahip olduklarımızla mutlu olmayı bileceğimiz bir yıl olması dileğiyle mutlu yıllar.

Yeni Yılda hayatı daha iyi yaşayabilmek, ayağına gelen aşkı kaçırmamak ve en önemlisi keşke demeyeceğiniz bir yıl olsun.
Yeni yılınız kutlu olsun.

Yeni Yılda gönlünüzden sevgiler, yüzünüzden gülücükler eksin olmasın, mutluluğunuz daim olsun, yeni yılınız kutlu olsun.

Yeni yıl bizlerin umutlarını tazelemesi, sevgimizi çoğaltması ve mutluluğumuzu arttıracak bir yıl olsun. Yeni Yıl hepimize kutlu olsun.

En durgun en mutsuz geçen günümüz yüzümüzden tebessümün eksik olduğu gündür.
Yeni yılda yüzünüzden tebessüm, gönlünüzden sevgi eksik olmasın.
Yeni yılınız kutlu olsun.

Savaşların, acı olayların Yeni Yıl ile birlikte geride kalması, yeni yılın barış, sevgi ve kardeşlik getirmesi dileğiyle mutlu yıllar.

Sevgi esintilerini yüreğinizde hissedeceğiniz, hüzünlerin mutlulukla silineceği, umutlarınızın yaşamınız boyunca süreceği, başarı ve mutluluk dolu bir yıl geçirmeniz temennisiyle Yeni Yıl sizlere sağlık ve mutluluk getirmesi dileğiyle mutlu yıllar.

Yeni yıla sevenlerinizle, sevdiklerinizle, aşkınızla, aşıkınızla, kardeşinizle, dostunuzla birlikte neşeli girmeniz dileğiyle iyi yıllar.

Kutup yıldızı her zaman en parlak ve en uzak yıldızdır ama ne kadar uzak olursa olsun bize her zaman yolumuzu gösterir.
Yeni yılda kutup yıldızı gibi umutlarınız olması dileğiyle mutlu yıllar.

Nefes alıyorsan orada yaşam vardır, yaşamın olduğu her yerde de umut vardır.
Yeni yılda umutlarınız bol yaşamınız umutlu olsun.

Her yılbaşı gecesi bembeyaz kar yağar.
Yağan bu karın eski yıldaki üzüntülerinizi, acılarınızı örtmesi yeni yıla bembeyaz bir sayfa açması dileğiyle iyi yıllar.

Bir yıl daha yaşlandık diye üzülmek yerine yep yeni bir yıla daha girmenin sevincini taşımalıyız yüreklerimizde yeni yılda sevinçleriniz bol olsun.

Sevgi bankasının mutluluk şubesinde, Yeni Yıl hesabınıza, 365 gün 6 saat daha aktarılmıştır. Umutlu ve mutlu bir şekilde harcamanız temennisiyle iyi yıllar

Mum Yapımı Yılbaşı Sözleri Kaleme Alınmış En Güzel Yılbaşı Sözleri Yılına Özel Yılbaşı Şiirleri Yılbaşı İle İlgili Şiir Arkadaşlarınızla Yapacağınız Yılbaşı Çekilişi İçin Hediye Önerileri Yeni Yıl Mesajları Etkileyici Yeni Yıl Kutlama Mesajları

yılı sözleri yeni yıl sözleri yeni yıl sözleri kısa yılbaşı sms sözleri yılbaşı sözleri
Yeni Yıl Mesajları Özel Yılbaşı Mesajı
Telif Konusunda Hatamız Var İse Bildirmeniz Yeterli Saygılarımızla
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Yorumlar