Yılbaşı ile ilgili En Güzel Sözler

Yılbaşı ile ilgili En Güzel Sözler

Sayfa içeriği : Yılbaşı İle İlgili Sözler, Yılbaşında Yazılabilecek Sözler, Yılbaşı İle İlgili Mesajlar, Yılbaşı İle İlgili Sözler Facebook, Yılbaşı İle İlgili Sözler Whatsapp, Yılbaşı İle İlgili Sözler Anlamlı

En kötü gün gülmediğiniz gündür.
Yeni yılda bol bol ve en içten gülümsemelere açılması dileğiyle… Mutlu yıllar…

Yeni yılın size ve tüm sevdiklerinize sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu yıllar.

Hedefsiz ve hayalsiz büyük şeyler yapılamaz. yılında tüm hedeflerinizin ve hayallerinizin gerçekleşmesi dileğiyle.

En işe yaramayan günümüz hiç gülmediğimiz gündür.
Yeni yılın dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelere açılması dileğiyle mutlu yıllar.

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara!

Bugün, yarına dünle beslenerek yol alır.  yılı senin güzel yüreğinle birlikte sana mutluluk getirecektir, eminim. İyi yıllar dileğiyle…

Baharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi yeni yılda da tüm güzelliklerin sizinle olması dileğiyle? Nice mutlu yıllara!

Yeni yılın en güzel müjdeler, en güzel sürprizlerle kapınızı çalması ve yeni yılı tüm dünyaya ümit saçan gülücüklerle karşılamanız dileğiyle.

Hiç hata yapmayan insan genellikle hiçbir şey yapamaz. yılında hatalarımızın az, başarılarımızın devamlı olması dileğiyle mutlu yıllar.

Şunu unutma: Her şeyin yok olduğunu düşündüğünüz anda, gelecek hâlâ yerindedir. Yeni yıl geleceğin ilk adımıdır. Mutluluk ve başarı dileklerimle…

Bu dünyada mutlu olan insanlar; ayağa kalkıp istedikleri koşulları arayan, bulamazlarsa da yaratan insanlardır. Nice mutlu yıllar sana yakışacaktır.

İnsan, armağanını kalbi ile birlikte vermezse ne değeri vardır.
Yeni yıllar Tanrı’nın bizlere verdiği armağandır.
En mutlu günler seninle olsun… Armağanınla yücel.

Yeni yılda hayatı tutabilmek, sevgiyi kaçırmamak, keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu kez ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine. Mutlu Yıllar!

Yeni bir yıla girerken herkese sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla…
Nice mutlu yıllara

Herkes bir başkasına yardım etseydi, herkesin işi yapılmış olur.
Yeni yıl paylaşımlarımızın yılı olsun. Mutluluk, esenlik ve sevinçler getirsin.
Mutlu yıllar dilerim.

Sağduyu aklın kapıcısıdır. Görevi: Kuşkulu fikirlerin içeri girmesine ve de dışarı çıkmasına engel olmaktır. Yeni yılda hepinize mutlu, sağduyulu ve sağlıklı günler getirmesi dileğiyle…

Gül için dikene razı olur musunuz, yoksa dikeni de gülü de red mi edersiniz?
Yeni yıllarda güllerle dolu günlerin dikenleri sizi düşmanları koruyan çitler olsun.
Mutlu Yıllar.

İdeal denen şey bir yıldıza benzer, ona hiçbir zaman ulaşamayız ama tıpkı denizcilere olduğu gibi bize de yolumuzu gösteren odur.
Yeni yılda tüm ideallerine kavuşmanız dileğiyle mutlu yıllar.

Sahip olduklarımızla yaşamayı öğrenmek bir süreç, bir katılım, yani yaşamımızın yoğrulmasıdır. Gelecek yıllar varlığımızı zenginleştirecek.
Yeni yıl ilk adım… Nice yıllar, mutlu yıllar.

Hayatı yapamayacağımız şeyleri istemekle geçirdiğimiz söylenir.
Oysa enerjimiz tüm hayatı zorlar. Yeter ki kendimize ve arkadaşlarımızın gücüne inanalım. Yeni yılda inancımızı pekiştirmemiz ve mutlu olmamız dileklerimle.

Hepimizin tüm ilgisi gelecek olmalıdır, çünkü yaşamımızın geri kalanını orada geçireceğiz.  yılı geleceğimize atacağımız ilk adımdır.
Tüm adımlarımızın sağlam olması dileğiyle nice mutlu yıllar dilerim.

Etiketler : En yeni en kaliteli en güzel yeniyıl kartları, yeni yıl resimleri , yeni yıl tebrik kartları , Yılbaşı Kutlama Kartları Yeni Yıl Tebrik Kartı Resimleri , yeni yıl e kartkar , yılbaşı tebrik kartları , yeni yılbaşı kartları , yılbaşı özel e kart , yeniyıl e cards , yeniyıl resimleri ,yılbaşı resimleri , Yılbaşı kutlama resimleri , mutlu yıllar , Resimli Yılbaşı Mesajları , Noel Baba , Kardan adamlı resimler, mutlu seneler, christmas cards , Facebook ve Twitter Yılbaşı Tebrik Kartlarıyla Sevdiklerinizin E-Kartla Yeni yılını Kutlayın.
En yeni en kaliteli en güzel yeniyıl kartları,  yeni yıl resimleri ,  yeni yıl tebrik kartları ,  Yılbaşı Kutlama Kartları Yeni Yıl Tebrik Kartı Resimleri ,  yeni yıl e kartkar , yılbaşı tebrik kartları ,  yeni yılbaşı kartları , yılbaşı özel e kart ,  yeniyıl e cards , yeniyıl resimleri ,yılbaşı resimleri ,  Yılbaşı kutlama resimleri , mutlu yıllar ,  Resimli Yılbaşı Mesajları , Noel Baba ,  Kardan adamlı resimler, mutlu seneler,  christmas cards , Facebook ve Twitter Yılbaşı Tebrik Kartlarıyla Sevdiklerinizin E-Kartla Yeni yılını Kutlayın.
Yılbaşı ile ilgili En Güzel Sözler
Telif Konusunda Hatamız Var İse Bildirmeniz Yeterli Saygılarımızla
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Yorumlar