Yeni Yıl Mesajları

En Güzel Yeni Yıl Mesajları

Yeni Yıl Mesajları Kısa, Yeni Yıl Mesajları, Yeni Yıl Mesajları Yeni, Yeni Yıl Mesajları Sevgiliye, Yeni Yıl Mesajları Facebook, Yeni Yıl Mesajları Dini, Yeni Yıl Kutlama Mesajları, Yılbaşı Yeni Yıl ile ilgili Görseller, 

Bu yılda da hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğimle.
Mutlu huzurlu ve sağlıklı seneler.

Ay, güneş ve yıldızlar gibi, hayalleriniz her zaman parıldamaya devam etsin.
Yeni yılınız kutlu olsun!

Yeni yıl ne getirir bilmem ama geçen yıllarının ne götürdüğünü çok iyi bilirim.

Yeni yılını tüm yüreğimle kutlar daha nice yıllar sağlıkla başarıyla sevdiklerinle birlikte görmeni ve geçirmeni diliyorum. Dün rüya yarın hayaldir. Rüyayı mutlu, hayali umutlu yapan bugündür, gönlün neyin özlemini çekiyorsa yarınlar sana onu getirsin. Yeni yılınız kutlu olsun.

Yeni yılın en güzel müjdeler, en güzel sürprizlerle kapınızı çalması ve yeni yılı tüm dünyaya ümit saçan gülücüklerle karşılamanız dileğiyle.

Coşkun ama yorgun bir yıl daha geçiyor yaşamdan. Gelecek yılın sevgilerin en güzeli, aşkların en yücesini, mutlulukların en büyüğünü getirmesi dileğiyle iyi yıllar.

Yeni yılın sağlık mutluluk ve başarı dolu geçmesini dilerim. Her günün bir diğerinden daha keyifli geçsin. Yeni yılın kutlu olsun.

Yeni yıl da umutların gerçek, gerçeklerin mutlulukların sonsuz olsun! İyi Yıllar.

Acısıyla, tatlısıyla, iyisiyle kötüsüyle bir yıl daha geçti.
Hoş geldin yeni yıl. Mutlu yıllar dostum!

Bir yılı daha tüketmenin hüznü yerine, bir yıldan daha kurtulmuş olmanın sevincini yaşamayı tercih ediyoruz. Ne diyelim, gelen gideni aratmasın! İyi seneler.

Getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı, başarıların tüm başarısızlıkları yok edeceği güzelliklerin hayatını dolduracağı bir yıl dileğiyle.

Bir yıl daha geçti. Mutluluğunun ömür boyu devam etmesini, yaşantında hiçbir şeyin seni üzmemesini diler ve yeni yılını candan kutlarım.

YENİ YILDA; Hayatı tutabilmek, Sevgiyi kaçırmamak, Keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu kez... Ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine... MUTLU YILLAR!

Sevgi bestesinin tınılarını yüreğinizde hissedeceğiniz, ümitlerinizin dostluklarla pekişeceği, gülücüklerinizin hiç bitmeyeceği, sevgi, huzur ve barış dolu bir yıl dileğiyle...

Mutlu İnsan Sevgisine Ve Kendine Güvenendir. Sevgi Bütün Kapıları Açar..
Yeni Yılda Sevgi Dolu Günler Dilerim.. Mutlu Yıllar

İdeal denen şey bir yıldıza benzer, ona hiçbir zaman ulaşamayız ama, tıpkı denizcilere olduğu gibi bize de yolumuzu gösteren odur. Yeni yılda tüm ideallerine kavuşman dileğiyle mutlu yıllar

Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla.. Nice Yıllara!

Hoş geldin Yeni Yıl Mesajları Kısa, Hoş geldin Yeni Yıl Mesajları, Hoş geldin Yeni Yıl Kutlama Mesajları, Hoş geldin Yeni Yıl Mesajları Anlamlı, Hoş geldin Yeni Yıl Mesajları, Hoş geldin Yeni Yıl Mesajları Facebook

Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını...
Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç... Yeni yılınız kutlu olsun...

Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diler, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim. Mutlu yıllar..

Nerede yaşam varsa, orada umut da vardır.
Yeni yılda tüm umutlar ve başarılar seninle olsun. Mutlu Yıllar dilerim.

Gül için dikene razı olur musunuz, yoksa dikeni de gülü de red mi edersiniz?
Yeni yıllarda güllerle dolu günlerin dikenleri sizi düşmanları koruyan çitler olsun.
Mutlu Yıllar!

Sağduyu Aklın Kapıcısıdır. Görevi: Kuşkulu Fikirlerin İçeri Girmesine, Ve De Dışarı Çıkmasına Engel Olmaktır. Yeni Yılda Hepizin Mutlu, Sağduyulu Ve Sağlıklı Günler Getirmesi Dileğiyle..

Bulutsuz gökyüzü senin olsun demiştim; ümitlerin solmasın, tükenmesin diye.
Yeni yılda hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğiyle.. İyi yıllar!

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara!

Zamanı yapamayacağımızı şeyleri istemekle geçirdiğimiz söylenir. Oysa gücümüz tüm zamanları zorlar. Yeter ki kendimize ve dostlarımızın gücüne inanalım. Yeni yılda inancımızı pekiştirmemiz ve mutlu olmamız dileklerimle..

Herkes bir başkasına yardım etseydi, herkesin işi yapılmış olur.
Yeni yıl paylaşımlarımızın yılı olsun. Mutluluk, esenlik ve sevinçler getirsin.
Mutlu yıllar dilerim.

Geleceği oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle. Mutlu Yıllar!

Yılbaşı Geldi, Mutlu Yıllar! Sevgiliye, Aileye, Arkadaşlara Atabileceğiniz Resimli Resimsiz En Güzel Yeni Yıl Mesajları, Yılbaşı Gecesi Konuşma Sözleri, Yeni Yıl Şarkısı ve Sözleri, Kaleme Alınmış En Güzel Yılbaşı Sözleri, Yeni Yıl Mesajları Haberleri, Yeni Yıl Sözleri,Yeni Yıl İçin Anlamlı Güzel Sözler, Yeni ve Orijinal Yılbaşı Mesajları, Sevgiliye Yeni Yıl Mesajları, Eşinize Yeni Yıl Mesajları,
Yılbaşı Kutlama Mesajları ve SMS, Liderlerin Yeni Yıl Mesajları, Ünlülerden Yeni Yıl Mesajları, Yeni Yıl Sözleri ve Alıntıları, Yılbaşı Tebrik Mesajları, Yeni Yıl Dilekleri, Yeni Yıl Mesajları Komik, Yeni Yıl Kutlama Mesajları,
En Güzel Yeni Yıl Mesajları ve Yılbaşı Sözleri
Sosyete Karadeniz ~ Sosyete Sözler ~ Sosyete Trend ~ Sosyete Travel
Telif Konusunda Hatamız Var İse Bildirmeniz Yeterli Saygılarımızla
Sizinde Aklınızda Güzel Sözler Varsa Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz.
Yorumlar