Yeni Yılbaşı Mesajları En Güzelleri

• Yeni Yılbaşı Mesajları En Güzelleri 

Sayfa içeriği : Yılbaşı Mesajları, Yılbaşı Mesajları Yeni, Yılbaşı Sözleri, Yılbaşı Mesajları Kısa, Son Yılbaşı Mesajları, Resimli Yılbaşı Mesajları, Yılbaşı Mesajları Facebook, En Çok Paylaşılan Yılbaşı Mesajları, En Çok Beğenilen Yılbaşı Mesajları

Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını….
Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç…. Yeni yılınız kutlu olsun….

Yeni yılın kellere saç, hastasına ilaç, züğürt de para, sıvacıya mala, işsize iş, dişsize diş, olmayana çocuk, üşüyene gocuk, kolaya buz, yemeğe tuz, nazar değmişe hoca, evde kalmışa koca, dırdırcıya akıl, onu çekene sabır, vermesini diler mutlu yıllar dileriz.

Yeni yılımız kutlu olsun. Sağlık, huzur ve mutluluğumuzu daim etsin rabbimiz inşallah….
Bütün hastalarımıza acil şifalar diliyoruz.

Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle. yeni yılınız size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin! Neşe dolu bir yıl geçirin!

Yine yeni bir yıl var kapımızda. yeni yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle, iyi seneler!

Sen benim hayatımda sahip olduğum en önemli değersin. En büyük aşk sende gizli.
Senin karşılıksız sevgin, benim için yıllar yılı verdiğin mücadeleyi hiç unutmadım.
Yeni yıl bizim olsun. Seni çok seviyorum.

Baharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi yeni yılda da tüm güzelliklerin sizinle olması dileğiyle? Nice mutlu yıllara!

Sahip olduklarımızla yaşamayı öğrenmek bir süreç, bir katılım, yani yaşamımızın yoğrulmasıdır. Gelecek yıllar varlığımızı zenginleştirecek. Yeni yıl ilk adım. Nice yıllar, mutlu yıllar.

Nerede yaşam varsa, orada umut da vardır.
Yeni yılda tüm umutlar ve başarılar seninle olsun. Mutlu Yıllar dilerim

Coşkun ama yorgun bir yıl daha geçiyor yaşamdan.
Gelecek yılın sevgilerin en güzeli, aşkların en yücesini, mutlulukların en büyüğünü getirmesi dileğiyle iyi yıllar.

Yeni yılın cüzdanına para, kalbine aşk, hayatına düzen getirmesi dileğiyle.

Başaramadığınız zaman düş kırıklığına uğrayabilirsiniz ancak, yeniden denemezseniz işte o zaman sizin için her şey bitmiş demektir. Yeni yılın ülkemiz, ailemiz ve hepimiz için mutlu ve başarılarla dolu olması dileğiyle.

Yaşamınca güzel yıllar, mutlu yarınlar, dostça dostluklar hep senin olsun. Mutlu Yıllar!

Rabbimiz bu yeni yılın tüm İslam âlemindeki kardeşlerimize her anını en güzel şekilde değerlendirmeyi ve her gününü razı olacağı amellerle yaşamamızı nasip etsin.

Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, bin bir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, yeni yılın kutlu olsun.

Yeni yıl acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. yeni yıldan daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar

Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır yeni yıla ayrı girerken üzüldüğüm. Yeni yılınız kutlu olsun!

Yeni yılda tüm dargınlıkların bitmesi ve barış içinde yaşanması dileğimle…

Gül kurusu akşamlarda dost hasreti yaşadım, yeri geldi ayrılıklara ağladım, ama gönlüme koyduğum dostu hiç unutmadım. Yeni yılın kutlu olsun.

Bu yıl da bir sevgili bulamazsam eh yani. Kendi turşumu kuracağım.

Yeni yıla nasıl girersen öyle geçer derler, bu sene seninle beraber yeni yıla girmiyorum ki bir dahaki yılda da beraber olmayalım, mutlu yıllar.

Yeni yılla birlikte adım atmak ümidiyle, nice yıllarda mutluluk bizimle olsun…
Seni Seviyorum, Yeni Yılın Kutlu Olsun Aşkım…

Yeni yılınız acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalıyor, umarım Yeni yılınız size daha fazla umut, daha fazla sevinç ve daha fazla mutluluk getirir… Mutlu Seneler…

Bir yılı daha tüketmenin hüznü yerine, bir yıldan daha kurtulmuş olmanın sevincini yaşamayı tercih ediyoruz. Ne diyelim, gelen gideni aratmasın! İyi seneler.

Bugün, yarına dünle beslenerek yol alır. Yeni yıl senin güzel yüreğinle birlikte sana mutluluk getirecektir, eminim. İyi yıllar dileğiyle.

Etiketler : Yılına Özel Yılbaşı Mesajları Yeni Yıl Mesajları Yeni Yıl Mesajı Etkileyici Yeni Yıl Kutlama Mesajları Resimli Yeni Yıl Mesajları Resimli Yılbaşı Mesajları Yepyeni Yılına Giriş Yeni Yıla Giriş Yılbaşı Yeni Yıl Mesajları ve Sözleri Yılbaşı Geldi, Mutlu Yıllar Sevgiliye, Aileye, Arkadaşlara Atabileceğiniz Resimli Resimsiz En Güzel Yeni Yıl Mesajları Sevdiğine Yeni Yıl Mesajları
Yılbaşı Mesajları, Yılbaşı Mesajları Yeni, Yılbaşı Sözleri, Yılbaşı Mesajları Kısa, Son Yılbaşı Mesajları, Resimli Yılbaşı Mesajları, Yılbaşı Mesajları Facebook, En Çok Paylaşılan Yılbaşı Mesajları, En Çok Beğenilen Yılbaşı Mesajları
Tags: Resimli Yılbaşı Mesajları Son Yılbaşı Mesajları Yılbaşı Mesajları Yılbaşı Mesajları Kısa Yılbaşı Mesajları Yeni Yılbaşı Sözleri
Telif Konusunda Hatamız Var İse Bildirmeniz Yeterli Saygılarımızla
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Yorumlar